Rahoitu

Nyt on helppo tapa löytää lainaviidakosta itselleen sopivin laina – käyttämällä Rahoitu.fi – palvelua! Sen äärimmäisen helpolla hakemuksella kilpailutat usean eri pankin lainat ilman, että sinun täytyisi täyttää jokaiseen oma hakemus. Lisäksi vältyt sortumasta kalliisiin ja epäilyttäviin lainantarjoajiin. Rahoitu.fi:n lainat ja niiden tarjoajat ovat ehdottoman luotettavia ja palvelu on turvallista käyttää.

Sinun ei tarvitse täyttää hankalia paperisia hakukaavakkeita. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu netissä ja täyttämällä yksi, yksinkertainen lainahakemus. Helppouden lisäksi lainojen kilpailutus Rahoitu.fi:ssä on asiakkaalle täysin maksuton toimenpide. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido asiakasta vielä mihinkään.

Aloita lainan haku Rahoitu.fi:n nettisivuilta

Haettavat lainat ovat suuruudeltaan 500 eurosta 25 000 euroon. Lainasumman lisäksi hakijan on päätettävä, mikä laina-aika sopii hänen talouteensa. Takaisinmaksuaikaa on tarjolla aina 15 vuoteen saakka ja kuukausittainen summa muodostuu takaisinmaksuajan mukaan. Esimerkiksi 1000 euron lainassa kuukausierä on vuoden laina-ajalla 141 euroa, mutta viiden vuoden takaisinmaksusuunnitelmalla 75 euroa kuukaudessa.

Sopivaa lainaa jokaiselle

Lainat ovat vakuudettomia ja sopivat useimmille. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, ettei lainaa varten tarvita esim. omaisuutta vakuudeksi. Pankit tekevät lainapäätöksen pelkästään luotonhakijan taloudellisten tekijöiden perusteella. Joissakin tapauksissa lainanhakuprosessia helpottaa rinnakkaishakijan kanssa hakeminen. Tämänkaltaisia tilanteita ovat esimerkiksi yli 10 000 euron lainatarpeet. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa lainan vastuu jakautuu kahdelle ihmiselle. Tämä vaihtoehto sopii esimerkiksi puolisoille, joilla on yhteinen talous. Myös ystävät voivat hakea lainaa yhdessä.

Vaihda vanhat kulutusluotoksi yhdeksi edulliseksi lainaksi

Huomioon kannattaa ottaa myös mahdollisuus yhdistää vanhoja kalliita lainoja yhdeksi, usein edullisemmaksi lainaksi. Hae Rahoitu.fi:n kautta lainaa vanhojen lainojen kuittaamiseen. Jatkossa maksat vain yhtä lainaa sen sijaan, että maksaisit korkoa useaan paikkaan.

Rahat nopeasti käyttöön

Asiakas voi seurata omaa lainaprosessiaan Rahoitu.fi:n OMA Rahoitu.fi – palvelussa. Siellä näkyy lainahakemuksen eteneminen ja tarjolle tulevat lainapäätökset. Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen ja päättänyt hyväksyä sen, rahat siirtyvät asiakkaan tilille jopa parissa tunnissa. Pisimmillä rahojen saamiseen voi kulua pari päivää. Lainapäätös voi olla myös kielteinen ja tällöin asiakas ei saa lainasummaa käyttöönsä. Tarjottava laina voi olla määrältään myös pienempi, mitä alkuperäisessä hakemuksessa on haettu.

Klikkaa Tästä  Halino

Rahoitu.fi lyhyesti

 • Ilmainen palvelu lainojen kilpailuttamiseen
 • Haettavana 500-25 000 euron suuruisia lainoja
 • Takaisinmaksuaika valittavana 1-15 vuotta
 • Haettavien lainojen tod. Vuosikorko 4,9%-50,5%
 • Täysi-ikäsille tarkoitettu palvelu
 • Hyvä mahdollisuus vanhojen lainojen yhdistämiseen

Usein kysytyt kysymykset Rahoitu.fi:stä

Miten lainaa voi hakea?

Lainan hakeminen onnistuu täyttämällä maksuton hakemus Rahoitu.fi:n nettisivuilla. Hakemusta tehdessä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota annettavien tietojen tarkkuuteen ja todenmukaisuuteen. Virheelliset tiedot hidastavat lainaprosessia ja jossain tapauksissa estävät sen kokonaan.

Mikä on lainan korko ja miten se muodostuu?

Lainan korko tarkoittaa pankin saamaa palkkiota lainasta eli toisin sanoen lainan hintaa. Luoton korko muodostuu yksilöllisesti asiakkaan luotonottokyvyn mukaan. Siihen vaikuttavat lainaavan tahon omat korkomäärittelyt, asiakkaan lainasumma ja lainalle määritelty takaisinmaksuaika. Lainoista kannattaa vertailla erityisesti luoton todellista vuosikorkoa, koska tässä korossa näkyvät kaikki lainasta koituvat kulut.

Miten asiakkaan lainakelpoisuus määräytyy?

Lainakelpoisuuden saavuttamiseksi voi karkeasti määritellä kolme seikkaa. Nämä ovat vähintään 18 vuoden ikä, eli täysi-ikäisyys. Säännölliset tulot palkasta tai eläkkeestä ja se, ettei asiakkaalla ole maksuhäiriömerkintää. Lainan saamisen ehdot voivat kuitenkin olla tästä poikkeavat esim. suurempien lainasummien tai pidemmän maksuajan kohdalla. Jokainen asiakas arvioidaan yksilönä lainanhakuprosessissa.

Mitä vanhojen lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Joskus asiakkaalla on useita avoimia lainoja eri lainantarjoajille. Usein tämä on kallis ratkaisu lainojen hoidossa. Rahoitu.fi:ssä voi hakea lainaa myös vanhojen lainojen yhdistämiseksi. Tällöin maksaisit lainalla vanhat kulutusluotot pois ja jatkossa lyhentäisit vain yhtä lainaa. Tämä ratkaisu on monessa tapauksessa asiakkaalle edullisempi. Ainakin se yksinkertaistaa taloudenhoitoa. Lainojen yhdistämistä voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa.

Mikä on rinnakkaishakija?

Lainansaantimahdollisuuden paranevat huomattavasti jos asiakas hakee lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin lainan vastuukin jakautuu kahden henkilön välille. Erityisen hyödyllinen rinnakkaishakija on isojen lainojen lainaprosessissa. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa voi usein myös päästä neuvottelemaan lainalle vieläkin paremmat ehdot, kuten koron.

Klikkaa Tästä  Aasa

Rahoitu.fi:n kilpailuttamien lainojen kulut

 • Lainojen todellinen vuosikorko 4.9%-50.5%
 • Tavallinen vuosikorko sisältää koron lisäksi tavallisesti kuukausierään tulevan laskutuslisän sekä lainan avausmaksun. Tarkemmat kulut selviävät kunkin lainan palveluhinnastosta.
 • Esimerkiksi 10 000 euron lainasummalla ja viiden vuoden maksuajalle kuukausittaiseksi maksueräksi tulee arvioituna 264€

Tämän helpompaa lainan hakeminen ei enää voi olla. Kannattaa täyttää jo tänään Rahoitu.fi:n ilmainen hakemus. Se ei sido sinua vielä mihinkään voit rauhassa arvioida saamiasi lainatarjouksia ja päättää rauhassa lainantarpeesi.

Tähän liittyvät artikkelit

 • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 - 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on edullista lainaa tarjoava rahoitusalan yritys. Myönnettävät luotot ovat 1000 - 50 000 euron väliltä, joten palvelu voi rahoittaa hieman suuremmatkin rahantarpeet. Tee hakemus heti ja saat luottopäätöksen nopeasti.
 • LainatoriLainatori Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on […]
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
 • CashbuddyCashbuddy CashBuddy on pikavippiä myöntävä rahoitusyritys. CashBuddy voi myöntää jopa 3000€ vakuudetonta lainaa, mikäli olet yli 22 -vuotias ja sinulla on palkka- tai muita tuloja vähintään 1200€/kk sekä luottotietosi ovat kunnossa.
 • ZmartaZmarta Zmarta on Freedom Rahoituksen omistama nopeita lainoja tarjoava palvelu joka tarjoaa asiakkailleen apua rahantarpeeseen. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla lainaksi tarvitsemasi rahamäärän useiden lainaa myöntävien palveluiden kesken. […]
 • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
 • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
Klikkaa Tästä  Zmarta