Vertaislainapalvelun lainakannasta lähes 9 prosenttia perintään

Vertaislainapalvelun lainakannasta on mennyt 8,8 prosenttia perintään ja jopa 13,8 prosenttia laskuista maksetaan myöhässä.

Tiedot selviävät Lainaaja.fi -palvelun julkistamista tilastoista. Palvelu on ollut toiminnassa yli puoli vuotta, jona aikana lainahakemuksia on tullut lähes 1000. Lainansa on saanut 41 hakijaa. Lainakanta on yhteensä 64 500 euroa.

Lainaaja.fi myöntää lainanantajia olevan liian vähän lainan hakijoihin nähden ja liian monen lainanottajan hoitavan huonosti maksunsa. Palvelu käynnistää syksyllä toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan lainansa saavien hakijoiden osuutta ja vähentämään maksuhäiriöongelmia.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Pikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieniPikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieni Pikavippien osuus suomalaisten ylivelkaantumisessa on pieni. Viime vuonna rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnöistä alle 5 prosenttia johtui pikavipeistä.
  • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailujaPikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.
  • MonettiMonetti Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 - 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta […]
  • Kuluttajaliitto vastustaa positiivista luottorekisteriäKuluttajaliitto vastustaa positiivista luottorekisteriä Pikavippialan toimijat ovat toivoneet Suomeen positiivista luottorekisteriä, josta luotonantajat voisivat tarkistaa lainahakijan muut avoinna olevat lainat.
  • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, […]
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • ReissuluottoReissuluotto Pikalainapalvelu Reissuluotto tarjoaa pikavippiä 100 - 1000 euroa. Reissuluoton vipit ovat erittäin halpoja, mutta kannattaa huomioida, että kaikki Reissuluoton lainat ovat vakuudellisia lainoja.Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta. Luottokelpoisuutta […]
  • Velkajärjestelyhakemuksia tänä vuonna hieman viime vuotta enemmänVelkajärjestelyhakemuksia tänä vuonna hieman viime vuotta enemmän Yksityishenkilöiden velkajärjestelyhakemusten määrä on lievässä kasvussa, uutisoi Taloussanomat. Tämän vuoden tammi-syyskuussa velkajärjestelyhakemuksia tuli käräjäoikeuteen yhteensä 2743 kappaletta.
  • Pikavippien ja muiden rahoituspalveluiden nettimyynti kasvoiPikavippien ja muiden rahoituspalveluiden nettimyynti kasvoi Palveluiden ostaminen verkosta kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia edellisvuodesta, ja erityisesti lisääntyivät rahoituspalveluiden ostot.
  • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
Klikkaa Tästä  Pikalainaongelmissa vastuu myös asiakkaalla