Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja

Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.

Pikalainapalvelu OK Moneyllä on menossa Facebook-kilpailu, jossa voi joka viikko voittaa 50 euron lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen. Lisäksi pääpalkintona on 500 euron lahjakortti. OK Moneyn kilpailuun voi osallistua täällä. Osallistuminen edellyttää, että sinulla on Facebook-tunnukset ja että käyt tykkäämässä OK Moneyn Facebook-sivusta. Lahjakortteja arvotaan 3. maaliskuuta asti, joten ehdit vielä osallistua useampaankin viikkoarvontaan.

Vippi.fi:llä on puolestaan Facebookissa kumppaninetsintäkilpailu, jossa etsitään puhumisesta, pelaamisesta ja musiikista pitävää henkilöä. Kyseessä on tietysti arvonta, jossa palkintona on Applen iPhone. IPhonelle arvotaan uusi onnellinen kumppani, kun Vippi.fi:n Facebook-sivut ovat saaneet kokoon 5000 tykkääjää. Tykkääjiä on tällä hetkellä noin 4400, joten mukaan ehti vielä, jos ei hirveästi viivyttele! Jos jaat kilpailua kavereillekin, tavoite täyttyy nopeammin. Myös tämä kilpailu edellyttää Facebook-tunnuksia. Arvonnoista kiinnostuneen kannattaa muutenkin seurata Vippi.fi:n sivua, sillä erilaisia kilpailuja järjestetään aktiivisesti.

Jos sinussa on pientä tarinaniskijän vikaa, kannattaa katsastaa Euroloanin pikavippitarinakilpailu. Tehtävänäsi on kertoa, millaisessa tilanteessa olisit tarvinnut pikaista lainaa. Parhaan tarinan lähettäjä palkitaan kuukausittain 100 euron arvoisella S-ryhmän lahjakortilla. Viimeksi lahjakortin voitti kertomus epäonnen päivästä, jona kaikki meni pieleen. Kilpailuun voit osallistua osoitteessa luottotarinat.fi, joten tähän kilpailuun osallistuminen ei vaadi Facebook-tunnuksia.

Tähän liittyvät artikkelit

  • EurolimiittiEurolimiitti Hae 3000 euron luottolimiitti käyttöösi Eurolimiitiltä. Uudet ensilainaa hakevat asiakkaat saavat ensinoston 500 euroon saakka täysin ilman kuluja kun maksu hoidetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Hae nyt luottopäätös, saat rahaa nopeasti käyttöösi.
  • VivusVivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
  • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja 1Euroloan mukaan uuteen rahoitusjärjestelyyn Lainayhtiö Euroloan on tehnyt historiansa suurimman rahoitusjärjestelyn, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Rahoitusjärjestely on tehty kansainvälisen sijoitusyhtiön kanssa.
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • Vertaislainapalvelun lainakannasta lähes 9 prosenttia perintäänVertaislainapalvelun lainakannasta lähes 9 prosenttia perintään Vertaislainapalvelun lainakannasta on mennyt 8,8 prosenttia perintään ja jopa 13,8 prosenttia laskuista maksetaan myöhässä.
  • Pikavippien uusi lakiehdotus herättää keskusteluaPikavippien uusi lakiehdotus herättää keskustelua Yrittäjä Samuel Hovi julkaisi omassa puheenvuorossaan ajatuksiaan eduskunnan pikavippilakia koskien. Hovi kirjoitti puheenvuorossaan muun muassa siitä, kuinka paljon harhaluuloja pikavippejä kohtaan on.
  • Finanssialan mukaan lainaaminen kiihkeintä 20 vuoteenFinanssialan mukaan lainaaminen kiihkeintä 20 vuoteen Yritysten ja kotitalouksien ottamat luotot ja lainat ovat lisäntyneet viime vuodesta, ilmenee uunituoreesta Finanssiala Ry:n tuottamasta pankkibarometristä. Yksikään barometriin vastannut pankinjohtaja ei usko, että lainojen kysyntä tulisi ainakaan […]
  • Nuorten ylivelkaantumisen syy ei pelkästään pikalainoissaNuorten ylivelkaantumisen syy ei pelkästään pikalainoissa Nuorten aikuisten, eli alle 30-vuotiaiden taloudellista tilannetta selvittänyt Mun talous – hanke, on saatu päätökseen. Hanke toteutettiin vuosien 2013 – 2017 välillä. Selvityksen perusteella nuorten talous saattaa luisua velkakierteeseen, mikäli tämä joutuu […]
  • Laina.comLaina.com Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23.Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on […]
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
Klikkaa Tästä  Pikavippiyritys: Kuluttajat tarvitsevat pienlainoja