Lainaamo

Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.

Read More >>

Blue Finance

Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 – 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.

Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Blue Finance edellyttää, että hakija asuu vakituisesti Suomessa. Luonnollisesti lainaa hakevan on oltava oikeustoimi- ja luottokelpoinen (ei maksuhäiriöitä). Lainan vastaanottamista varten tarvitaan suomalainen pankkitili. Voit hakea lainaa prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla.

Read More >>

Vippi24

Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.

Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 – 300 euron välillä vipattavan summan voi valita 50 euron tarkkuudella ja suuremmissa summissa sadan euron tarkkuudella.

Read More >>

Lainatori

Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.

Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on nostettava vähintään 500 euron laina. Sen jälkeen tililuotolta voi nostaa kerralla 100 – 2000 euron vippejä. Koko 2000 euron luottorajan voi siis tarvittaessa nostaa vaikka kerralla, mutta sen sijaan voi hakea useamman pienen pikalainan.

Read More >>

Onnen.fi

Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja lainaa on helppo ottaa täsmälleen sen verran kuin tarvitsee. Onnen.fi-luoton voi ottaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Read More >>

Sinunlaina

Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. Takaisinmaksuaikaa saat lainallesi 1 – 5 vuotta.

Read More >>

LHV

LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.

Voit hakea LHV:n 1000 – 6000 euron kulutusluottoa, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta ja luottotietosi ovat kunnossa.

Read More >>

Reissuluotto

Pikalainapalvelu Reissuluotto tarjoaa pikavippiä 100 – 1000 euroa. Reissuluoton vipit ovat erittäin halpoja, mutta kannattaa huomioida, että kaikki Reissuluoton lainat ovat vakuudellisia lainoja.

Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta. Luottokelpoisuutta vaaditaan, joten maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Hakijan on oltava myös Suomen kansalainen.

Read More >>

Bondora

Hanki pienlaina tai kulutusluotto Bondoran kautta. Kyseessä on vertaislainayhtiö, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainalle saa takaisinmaksuaikaa yhdestä viiteen vuotta.

Bondoran laina-asiakkaaksi on mahdollista päästä, jos olet vähintään 21- ja korkeintaan 70-vuotias. Jotta luoton takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia, hakijalta edellytetään työsuhdetta, josta tulot ovat nettona vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Hakijalla tulee pakollisten menojen jälkeen jäädä riittävästi rahaa luoton takaisinmaksua varten.

Read More >>

Joustolaina

Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 – 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.

Read More >>

Monetti

Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 – 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.

Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta luottohistoriaa, vakituista osoitetta Suomessa, toiminnassa olevaa sähköpostiosoitetta, omaa matkapuhelinliittymää sekä omaa pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia.

Read More >>

Get Capital

Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 – 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.

Read More >>

Trustbuddy

TrustBuddy on kansainvälisesti toimiva vertaislainayritys. Vuonna 2009 perustettu TrustBuddy toimii Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.

Tarjolla on lainasummia 100 – 600 euron väliltä. Tarkan summan voi valita 50 euron tarkkuudella.

Read More >>

Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislaina – kätevä tapa rahoittaa pienet menoerät! Voit saada Ellos Yksityislainaa 100 eurosta jopa 2500 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Ellos Yksityislainan saanti edellyttää vähintään 25 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä kuukausituloja, joten lainan ehdot ovat hieman tiukemmat kuin useimpien pikavippien. Kovin suuria kuukausituloja et kuitenkaan tarvitse, jo 800 euron kuukausittaiset työ- tai eläketulot riittävät.

Read More >>

Ainalaina

Ainalaina on Avainlippu-merkinnän saanut pikavippipalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006 asti. Ainalainan taustalla on Oy Netford Capital Ltd.

Voit saada Ainalainan pikavippiä, mikäli olet täyttänyt vähintään 21 vuotta ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Maksukykysi tulee riittää luoton takaisinmaksuun, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Read More >>

Laina.com

Nosta lainaa 50 – 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 – 23.

Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on 2000 euroa. Halutessasi voit asettaa omalle lainaamisellesi kerta- tai päiväkohtaisia nostorajoituksia.

Read More >>

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 – 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.

Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae tililuottoa Suomen Tililuoton verkkosivuilla. Ensimmäiseksi tunnistaudut pankkitunnuksillasi (palveluun sopivat Nordean, Osuuspankin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, S-Pankin, Danske Bankin ja Handelsbankenin pankkitunnukset).

Read More >>