Rahapalvelu

Rahahuolia?

Tutustu uuteen Rahapalvelu lainapalveluun! Rahapalvelu lainaa 100 – 4 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajien hankkimista. Rahapalvelulta lainatessasi, sinun ei tarvitse tietää lainaa hakiessasi paljonko lainaa lopulta tarvitset käyttöösi.

Rahapalvelun tarjoama lainatuote on nimeltään Joustolimiitti, mikä on hinnastoltaan edullisempi ja paljon joustavampi verrattuna tavalliseen pikavippiin tai normaaliin kulutusluottoon. Lainan saa käyttöön nopeasti, mikä tekee siitä kilpailukykyisen perinteiseen pankkilainaan verrattuna.

Rahapalvelun kautta lainaaminen on nopeaa, lainan saa tililleen jopa vartissa sen hakemisesta. Tämä edellyttää hakijan ehtojen täyttymistä ja tarvittavien liitteiden nopeaa toimittamista.

Superetu ensimmäistä lainaa hakevalle

Uuden lainanhakijan on nyt helppo tehdä päätös ensilainasta. Rahapalvelussa on nyt erikoisetu ensilainan hakijalle: 2 000 euron laina ilman korkoa ja kuluja! Huomioi kuitenkin, että tarjous pätee vain niissä tapauksissa, jos laina maksetaan takaisin seuraavan kuukauden kuluessa sen hakemisesta. Täysin ilmainen vippi kannattaa kuitenkin hyödyntää ilman muuta.

Muuten verkossa haettavan lainan korko on tavalliseen tapaan em. lainaa jonkin verran korkeampi. Luotettavuutta lisää kuitenkin se, että Rahapalvelun lainassa hinnoittelu on selkeää, eikä siinä ole minkäänlaisia piilokuluja.

Rahapalvelun ehdot hakijalle:

 • 19-vuoden ikä (vähintään)
 • Puhtaat luottotiedot
 • Moitteeton aiempi talouden hoito
 • Henkilökohtaisessa omistuksessa oleva Puhelinliittymä
 • Tili suomalaisessa pankissa

Rahapalvelu on helppo ottaa käyttöön verkossa

Lainan hakeminen tapahtuu netissä, lainahakemus löytyy Rahapalvelu.fi verkkosivuilta. Etusivulla voit arvioida erilaisten lainasummien ja takaisinmaksuaikojen hintoja ja verrata niitä omiin takaisinmaksumahdollisuuksiisi. Varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen siirrytään “Hae lainaa” painikkeesta.

Lainahakemuksessa sinun tulee vastata kysymyksiin koskien henkilö- ja tulotietojasi. Varaudu toimittamaan hakemuksen lähettämisen jälkeen sähköisesti kopiot palkka- tai verotustodistuksistasi. Ole huolellinen nimenomaan oikeinkirjoituksen ja muuten todellisuutta vastaavien tietojen kirjaamisessa, esimerkiksi osoitetiedot tarkastetaan väestörekisterikeskuksessa ja mikäli ne poikkeava ilmoittamastasi, lainahakemus hylätään automaattisesti.

Rahapalvelu 1

Yksilöllinen korkoprosentti

Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti ja myös luoton korko muodostuu henkilökohtaisesti. Rahapalvelu on hyvin vastuullinen lainantarjoaja, joten kaikkien asiakkaiden tiedot tarkastetaan huolella ja hakijan takaisinmaksukyky selvitetään perusteellisesti. On tärkeää, että varmistetaan, ettei laina jää maksamatta ja tulevaisuudessa kummankaan osapuolen taloudelliseksi taakaksi, joten luottotiedotta lainaa ei saa. Arvion jälkeen asiakas saa lainatarjouksen tiedokseen muutamassa minuutissa.

Kullekin asiakkaalle muodostuvaa lainan korkoa on mahdoton sanoa etukäteen. Siihen vaikuttaa kunkin asiakkaan taloudellinen ym. tilanne. Varman tiedon juuri sinun lainallesi tulevasta korosta saat täyttämällä lainahakemuksen palveluun. Lainahakemuksen täyttäminen Rahapalvelussa on ilmaista ja se ei vielä velvoita mihinkään. Voit valintasi mukaan hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjouksen.

Klikkaa Tästä  Euroloan

Valitse Rahapalvelusta sinulle sopivin luottoraja

Asiakas valitsee lainaansa itselleen sopivimman lainasumman, eli tililuoton luottorajan. Hän voi tehdä nostoja oman käyttötarpeen mukaan aina tuohon nimenomaiseen rajaan saakka. Luottorajojen suuruus voi olla 100 – 4 000 euroa ja pienin nostettavissa oleva kertasumma on 50 euroa. Eli jos otat lainan vaikka 100 euron luottorajalla, voit tehdä siitä kaksi kappaletta 50 euron suuruista nostoa. Toisaalta voit valita itsellesi vaikka 1 000 euron lainan ja tehdä siitä pelkän 50 euron noston. Maksat kuluja ainoastaan käyttöön nostetusta summasta, joten tässä tapauksessa ko. 50 euroa kerryttää korkoja ja kuluja.

Voit myös jättää lainasumman odottamaan ns. pahaa päivää. Voit sitten kätevästi tehdä noston, jos tarvitset nopeasti rahaa vaikka kodinkoneeseen tai yksityislääkärikäyntiin. Käyttämätön Rahapalvelu.fi luottotili ei maksa sinulle mitään, lainasta ei muutenkaan kerry minkäänlaisia tilinhoitomaksuja. Ainoat kulut ovat henkilökohtainen korko ja nostoprovisio, mikä on 6,95 % per jokainen nostosumma.

Esimerkiksi 100 euron vipin nostosta peritään nostokuluina 6,95 euroa. Tästä poikkeuksena lainan hankkimisen tai luottorajan noston jälkeinen ensimmäinen nosto, josta ei peritä lainkaan nostokuluja.

Maksa luotto takaisin kerralla tai osissa

Rahapalvelun laina on ns. jatkuva luotto, eli joka kerta kun maksat sitä takaisin, se palautuu uudelleen nostettavaksesi. Sinun ei siis tarvitse hakea lainaa uudelleen jokaiselle nostokerralle. Voit maksaa Rahapalvelu lainan takaisin kerralla tai sitten osamaksulla.

Osamaksulla maksettaessa Rahapalvelu lähettää sinulle laskun kuukausittain kotiisi kirjeellä tai sähköisesti suoraan sähköpostiin. Laskun saatuasi voit jälleen harkita, maksatko siinä mainitun minimisumman vai maksatko enemmän, jotta laina lyhenee nopeammin.

Tietoa Rahapalvelun hinnoittelusta

Kuten jo mainittiin, Rahapalvelu ei peri lainasta lainkaan avausmaksuja eikä myöskään minkäänlaisia tilinhoitomaksuja. Lainan kulut koostuvat pelkästään lainalle määritellystä korosta ja nostopalkkiosta. Lainalle muodostuva todellinen on maksimissaan 153,63 %.

Ensimmäinen nosto on nostokuluton, muista nostosta peritään kuluja 6,95%:n mukaan, kuitenkin vähintään 5 euroa per nosto. Maksuvapaan kuukauden saa hankittua 20 euron lisämaksulla. Mikäli luottorajaa haluaa nostaa, se on asiakkaalle ilmainen. Luottorajan laskemisesta taas periään 20 euron maksu.

Rahapalvelun lainatarjonta on tätä

 • Luottoa jopa 4 000 euroa
 • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja
 • Ensilaina on täysin ilmainen kuukaudeksi!
 • Maksuvapaan kuukauden mahdollisuus
 • yli 19-vuotiaille
 • Nosta sen verran kuin tarvitset
 • Maksa takaisin osissa
Klikkaa Tästä  Suomilimiitti

Yleisiä kysyttyjä asioita Rahapavelusta

Onko minun haettava takaaja lainalleni?

Ei tarvitse, Rahapalvelu myöntää lainoja ilman vakuuksia ja takaajia. Koska sinun ei todella tarvitse hankkia takaajaa, haet Rahapalvelun lainaa paljon helpommin ja nopeammin kuin esimerkiksi hakisit lainaa siitä pankista jossa sinulla muuten on tili.

Millä ehdoilla voin saada maksuvapaan kuukauden?

Voit hakea maksuvapaata kuukautta, mikäli olet hoitanut aiemmat lainanmaksuvelvoitteesi sopimuksen mukaisesti, eikä käsillä ole näiden suhteen riitatilannetta. Jos maksuvapaa kuukausi myönnetään, sinun ei tarvitse maksaa ko. Kuussa lainkaan maksuja. Kyseisen Kuun maksut, sekä maksuvapaasta perittävä palkkio siirtyvät maksettaviksi seuraavien kuukausien laskuissa.

Missä ajassa Rahapalvelun laina on maksettava takaisin?

Rahapalvelu laina on maksettava takaisin viimeistään 36 kuukauden kuluttua. Asiakas voi kuitenkin halutessaan lyhentää lainaa omaan tahtiinsa eli toisin sanoen maksaa lainansa takaisin jo paljon aiemmin tai maksaa kerralla palvelun tarjoamaa vähimmäissummaa isompia lyhennyksiä.

Onko Rahapalvelulla omaa henkilökohtaista verkkopalvelua?

Kyllä on. Voit kirjautua Rahapalvelun Oma-osioon joko henkilökohtaisilla tunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti pankkitunnuksillasi. Omilla sivuilla voit tarkastella laajasti omaan lainaasi ja sen takaisinmaksuun liittyviä asioita, sekä hakea esimerkiksi maksuvapaata kuukautta, tai muita lainan hoitoon liittyviä erityispalveluja, kuten luottorajan nostamista.

Kumpi kannattaa hankkia, kertaluotto vai jatkuva luotto?

Tämä riippuu täysin sinun rahoitustarpeestasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Jos lainantarpeesi on selkeästi kertaluonteinen, esimerkiksi jokin keskisuuri hankinta, kuten kodinkone, voivat kertaluotot (eli kulutusluotot) tulla paremmin kyseeseen.

Jos taas lainantarpeesi on enemmän jatkuva, on jatkuva joustoluotto sinulle sopivampi. Toki myös tililuoton puitteissa on mahdollista tehdä isompia kertanostoja ja näillä rahoittaa myös suurempiakin hankintoja. Kertaluoton ollessa kyseessä, joudut uuden rahan tarpeen iskiessä hakemaan kokonaan uutta lainaa.

Rahapalvelun asiakaspalvelun tavoittaa helposti

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää liittyen Rahapalveluun tai sen myöntämiin lainoihin, voit olla yhteydessä suoraan sen asiakaspalveluun arkisin klo. 9.00 – 17.00. Muussa tapauksessa voit suoraan siirtyä täyttämään lainahakemusta, koska vain hakemuksen täyttämällä sinulla on mahdollisuus saada lisärahoitusta unelmillesi jo tänään!

Tähän liittyvät artikkelit

 • LuottopalveluLuottopalvelu Luottopalvelun käyttöluotto on 100-4000 euron suuruinen vararahastosi, jonka lainahinnat ovat takuulla markkinoiden halvimmasta päästä. Kokeile Luottopalvelun käyttöluottoa täysin ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan!
 • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
 • OK MoneyOK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen luottolimiittilaina. Tee lainahakemus netissä, luottopäätöksen saat 15 minuutissa. Luottopäätöksen jälkeen voit nostaa ja käyttää rahaa oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahalle on tarvetta.
 • Korkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteenKorkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteen Pienlainayhdistyksen mukaan lakiehdotus rikkoo elinkeinovapautta, sillä sen mukaan yrittäjältä viedään mahdollisuus liiketoimintaansa, mikä on aivan totta.
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • SaldoSaldo Saldo tarjoaa kohtuullisen koron luottoja. Palvelun tarjoama lainatuote soveltuu niin pieneen kuin hieman suurempaankin rahantarpeeseen. Lainaa on tarjolla 50 - 5000 euron väliltä. Takaisinmaksun voi hoitaa maksamalla kerralla koko summan tai pienissä […]
 • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • Vain harva suomalainen kuuluu parhaimpaan luottoluokitukseenVain harva suomalainen kuuluu parhaimpaan luottoluokitukseen Suomen Asiakastiedon mukaan vain noin 12 prosenttia suomalaisista kuuluu parhaimpaan AAA-luottoluokkaan. Kuitenkin lähes joka kuudennella suomalaisella on maksuvaikeuksien riski selvästi kohollaan tai se on korkea.
Klikkaa Tästä  Credit24