Pikavippihakemus tulee usein myös hylätyksi

Läheskään aina pikavippihakemusta ei hyväksytä ja vipin hakija ei saa luottoa. Syitä voi olla monia, mutta ennen kuin hakee vippiä, on ainakin syytä lukea lainaehdot huolella.

Useilla vippejä myöntävillä luotonantajilla on jokin muu ikäraja, kuin pelkkä täysi-ikäisyys. Useat vippipalvelut vaativat mistä tahansa myöntämästään vipistä lainanhakijalta vähintään 20 vuoden ikää. Useimmiten myös suuremmissa summissa on korkeampi ikäraja. Tarkista siis tarkkaan hakemasi lainapalvelun ikärajat.

Vaikka ikää olisi tarpeeksi lainasummaa varten, voi olla muitakin syitä lainapäätöksen hylkäämiseen. Vippiyhtiöt eivät lainaa rahaa henkilöille joilla on merkintä luottotiedoissa. Luottohäiriömerkintä tulee henkilön tietoihin, mikäli jokin lasku on jäänyt maksamatta ja sitä ei olla saatu henkilöltä karhuttua perintälaskuista huolimatta.

On myös mahdollista saada itselleen merkintä tietoihin, että lainaa ei saa myöntää. Lainakiellon saa asetettua itselleen soittamalla esimerkiksi pikavippiyrityksen asiakaspalveluun.

Uusi vippi voi jäädä myös saamatta, mikäli edellinen vippi on vielä maksamatta. Useimmat pikavippiyritykset eivät myönnä uutta lainaa vanhan päälle. Tietenkään vippipalvelut eivät tiedä toisten palveluiden myöntämistä lainoista, joten on vippaajan omalla vastuulla, ettei ota vippiä toisen päälle. Päällekkäin vippaaminen ei koskaan ole hyvä idea.

Vaikka tuntuisi, että kaikki yllä mainitut asiat olisivat kunnossa, voi kielteinen luottopäätös tulla silti. Eri pikavippiyrityksillä on omat riskinarvionsa millä perustein he arvioivat henkilön maksukykyä. Vippiyhtiöt eivät myönnä pikalainaa henkilöille, jotka eivät voi lainaansa maksaa takaisin. Pikavippiyritykset toimivat sillä, että he lainaavat rahaa ja saavat lainaamansa takaisin, sekä siitä kulut jotka ovat aiheutuneet.

Muita syitä vippihakemuksen hylkäämiseen voi olla myös puutteellinen tai väärillä tiedoilla tehty pikavippihakemus.

Tähän liittyvät artikkelit

Klikkaa Tästä  Kokemuksia pikavipeistä