Pikavippiyrityksillä jouluisia kilpailuita

Muutama pikavippiyritys tarjoaa tänä vuonna mahdollisuuden voittaa ylimääräistä jouluiloa lahjakortin muodossa.

Pikavippisivusto Vippi.fi:llä on parhaillaan menossa arvonta Facebook-sivuillaan. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Vippi.fi:n Facebook-sivusta ja kommentoimalla, kenelle kaverilleen antaisi joululahjan. Palkintona on 20 euron lahjakortti vaatteita myyvään Nelly.comiin ja 20 euron lahjakortti kodin elektroniikkaa myyvään Verkkokauppa.comiin. Voittaja voi valita toisen lahjakorteista itselleen ja lahjoittaa toisen kaverille.

Myös pikalainoja tarjoavalla Risicumilla on meneillään Joulujokeri-joulukalenteri, josta voi voittaa aina jouluaattoon asti. Joka päivä voi voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin. Lisäksi tarjolla on myös muita, ylimääräisiä arvontoja. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Risicumin Facebook-sivusta tykkäämistä. Risicumin joulukalenteria kannattaa seurata joka päivä, sillä mahdollisia voittopäiviä on vielä jäljellä jouluaattoon asti.

Pikavippipalveluiden aukioloajoissa saattaa olla joulun aikaan muutoksia. Asiakaspalvelut ovat joulun pyhien aikaan yleensä kiinni tai auki lyhyemmin kuin tavallisesti. Lainojen maksu toimii kuitenkin useimmissa palveluissa normaalisti. Risicumin ja Laina.fi:n lainanmaksuissa saattaa olla pyhäpäivinä viivettä, mutta kaikki maksut suoritetaan kuitenkin viimeistään 27.12.

Tähän liittyvät artikkelit

Klikkaa Tästä  Luottokortin holtiton käyttö johti ylivelkaantumiseen