TalSa: Virolainen Bigbank tarjoaa kulutusluottoja suomalaisille

Virolainen pankki Bigbank tarjoaa Suomessa hyvätuottoisia kulutusluottoja. Pankin kohderyhmänä ovat asiakkaat, jotka eivät ole perinteisten pankkien kohderyhmää.

Bigbank toimii Suomen lisäksi Baltian maissa ja Espanjassa, lisäksi Saksassa ja Itävallassa tuotteita tarjotaan ns. rajat ylittävänä palveluna. Bigbankin Suomen maajohtaja Veiko Kandlan mukaan suomalaisilla menee aikaa tottua ulkomaiseen yhtiöön, mutta rehellisen ja läpinäkyvää toimintaa harjoittavan yrityksen ei tarvitse pelätä takapakkia.

Bigbank aloitti Suomessa vuonna 2008 tarjoamalla määräaikaistalletuksia. Viime vuonna Bigbank alkoi tarjota Suomessa myös kulutusluottoja, jotka ovat menestyneet hyvin. Yrityksellä on Suomessa 10 000 asiakasta, joista alle 10 prosenttia on tallettajia. Kandlan mukaan kulutusluotot ovat keskimäärin 3000 euroa ja laina-ajat 3-4 vuoden välillä. Bigbank myöntää korkeintaan 10 000 euron lainoja 5 vuoden maksuajalla.

Kandlan mielestä suomalaiset ovat järkeviä lainanottajia, jotka laskevat millaisen lainan pystyvät hoitamaan. Hänen mukaansa yhdellä kymmenestä on maksuvaikeuksia, mikä on kulutusluottoliiketoiminnassa melko hyväksyttyvä suhde. Osa asiakkaista ottaa oma-aloitteisesti yhteyttä maksujärjestelyjä varten maksuvaikeuksien kohdatessa.

Kandlan mukaan Suomen markkinoilla on vielä tilaa ja yritys odottaakin lisää kasvua Suomen kulutusluottomarkkinoilla.

Lähde: Taloussanomat

Tähän liittyvät artikkelit

  • Pikavippivelat työllistävät käräjäoikeuksiaPikavippivelat työllistävät käräjäoikeuksia Pikavipit uhkaavat aiheuttaa käräjäoikeuksiin ruuhkia myös muualla kuin Satakunnassa. Ylen mukaan pikavipeistä johtuvat velka-asiat ovat lisääntyneet huomattavasti monessa käräjäoikeudessa.
  • Vuonna 2012 luottokorttimyynti kasvoi ja luottotappiot vähenivätVuonna 2012 luottokorttimyynti kasvoi ja luottotappiot vähenivät Kotimaisten luottokorttien myynnin arvo oli Suomessa viime vuonna 8,9 miljardia euroa. Myynti kasvoi kahdeksan prosenttia verrattuna vuoteen 2011, selviää Tilastokeskuksen Rahoitustoiminta-tilastosta.
  • NordcreditNordcredit Nordcredit antaa käyttöösi joustavan 3000 euron luottolimiitin. Voit nostaa ja käyttää sen mukaan, kun lainarahalle on käyttöä. Hae luottopäätös palvelun kotisivuilta, saat sen nopeasti jonka jälkeen voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa.
  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
  • Ellos YksityislainaEllos Yksityislaina Ellos Yksityislaina – kätevä tapa rahoittaa pienet menoerät! Voit saada Ellos Yksityislainaa 100 eurosta jopa 2500 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.Ellos Yksityislainan saanti edellyttää vähintään 25 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja […]
  • Pikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieniPikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieni Pikavippien osuus suomalaisten ylivelkaantumisessa on pieni. Viime vuonna rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnöistä alle 5 prosenttia johtui pikavipeistä.
  • Maksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanutMaksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanut Maksuhäiriömerkintöjä oli viime vuoden lopulla lähes yhtä paljon kuin 1990-luvun laman pahimpina vuosina,. Vähintään yksi maksuhäiriömerkintä on nyt 367 000 henkilöllä.
  • Vivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkulujaVivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkuluja Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Vivukselta saat lainaa kun olet vähintään 20 vuotta täyttänyt suomen kansalainen ja olet hoitanut maksuasiasi aina huolellisesti.
  • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
  • Credit24Credit24 Credit24 Joustolimiitti on erilaisiin lainatarpeisiin mukautuva palvelu. Lainaa saat 50 eurosta 3000 euroon helposti ilman vakuuksia. Lainaa myönnetään 19 vuotta täyttäneille.Aloita lainaaminen tutkimalla Credit24:n etusivulta löytyvää laskuria. Voit […]
Klikkaa Tästä  Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon