Luottopalvelu

Tiedätkö jo valmiiksi, että tulet tarvitsemaan tulevaisuudessa rahaa ajoittain lainaksi?

Niin kuin meistä jokainen, lisärahoituksen tarve tulee aika ajoin eteen. Nyt tällaisia tilanteita on mahdollisuus ennakoida. Luottopalvelu.fi on uusi todella luotettava lainapalvelu, josta on mahdollista saada helposti käyttöön vakuudeton käyttöluotto 100 – 4 000 euron luottorajalla. Käyttöluottoa voi käyttää turvallisesti ja harkiten kaikenlaisiin ostoksiin ja hyödykkeisiin.

Luottopalvelun vakuudeton käyttöluotto eli toiselta nimeltään joustoluotto toimii niin, että luotonmyöntäjä myöntää asiakkaalle tietyn luottorajan, josta asiakas voi tehdä nostoja tililleen silloin kuin itse haluaa. Tili itsessään ei aiheuta kuluja, mikäli nostoja ei ole tehty. Se on kulutusluotto, joka on erityisen hyvä nopeasti ilmenneeseen luoton tarpeeseen. Lisäksi siitä saa jatkuvan kumppanin laina-asioihin, eli lainaa ei ole tarvetta hakea enää uudelleen.

Hae itsellesi moderni Luottopalvelun limiittiluotto

Verkko on täynnä tarinoita siitä, että pikavipit ja muut pikalainat ovat kalliita rahoitusratkaisuja. Tämän vuoksi Luottopalvelu on tehnyt lainan ehdoista ja lainahinnoista mahdollisimman läpinäkyviä. Luottopalvelun käyttöluotosta ei veloiteta maksua tililuoton avaamisesta, eikä tilin ylläpitämisestä. Maksut kohdistuvat pelkästään luoton nostamiseen ja tietenkin luoton korkoon.

Luottoa on mahdollista saada nyt myös täysin ilman kuluja, hyödyntämällä Luottopalvelun avaustarjousta. Uusi asiakas saa nimittäin tällä hetkellä Luottopalvelu.fi käyttöluoton kuukaudeksi käyttöönsä täysin kuluttomasti! Lainasta ei siis mene avausmaksuja, eikä se kerrytä henkilökohtaisen koron mukaista korkoa, jos luoton hoitaa kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä! Tästä eteenpäin lainasta maksetaan normaalin koron mukaisia kuluja.

Tällä tavoin teet lainahakemuksen Luottopalvelulle

 1. Löydät ilmaisen lainahakemuksen verkosta: www.luottopalvelu.fi
 2. Kirjaudu palveluun pankkitunnuksiesi avulla
 3. Täytä yksinkertainen hakemus parissa minuutissa
 4. Valitse sinulle sopivin luottosumma ja halutessasi ensinoston määrä
 5. Saat lainapäätöksen ja tiedon mahdollisten liitteiden toimittamisesta

Voit nostaa tilillesi lainaa aina kuin haluat, kätevän mobiilisovelluksen avulla. Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi Google play:stä tai Apple storesta. Toki nostot onnistuvat pöytätietokoneellakin kirjautumalla käytössäsi olevaan Online-palveluun. Nostoja rajaa ainoastaan maksujen aikaraja 8.00 – 22.00 ja tilillä käytettävissä oleva saldo – muuten teet nostoja silloin kuin haluat ja sellaisina summina mitkä sopivat sinulle parhaiten. Lainasumman saa tililleen noin 15 minuutin kuluessa noston tekemisestä.

Klikkaa Tästä  Suomilimiitti

Luottopalvelu.fi tarjoaa aina juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen, jossa on sinun tilanteeseesi suhteutettu, henkilökohtainen lainakorko. Maksat lainasta määritellyn koron mukaisia maksuja sekä pientä, 6,95%:n suuruista nostoprovisiota. Tätä lainaa varten sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, eikä omata huippusuuria kuukausituloja.

Tarkempi Luottopalvelu.fi lainahinnasto

 • Lainan hakeminen 0 €
 • Limiittiluoton avaaminen 0 €
 • Tilinhoitomaksu 0 € / kuukausia
 • Luoton nostopalkkio 0 – 6,95 % nostosummasta
 • Maksuvapaa kuukausi 20 €
 • Luottorajan nostaminen 0 €
 • Luottorajan laskeminen 20 €
 • Eräpäivän valitseminen 5 €

Lainanhakuun liittyviä ehtoja

Nostettava laina, samoin kuin käyttluoton luottoraja on asiakkaan itse valittavissa. Luottoraja voidaan hakuvaiheessa asettaa 100 – 4 000 euron välille ja tätä rajaa voi myös halutessaan muuttaa – joko nostaa tai laskea niin monta kertaa kuin haluaa. Joissakin tapauksissa Luottopalvelu voi tarjota toivomaasi luottosummaa pienempää luottorajaa, mikäli taloudellinen tilanteesi arvio on osoittanut aihetta tähän.

Rahojen käyttöön ei sen sijaan liity lainkaan ehtoja Luottopalvelun taholta. Voit valita luoton käyttötarkoitukset täysin oman mielesi ja makusi mukaan. Olisikin hölmöä, jos sinun tarpeesi olisivat lainapalvelun määriteltävissä! Matkusta, remontoi, rahoita arkea ja juhlaa, hanki, nauti, toteuta – kaiken saat Luottopalvelun limiittiluotolla!

Luottopalvelu 1

Faktaa Luottopalvelu.fi käyttöluoton hakijalta vaadituista asioista

 • Lainaa yli 19 – vuotiaille Suomen kansalaisille
 • Hakijalla ei saa olla aiempia maksuhäiriömerkintöjä
 • Asiakkaalla tulee olla verkkopankkitunnukset ja tili jossain yleisimmistä pankeista
 • Suositeltavaa olla säännölliset tulot, joko palkasta tai eläkkeestä
 • Hakija tarvitsee matkapuhelinliittymää lainan hakuvaiheessa

Lainaa maksetaan takaisin joustavasti

Luottopalvelun käyttöluotto on täysin kuluton silloin, kun tililtä ei ole tehty nostoja. Aina kuitenkin kun tililtä tehdään nostoja, se tarkoittaa myös kulujen saapumista kuvioon. Huojentavaa kuitenkin on, että lainaa kertyy vain siitä osasta lainaa, joka varsinaisesti on nostettu omalle tilille ja näin ollen käyttöön.

Lainanmaksua on mahdollista jakaa yhteensä 36 kuukauteen. Toki luottoa voi lyhentää tätäkin nopeampaa tai lyhentää koko summan kertasuorituksena. Maksimiajassa maksettaessa saat kuukausittain laskun, jossa on maksettavaksi erääntyvä minimisumma. Tätä summaa voi omatoimisesti korottaa, jolloin laina lyhentyy luonnollisesti nopeammin kuin 36 kuukauden kuluessa.

Klikkaa Tästä  Saldo

Korkoa kertyy joka kuukaudelta, kun laina on käytössä. Lyhyelläkin matematiikalla ymmärtää, että mitä pidemmin lainaa on maksamatta, sitä suuremmaksi lainasta korkoina kertyvät kulut luonnollisesti nousevat. Nostoprovisio tosin peritään noston yhteydessä, eikä se ole yhteydessä myöhempiin kuluihin.

Luottopalvelun tärpit

 • 100 – 4 000 euron luotot
 • Takaisinmaksuaikaa 1 – 36 kuukautta
 • Vakuudeton käyttöluotto
 • Hakijan tulee olla yli 19 vuotias
 • Uudelle asiakkaan lainan korko ja kulut 0 % ja 0 € 1 kuukauden ajan

Tavallisimmin kysytyt kysymykset Luottopalvelun lainoista

Mihin voin olla yhteydessä luottopulmissani?

Luottopalvelu tarjoaa käyttöösi Credit24:n asiakaspalvelun asiakaspalvelijat ilmaiseksi joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Palvelu on reaaliaikaista maanantaista perjantaihin klo. 9 – 17. Halutessasi voit myös asioida Credit24:n sivuilla olevalla chatilla.

Mitä tarkoittaa se, että käytössäni on ns. jatkuva luotto?

Limiittiluoton ehdoton etu verrattuna muihin lainatyyppeihin on sen jatkuvuus. Kun lainaa on lyhentänyt takaisin, se on jälleen uudelleen nostettavissa – loputtomasti. Ei siis toistuvia lainahakemuksia, vaan nimenomaan pysyvämpi lainaratkaisu.

Miten on yrityslainan hankkimisen mahdollisuus?

Luottopalvelulta ei ole mahdollista hakea yrityslainaa. Luottopalvelun luotot ovat tarkoitettu pelkästään yli 19-vuotiaille yksityishenkilöille.

Mitkä ovat mahdollisuuteni helpottaa luoton maksuun liittyviä talousvaikeuksia?

Sinulla on mahdollista hakea kertaalleen maksuvapaata kuukautta. Luottopalvelu.fi veloittaa myöhemmissä laskuissa maksuvapaan kuukauden erän ja 20 euron palkkion maksuvapaan pitämisestä. Voit myös maksaa muulloin lainasta pelkkää minimiveloitusta. Mikäli myös minimiveloituksen maksaminen osoittautuu haastavaksi, ole mahdollisimman pian yhteydessä Credit24:n asiakaspalveluun asian selvittämiseksi ja luoton maksusta neuvotellaksesi.

Mitä liitteitä minulta voidaan pyytää?

Sinulta voidaan pyytää esimerkiksi palkkakuittia, eläkepäätöstä tai verotustodistusta. Saat lainapäätöksen vasta kun pyydetyt tiedot on saatu toimitettua. Voit toimittaa ne esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona tai tarvittaessa kirjeellä.

Yhteenveto Luottopalvelusta

Yhteenvetona voidaan todeta, että Luottopalvelu.fi:n käyttöluotto on varsin helppokäyttöinen sekä joustava ja se sopii erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön ja nopeasti ilmenneeseen tarpeeseen. Ennen luottopäätöksen tekemistä kannattaa harkita luottoraja ja nostot tarkkaan sen mukaan, millaiset ovat omat mahdollisuudet maksaa lainaa kuukaudessa takaisin. Mikään lainalla hankittu hyödyke tai palvelu ei ole hyvä ostos, jos niiden vuoksi on vaarassa joutua taloudellisiin vaikeuksiin.

Tähän liittyvät artikkelit

 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelu lainaa 100 – 4 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajien hankkimista. Rahapalvelulta lainatessasi, sinun ei tarvitse tietää lainaa hakiessasi paljonko lainaa lopulta tarvitset käyttöösi.
 • LuottorahaLuottoraha Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan […]
 • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
 • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
 • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.
 • Korkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteenKorkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteen Pienlainayhdistyksen mukaan lakiehdotus rikkoo elinkeinovapautta, sillä sen mukaan yrittäjältä viedään mahdollisuus liiketoimintaansa, mikä on aivan totta.
 • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • LainastoLainasto Lainasto on suomalainen, tililuottoa myöntävä luottoyhtiö, joka tarjoaa lainaa 200 - 2000 euroa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.Lainasto tarjoaa tuttua 2000 euron luottorajaa. Pääset hakemaan oman luottorajasi nettipankkitunnuksilla. Lainahakemuksen […]
Klikkaa Tästä  Euroloan