Pikavipin voi saada ilmaiseksi

Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.

Pikavippipalvelu Vippi.fi myöntää ilmaisia pikavippejä viikon maksuajalla. Lainata voi 50 – 500 euroa, ja tarjouksen voi hyödyntää monta kertaa, sillä se on avoinna sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Vippi.fi:n asiakkaan tulee olla 18-vuotias ja luottokelpoinen.

Vippi.fi:n lainaehdot ovat muutenkin varsin reilut, sillä voit hakea lainaa netissä tai tekstiviestillä, eikä kummastakaan tavasta peritä lisäkustannuksia. Jos haluat ilmaisen lainan, valitse maksuajaksi 7/14 päivää ja maksa lasku viikon kuluessa. Mikäli maksu viikon kuluessa ei onnistukaan, ei hätää, sillä voit maksaa myös kahden viikon päästä. Silloin joudut tosin maksamaan korkokulut.

Erinomainen tarjous löytyy myös Vivukselta. Ilmaisen vipin voi saada jopa 30 päivän maksuajalla, ja lainavaihtoehtojakin on 10 eurosta 400 euroon. Tarjous on kuitenkin avoinna vain Vivuksen uusille asiakkaille. Vivuksen käyttäjien tulee olla 20 vuotta täyttäneitä. Lainahakemus tehdään netissä, eikä siitä tule kuluja.

Myös jo vuonna 2005 perustettu Viestilaina myöntää sisäänheittotarjouksena ilmaisia vippejä. 50 euron pikavipin 7 vuorokauden maksuajalla voivat saada palvelun uudet asiakkaat. Ensimmäinen laina haetaan Viestilainan nettisivujen kautta, eikä hakemuksesta tule lisäkustannuksia. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

AB Orkian pikavippipalvelut Orkia, Glee, Ottoraha ja Siljalaina tarjoavat ilmaisia pikaluottoja 7 vuorokauden maksuajalla. Lainasumma on maksimissaan 50 euroa; Orkiasta ja Ottorahasta voit lisäksi valita 30 euron lainavaihtoehdon ja Gleestä ja Siljalainasta 20 euron vaihtoehdon. Ikäraja on 18 vuotta. Lainan hakemisesta tulee kuitenkin hieman hakemuskustannuksia, sillä laina tulee aina vahvistaa maksullisella tekstiviestillä. Hakemuksen voi tehdä myös kokonaan tekstiviestillä, jolloin hakumaksuja tulee 4 euroa.

Credit24:n edullisimmat vipit eivät ole aivan ilmaisia, mutta kuitenkin niin halpoja, että sisällytimme ne listaukseemme. 50 – 300 euron vipeistä maksetaan nimittäin korkokuluja vain yhden euron verran, jos laina-aika on viikko. Lainahakemus on ilmainen, ja ikäraja on 19 vuotta.

Klikkaa Tästä  Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista

Tähän liittyvät artikkelit

  • Vivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkulujaVivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkuluja Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Vivukselta saat lainaa kun olet vähintään 20 vuotta täyttänyt suomen kansalainen ja olet hoitanut maksuasiasi aina huolellisesti.
  • Pikavippien uusi lakiehdotus herättää keskusteluaPikavippien uusi lakiehdotus herättää keskustelua Yrittäjä Samuel Hovi julkaisi omassa puheenvuorossaan ajatuksiaan eduskunnan pikavippilakia koskien. Hovi kirjoitti puheenvuorossaan muun muassa siitä, kuinka paljon harhaluuloja pikavippejä kohtaan on.
  • Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan! Tarvitseko pikavippiä lyhyeksi aikaa? Tartu nyt erinomaiseen tarjoukseen!
  • LainatoriLainatori Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on […]
  • Laina.comLaina.com Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23.Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on […]
  • Uusille asiakkaille myös suuria pikavippejäUusille asiakkaille myös suuria pikavippejä Useimmilla palveluilla on tarjolla myös suuria pikavippejä, joita myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Nyt suuria pikavippejä saa myös ensilainana.
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • Velkajärjestelyjen tarve lievässä kasvussaVelkajärjestelyjen tarve lievässä kasvussa Velkajärjestelyjen ja velkaneuvonnan tarve on kääntynyt kasvuun. Se heijastelee yleistä taloustilanteen heikkenemistä.
  • Pikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosenttejaPikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosentteja Mediassa on kerrottu virheellisesti pikavippien viivästyskoron kasvavan jopa tuhansiin prosentteihin. Todellisuudessa viivästyskorko on 8,5 prosenttia.
  • BondoraBondora Hanki pienlaina tai kulutusluotto Bondoran kautta. Kyseessä on vertaislainayhtiö, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainalle saa takaisinmaksuaikaa yhdestä viiteen vuotta.Bondoran laina-asiakkaaksi on mahdollista päästä, […]
Klikkaa Tästä  Asiantuntijat: Viranomaisten varauduttava pikavippilain seurauksiin