Lendo

Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja sopivan lainan etsiminen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi.

Lendolta kautta saat haettua edullisia lainoja nopeasti. Palvelu vertailee ja kilpailuttaa juuri sinulle sopivat lainat useiden eri pikalainafirmojen tarjonnasta.

Mahtavan edullisten lainatarjousten löytäminen on entistä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Vain yhden lainahakemuksen täyttämällä saat useita toinen toistaan parempia tarjouksia joista valitset parhaimman käyttöösi.

Jos et tarvitse uutta lainaa, on Lendon avulla mahdollista yhdistää entiset kalliit pikavipit ja kulutusluotot yhdeksi edulliseksi lainaksi. Koska Lendon kautta saatavat tarjoukset ovat hyvin todennäköisesti edullisempia kuin nykyiset vippisi, kannattaa vipit ehdottomasti yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Pääset eroon useamman vipin korkokuluista ja maksat vain yhtä edullista kuukausimaksua.

Myös nykyisen lainan uudelleen kilpailutus on mahdollista. Jos epäilet, että nykyinen lainasi on turhan kallis kuluiltaan ja edullisempaa lainaa on mahdollisesti tarjolla, kannattaa jättää hakemus Lendolle. Se ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään jos saamasi tarjoukset eivät jostakin syystä tyydytä.

Lendo etsii ja kilpailuttaa juuri sinulle sopivan tarjouksen usealta eri pikalaina-alan yritykseltä, luottolaitokselta ja pankilta. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan lopullinen luottosopimus solmitaan valitsemasi yrityksen tai pankin kanssa. Mikäli tarjoukset ovat mielestäsi huonoja, voit jättää kaikki saamasi tarjoukset täysin huomiotta eikä niistä aiheudu minkäänlaisia kuluja tai velvoitteita. Voit täysin riskittä tehdä hakemuksen ja kokeilla minkälaisilla ehdoilla sinulle olisi lainaa tarjolla.

Lendolta saat lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Lainattavat summat ovat 500 – 20 000 euroa ja lainaa voi hakea 100 euron tarkkuudella. Voit siis ottaa juuri sen verran lainaa kuin tarvetta on. Älä koskaan ota lainaa enempää kuin tarvetta on, liika laina kerryttää turhaan korkokuluja ja helppo raha saattaa houkuttaa tekemään heräteostoksia.

Klikkaa Tästä  Bank Norwegian

Lendon kautta haetutu lainat ovat pääsääntöisesti tarkoitettuja vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Koska lopullinen lainapäätös tulee aina Lendon yhteistyökumppaneiden toimesta, voi ikärajoissa olla poikkeuksia varsinkin suurempia summia lainatessa. Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus ja moitteettomat luottotiedot. Hakijalla on oltava säännöllisiä kuukausituloja (palkka, eläke) jotta lainaa voidaan myöntää.

Lendon kautta haetuissa lainoissa on varmasti tarvittavan pitkä maksuaika, sillä sitä on tarjolla 1 – 12 vuotta. Maksuajan voi valita itse sopivaksi, mutta pankit voivat ehdottaa sinulle sopivampaa maksuaikataulua. Liian lyhyt maksuaika valittaessa voi kuukausierä nousta turhan korkeaksi omiin tuloihin nähden. Useimmiten kannattaa luottaa pankkien asiantuntemukseen, heillä on pitkä kokemus erilaisista tapauksista.

Lainaa voi lyhentää myös nopeammassa tahdissa kuin luottosopimuksessa on sovittu.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja […]
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
  • KulutusluottoKulutusluotto Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 - 15 000 euron suuruisia lainoja.Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai […]
  • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • BigbankBigbank Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.
  • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
  • FerratumFerratum Pikavippejä ja kulutusluottoja myöntävä Ferratum tarjoaa myös aivan ilmaisen ensilainan. Ensilaina voi olla suuruudeltaan 50 - 300 euroa, eikä takaisin tarvitse tosiaankaan maksaa mitään muuta kuin lainattu summa. Ilmaisen lainan takaisinmaksuaika on […]
  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
Klikkaa Tästä  Cashbuddy