Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!

Tarvitseko pikavippiä lyhyeksi aikaa? Tartu nyt erinomaiseen tarjoukseen ja hanki vippiä ilmaiseksi!

Vippi.fi tarjoaa lainan ilman kuluja, jos lainasumma maksetaan takaisin viikon kuluessa. Laina tulee hakea 14 päiväksi, mutta maksaa takaisin 7 päivän kuluessa. Ilmaiseksi voit saada 50 – 500 euron lainan.

Jos otat vaikkapa 400 euron lainan ja maksat sen takaisin viikossa, säästät 72 euroa verrattuna normaaliin laina-aikaan!

Vippi.fi:stä voit saada 50 – 1000 euron lainoja, ja mille tahansa lainalle voit tarvittaessa saada maksuaikaa 60 – 90 päivää. Riittää, että olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Täysi-ikäisyyden vaatimuksen lisäksi muita ikärajoituksia ei ole.

Vippi.fi tarjoaa erittäin kilpailukykyisten pikavippien lisäksi myös muita etuja, kuten ilmaisen lainahakemuksen tekstiviestillä tai netissä. Vippi.fin asiakaspalveluun voit soittaa ilman lisäkuluja, jos sinulla on kysyttävää laina-asioista.

Katso täältä lisätietoja Vippi.fi:stä ja hae pikalainaa.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi
  Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
 • JoustolainaJoustolaina
  Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
 • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumistaPikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista
  Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
 • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto
  Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 - 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae tililuottoa Suo...
 • Uusi laki kohtuullistaa perintäkulujaUusi laki kohtuullistaa perintäkuluja
  Tasavallan presidentti vahvistaa tänään lakimuutoksen, joka parantaa monin tavoin velallisen asemaa. Etenkin pienistä veloista vaaditut perintäkulut laskevat.
 • Jyväskylä ei halua pikavippimainoksia kaupungin mainospaikoilleJyväskylä ei halua pikavippimainoksia kaupungin mainospaikoille
  Jyväskylässä on tehty aloite jonka mukaan pikavippimainokset halutaan kieltää kaupungin omistamilta mainospaikoilta. Pikavippimainokset ovat kielletty kaupungin omistamilta mainospaikoilta jo Tampereella ja Kouvolassa.
 • Nordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistäNordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistä
  Rehtivipin sivuille on ilmestynyt tiedote, jossa kerrotaan, että palvelu jatkaa pikavippien myöntämistä sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Katkon syytä Rehtivippi ei edelleenkään kerro.
 • Limiitti.fiLimiitti.fi
  Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaaNyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa
  Viestilaina on uudistanut palveluaan ja nyt uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista 50 euron lainaa 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi suurin mahdollinen lainasumma on nyt 1000 euroa, johon saa maksuaikaa jopa 90 vuorokautta.
 • Oletko suunnittelemassa pikavipin ottoa? Tutustu ensin näihin ohjeisiinOletko suunnittelemassa pikavipin ottoa? Tutustu ensin näihin ohjeisiin
  Moni ottaa pikavippiä äkilliseen rahantarpeeseen. Pikavippejä usein mediassa mustamaalataan, mutta fiksusti otettu pikavippi ei tuo käyttäjälleen ongelmia.