Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!

Tarvitseko pikavippiä lyhyeksi aikaa? Tartu nyt erinomaiseen tarjoukseen ja hanki vippiä ilmaiseksi!

Vippi.fi tarjoaa lainan ilman kuluja, jos lainasumma maksetaan takaisin viikon kuluessa. Laina tulee hakea 14 päiväksi, mutta maksaa takaisin 7 päivän kuluessa. Ilmaiseksi voit saada 50 – 500 euron lainan.

Jos otat vaikkapa 400 euron lainan ja maksat sen takaisin viikossa, säästät 72 euroa verrattuna normaaliin laina-aikaan!

Vippi.fi:stä voit saada 50 – 1000 euron lainoja, ja mille tahansa lainalle voit tarvittaessa saada maksuaikaa 60 – 90 päivää. Riittää, että olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Täysi-ikäisyyden vaatimuksen lisäksi muita ikärajoituksia ei ole.

Vippi.fi tarjoaa erittäin kilpailukykyisten pikavippien lisäksi myös muita etuja, kuten ilmaisen lainahakemuksen tekstiviestillä tai netissä. Vippi.fin asiakaspalveluun voit soittaa ilman lisäkuluja, jos sinulla on kysyttävää laina-asioista.

Katso täältä lisätietoja Vippi.fi:stä ja hae pikalainaa.

Tähän liittyvät artikkelit

  • JoustolainaJoustolaina Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
  • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
  • Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaaNyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa Viestilaina on uudistanut palveluaan ja nyt uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista 50 euron lainaa 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi suurin mahdollinen lainasumma on nyt 1000 euroa, johon saa maksuaikaa jopa 90 vuorokautta.
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 - 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae […]
  • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
  • Korkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteenKorkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteen Pienlainayhdistyksen mukaan lakiehdotus rikkoo elinkeinovapautta, sillä sen mukaan yrittäjältä viedään mahdollisuus liiketoimintaansa, mikä on aivan totta.
  • 100 e pikavippi – moninkertainen lasku100 e pikavippi – moninkertainen lasku Taloussanomat uutisoi maksamatta jääneistä pikavipeistä. Lehden mukaan, ja mikä on totta, jo esimerkiksi 50 tai 100 euron pikavippi voi johtaa todella isoon laskuun, mikäli takaisinmaksuvelvoitteen jättää hoitamatta.
  • BigbankBigbank Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.
  • Pikavippi pankkitunnuksillaPikavippi pankkitunnuksilla Pikavippi on helppo hakea pankkitunnuksilla. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset omasta pankistasi sekä tietokoneen ja nettiyhteyden. Voit hakea pankkitunnuksilla sekä 50 - 1000 euron pienlainoja että 1000 - 6000 euron kulutusluottoja ja jopa sitäkin […]
  • Ylivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkojaYlivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiössä on nähty, että velalliselle voi kertyä useita kymmeniä velkoja, koska heillä on mahdollisuus saada velkaa velan päälle. Tilanne voi johtaa hallitsemattomaan velkakierteeseen.
Klikkaa Tästä  Pikalainojen ja kulutusluottojen korkokatto 2017