Rahoituslaitos.fi

Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit Rahoituslaitoksen kautta hakea, on 100€.

Rahoituslaitos välittää useiden eri rahoitusyhtiöiden ja luotonantajien lainoja. Kun lähetät hakemuksen, Rahoituslaitos etsii edustamiensa rahoitusyhtiöiden valikoimista sinulle sopivan luoton. Saat siis kilpailutettua lainasi yhdellä hakemuksella. Rahoituslaitos valitsee puolestasi aina sen lainan, jossa korot ja kulut ovat edullisimmat. Rahoituslaitos ei myönnä luottoja itse, ainoastaan vertailee ne puolestasi.

Lähes kuka tahansa voi hakea lainaa Rahoituslaitoksen kautta. Palveluun pätevät yleiset lainan myöntämisen ehdot, eli hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Esimerkiksi 19-vuotias ei välttämättä voi saada lainaa kaikista lainayhtiöistä, sillä joissakin ikäraja on korkeampi, mutta Rahoituslaitos etsii hakijalle lainaa niistä palveluista, joista lainaa voi hänen tietojensa pohjalta saada.

Täysi-ikäisyyden ja luottokelpoisuuden ohella lainan myöntäminen edellyttää yleensä jonkinlaisia tuloja. Se, paljonko tuloja vaaditaan, riippuu täysin lainapalvelusta ja lainattavasta määrästä. Suuremmat lainat vaativat pääsääntöisesti suuremmat tulot kuin pienet lainat. Rahoituslaitos kysyy tulotietojasi, jotta se voi tarjota sinulle sellaista lainapalvelua, josta sinun on mahdollista saada lainaa. Tulojesi ohella Rahoituslaitos kysyy tietoja muun muassa työsuhteestasi (vakituinen, määräaikainen, eläkkeellä) ja muista avoimista veloistasi, mikäli sinulla sellaisia on (esim. asuntolaina).

Voit hakea Rahoituslaitoksen kautta lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tavallisimmin yhteishakija on perheenjäsen, kuten puoliso. Yhteislainaaminen parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, ja luoton korko voi olla edullisempi. Jos haluat liittää lainaan yhteishakijan, myös yhteishakijan tiedot on täytettävä hakemukseen.

Lainamahdollisuuksiasi parantaa myös se, jos annat luotonmyöntäjille luvan tarkastaa tietosi Suomen Asiakastiedon ylläpitämästä kulutusluottojen kyselyjärjestelmästä. Järjestelmä sisältää tietoja joidenkin kuluttajaluottoyhtiöiden myöntämistä lainoista. Tietojen tarkastaminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Klikkaa Tästä  Lendo

Lainahakemuksen lähettäminen Rahoituslaitokselle on täysin ilmaista, etkä sitoudu ottamaan lainaa riippumatta siitä, millaisen tarjouksen saat. Rahoituslaitokselta saat yleensä nopeasti tiedon siitä, onko sinulle myönnetty laina. Kun saat lainatarjouksen, perehdy siihen huolellisesti ja hyväksy tarjous, mikäli se miellyttää sinua. Voit saada rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana.

Tähän liittyvät artikkelit

  • KulutusluottoKulutusluotto Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 - 15 000 euron suuruisia lainoja.Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai […]
  • BigbankBigbank Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.
  • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja […]
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
  • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 - 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.
  • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
Klikkaa Tästä  Bigbank