Rahalaitos

Kun täytät lainahakemuksen Rahalaitos.fi:n sivuilla, saat automaattisesti tarkasteltavaksi useita lainatarjouksia korkotietoineen kaikkineen. Rahalaitos tarjoaa sinulle helposti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltaan, eli sellaisilta suomalaisilta pankeilta ja palveluilta, jotka myöntävät lainoja. Lainaa voidaan myöntää 500€ auttamaan pienissä arjen haasteissa tai jopa 40 000€, kun suurempi tarve iskee.

Lainantarjoajat määrittelevät omat ehtonsa lainan myöntämiselle, mutta muutamia ehtoja on myös Rahalaitoksen palvelun käytölle. Yli 20 vuotiaan hakijan tulee tienata vähintään 10 000€ vuodessa. Näin varmistetaan, että hänellä on realistisesti mahdollisuudet maksaa laina takaisin. Lainaa ei automaattisesti myönnetä haettua määrää, mikäli tulot eivät siihen riitä. Myös maksuhäiriömerkinnät johtavat automaattisesti lainapyynnön hylkäämiseen.

Nettilomakkeella on mahdollista hakea myös omien lainojen yhdistämistä sekä hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa. Kun lainaa haetaan yhdessä, saa sen yleensä varmemmin ja paremmilla ehdoilla. Rahalaitos pystyy usein muissakin tapauksissa tarjoamaan tavallista parempia lainaehtoja.

Prosessi on nopea. Saat lainatarjouksia usein jo saman päivän aikana. Kun olet valinnut haluamasi tarjouksen, siirtää lainaa myöntävä yritys rahat usein joko samana päivänä tai parin päivän sisään. Pankkien käsittelyajat vaikuttavat siihen, miten nopeasti rahat ovat käytössäsi.

Rahalaitoksen sivuilla on pyritty vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin. Asiakaspalvelu palvelee myös niin, että vastaa kaikkiin kysymyksiin aina 24 tunnin sisällä.

Rahalaitos pähkinänkuoressa

 • Lainaa jopa 40 000€
 • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
 • Laina-aika 1 – 15 v.
 • Vakuudeton luotto nopeasti
 • Ikäraja 20 v.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
 • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
 • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
 • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Bank NorwegianBank Norwegian Bank Norwegian on edullista lainaa tarjoava rahoitusalan yritys. Myönnettävät luotot ovat 1000 - 50 000 euron väliltä, joten palvelu voi rahoittaa hieman suuremmatkin rahantarpeet. Tee hakemus heti ja saat luottopäätöksen nopeasti.
 • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
 • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
 • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
Klikkaa Tästä  Bigbank