Uusille asiakkaille myös suuria pikavippejä

Useimmilla palveluilla on tarjolla myös suuria pikavippejä, joita myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Suuret lainasummat ovat perinteisesti olleet tarjolla vain vanhoille asiakkaille, jotka ovat ottaneet kyseisestä palvelusta yhden tai useampia lainoja ja hoitaneet lainansa moitteettomasti.

Nyt pikavippipalvelut OK Money ja Risicum ovat tuoneet suuret vakuudettomat pikavipit tarjolle myös uusille asiakkaille. Molemmat palvelut myöntävät 1000 euron pikalainan myös ensilainana.

Suurempien pikavippien ikäraja on korkeampi. OK Money ja Risicum tarjoavat 1000 euron ensilainan vain 23 vuotta täyttäneille asiakkaille. Molemmista palveluista myönnetään nuoremmille asiakkaille myös pienempiä lainasummia. 18-vuotias voi saada Risicumilta 50 euron lainan, joka maksetaan takaisin 14 tai 30 päivän kuluttua. Kuluja 50 euron lainasta tulee 10 euroa 14 päivän maksuajalla.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut
  Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
 • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti
  Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, 700 euroa,...
 • Vippi24Vippi24
  Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta. Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan summan vo...
 • Suomen Pienlainayhdistyksessä uusi jäsenSuomen Pienlainayhdistyksessä uusi jäsen
  Suomen Pienlainayhdistyksessä on nyt yhteensä 11 jäsenyritystä Oy Botnia Finance Ab:n liityttyä syyskuussa pienlainayhdistyksen jäseneksi.
 • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi
  Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
 • Keskimääräinen pikavippi on jo 520 euroaKeskimääräinen pikavippi on jo 520 euroa
  Pienlainojen keskimääräinen koko on kasvanut jo 520 euroon. Tieto selviää Tilastokeskuksen luottokantatilastosta, jossa on tietoja vuoden 2015 toisella neljänneksellä myönnetyistä kuluttajaluotoista. Vielä tämän vuoden alkupuolella keskimääräinen vippi oli vain 191 e...
 • Pikavippiyhtiö Ferratum oikaisee väitteitä pikavipeistäPikavippiyhtiö Ferratum oikaisee väitteitä pikavipeistä
  Pikavippiyhtiö Ferratum oikaisee tiedotteessaan julkisuudessa esitettyjä perättömiä väitteitä pikavipeistä, lainojen koroista ja pienluottoalasta.
 • Pikavippiruuhka Satakunnan käräjäoikeudessaPikavippiruuhka Satakunnan käräjäoikeudessa
  Yle Uutiset kertoo, että Satakunnan käräjäoikeudessa käsiteltiin viime vuonna jo noin 20 000 pikavippivelkojen aiheuttamaa tapausta.
 • Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaaNyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa
  Viestilaina on uudistanut palveluaan ja nyt uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista 50 euron lainaa 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi suurin mahdollinen lainasumma on nyt 1000 euroa, johon saa maksuaikaa jopa 90 vuorokautta.
 • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumistaPikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista
  Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.