Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja

Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.

Pikalainapalvelu OK Moneyllä on menossa Facebook-kilpailu, jossa voi joka viikko voittaa 50 euron lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen. Lisäksi pääpalkintona on 500 euron lahjakortti. OK Moneyn kilpailuun voi osallistua täällä. Osallistuminen edellyttää, että sinulla on Facebook-tunnukset ja että käyt tykkäämässä OK Moneyn Facebook-sivusta. Lahjakortteja arvotaan 3. maaliskuuta asti, joten ehdit vielä osallistua useampaankin viikkoarvontaan.

Vippi.fi:llä on puolestaan Facebookissa kumppaninetsintäkilpailu, jossa etsitään puhumisesta, pelaamisesta ja musiikista pitävää henkilöä. Kyseessä on tietysti arvonta, jossa palkintona on Applen iPhone. IPhonelle arvotaan uusi onnellinen kumppani, kun Vippi.fi:n Facebook-sivut ovat saaneet kokoon 5000 tykkääjää. Tykkääjiä on tällä hetkellä noin 4400, joten mukaan ehti vielä, jos ei hirveästi viivyttele! Jos jaat kilpailua kavereillekin, tavoite täyttyy nopeammin. Myös tämä kilpailu edellyttää Facebook-tunnuksia. Arvonnoista kiinnostuneen kannattaa muutenkin seurata Vippi.fi:n sivua, sillä erilaisia kilpailuja järjestetään aktiivisesti.

Jos sinussa on pientä tarinaniskijän vikaa, kannattaa katsastaa Euroloanin pikavippitarinakilpailu. Tehtävänäsi on kertoa, millaisessa tilanteessa olisit tarvinnut pikaista lainaa. Parhaan tarinan lähettäjä palkitaan kuukausittain 100 euron arvoisella S-ryhmän lahjakortilla. Viimeksi lahjakortin voitti kertomus epäonnen päivästä, jona kaikki meni pieleen. Kilpailuun voit osallistua osoitteessa luottotarinat.fi, joten tähän kilpailuun osallistuminen ei vaadi Facebook-tunnuksia.

Tähän liittyvät artikkelit

 • VivusVivus
  Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti. Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa asuva henki...
 • EurolimiittiEurolimiitti
  Hae 3000 euron luottolimiitti käyttöösi Eurolimiitiltä. Uudet ensilainaa hakevat asiakkaat saavat ensinoston 500 euroon saakka täysin ilman kuluja kun maksu hoidetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Hae nyt luottopäätös, saat rahaa nopeasti käyttöösi.
 • Vippiä tekstiviestillä lahjakortin muodossaVippiä tekstiviestillä lahjakortin muodossa
  Tekstiviestillä tilattavan lahjakortin muodossa olevan vipin kulut käyvät pikavippejä huomattavasti suuremmaksi, sillä lahjakortin hinnan joutuu maksamaan kaksinkertaisena takaisin.
 • Pikavippien uusi lakiehdotus herättää keskusteluaPikavippien uusi lakiehdotus herättää keskustelua
  Yrittäjä Samuel Hovi julkaisi omassa puheenvuorossaan ajatuksiaan eduskunnan pikavippilakia koskien. Hovi kirjoitti puheenvuorossaan muun muassa siitä, kuinka paljon harhaluuloja pikavippejä kohtaan on.
 • Mitä vaihtoehdoksi?Mitä vaihtoehdoksi?
  Mitä vaihtoehdoksi, jos ei halua ottaa pikavippiä, mutta tarvitsee pientä rahasummaa? Onhan niitä vaihtoehtoja pikavipeille, vaikkei olisi säästöjä sukanvarressa, tai sukulaisia tai ystäviä, joilta voisi saada pientä rahasummaa lainaksi. Kaikki eivät halua välttämätt...
 • Pankista on hankala saada pientä lainaa akuuttiin tarpeeseenPankista on hankala saada pientä lainaa akuuttiin tarpeeseen
  Pankit eivät juuri tarjoa pieniä, nopeasti saatavia luottoja. Helsingin kaupungin velkaneuvoja kaipaisi myös vähävaraisille soveltuvia lainaratkaisuja.
 • EuroloanEuroloan
  Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi
  Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
 • Ok Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussaOk Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussa
  Monet pikavippejä tarjoavat palvelut järjestävät erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa muun muassa lahjakortteja tai rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.
 • Uusi laki kohtuullistaa perintäkulujaUusi laki kohtuullistaa perintäkuluja
  Tasavallan presidentti vahvistaa tänään lakimuutoksen, joka parantaa monin tavoin velallisen asemaa. Etenkin pienistä veloista vaaditut perintäkulut laskevat.