Zmarta

Zmarta on Freedom Rahoituksen omistama nopeita lainoja tarjoava palvelu joka tarjoaa asiakkailleen apua rahantarpeeseen. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla lainaksi tarvitsemasi rahamäärän useiden lainaa myöntävien palveluiden kesken. Zmartan kautta saat aina edullisimman ja parhaan vastineen rahoillesi.

Vaikka Zmarta on suhteellisen tuore lainapalvelu, on yritykselle kuitenkin vuosien kokemus asiakkaiden lainahakemusten välittämisestä eri vippiyrityksille. Vuosien kuluessa yhteistyökumppaneiksi onkin valikoitunut vain alan parhaat ja luotettavimmat pikalaina-alan yritykset. Kokenut henkilökunta käsittelee lainahakemukset nopeasti ja ammattitaidolla ja toimittaa hakemukset eteenpäin sopivaa lainaa tarjoaville yrityksille.

Kun teet lainahakemuksen Zmartalle, lähetetään hakemuksesi yli kymmenelle eri lainaa tarjoavalle pankille tai lainafirmalle jotka voivat rahoittaa tarvitsemasi rahamäärän. Lainaa on mahdollista saada 500 – 30000 euroa, joten palvelun avulla voit rahoittaa hieman suurempiakin hankintoja. Tarvitsetpa sitten lainarahaa muutaman satasen tai jopa kymmeniä tuhansia, saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen Zmartan kautta.

Zmartan kautta lainatessa lainaa ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia. Lainaa haetaan netistä täyttämällä ilmainen hakemus. Hakemukseen annetaan kaikki perustiedot kuten nimi, kuukausittainen tulotaso, työsuhde ja tiedot mahdollista muista avoimena olevista lainoista tai luotoista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen suoritetaan luottotietojen tarkistus ja kaiken ollessa kunnossa, Zmartan henkilökunta aloittaa etsimään juuri sinulle parhaiten soveltuvaa lainaa useiden erilaisten yritysten lainatarjonnan joukosta.

Täytä hakemus mahdollisimman tarkasti ja oikeilla tiedoilla niin asian käsittely nopeutuu huomattavasti. Perustietoina käytetään hakemuksessa antamiasi tietoja sekä luottotietoja jotka tarkistetaan jokaisen hakemuksen yhteydessä. Täytä siis lainahakemus huolellisesti heti, sillä jos hakemuksessa on minkäänlaisia puutteita, joutuu lainankäsittelijä tiedustelemaan sinulta täydennystä hakemukseen ja lainan myöntäminen viivästyy.

Tarvittaessa lainaan voi hankkia yhteishakijan. Yhteishakijan kanssa haettu laina on tällöin molempien vastuulla tasavertaisesti. Rinnakkaishakija voi olla oma avo- tai aviopuoliso, samassa taloudessa asuva henkilö tai joissakin tapauksissa jopa kokonaan kotitalouteen kuulumaton henkilö. Rinnakkaishakijan kanssa lainaan saa myönteisen päätöksen huomattavasti helpommin. Tämän lisäksi lainaan on mahdollista saada paremmat ja joustavammat ehdot.

Klikkaa Tästä  Rahoitu

Zmartalta voivat hakea lainaa kaikki vähintään 20-vuotta täyttäneet henkilöt. Vaaditun ikärajhan lisäksi lanaajalla on oltava säännöllisiä kuukausituloja esimerkiksi palkan tai eläkkeen muodossa. Luottotiedoissa ei saa olla häiriötä ja pysyvä asuinpaikka on löydyttävä Suomesta. Kun edellä mainitut asiat ovat kunnossa, saat myönteisen lainapäätöksen.

Zmartan kautta voit hakea lainaa josta on maksettava korkoa. Maksettavaan korkoon vaikuttaa moni eri asia, kuten lainattu summa, maksuaika, valitsemasi lainapalvelu, oma taloudellinen tilanteesi ja niin edelleen. Voit tarkistaa suuntaa-antavan kuukausierän Zmartan verkkosivuilta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laskuri ei ole tarkka ja jokainen lainaaja saa oman tarjouksen usealta eri yritykseltä.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
  • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 - 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.
  • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
  • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
  • BigbankBigbank Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.
  • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
  • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
  • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
Klikkaa Tästä  Nopsalaina