Pikavipin voi saada ilmaiseksi

Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.

Pikavippipalvelu Vippi.fi myöntää ilmaisia pikavippejä viikon maksuajalla. Lainata voi 50 – 500 euroa, ja tarjouksen voi hyödyntää monta kertaa, sillä se on avoinna sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Vippi.fi:n asiakkaan tulee olla 18-vuotias ja luottokelpoinen.

Vippi.fi:n lainaehdot ovat muutenkin varsin reilut, sillä voit hakea lainaa netissä tai tekstiviestillä, eikä kummastakaan tavasta peritä lisäkustannuksia. Jos haluat ilmaisen lainan, valitse maksuajaksi 7/14 päivää ja maksa lasku viikon kuluessa. Mikäli maksu viikon kuluessa ei onnistukaan, ei hätää, sillä voit maksaa myös kahden viikon päästä. Silloin joudut tosin maksamaan korkokulut.

Erinomainen tarjous löytyy myös Vivukselta. Ilmaisen vipin voi saada jopa 30 päivän maksuajalla, ja lainavaihtoehtojakin on 10 eurosta 400 euroon. Tarjous on kuitenkin avoinna vain Vivuksen uusille asiakkaille. Vivuksen käyttäjien tulee olla 20 vuotta täyttäneitä. Lainahakemus tehdään netissä, eikä siitä tule kuluja.

Myös jo vuonna 2005 perustettu Viestilaina myöntää sisäänheittotarjouksena ilmaisia vippejä. 50 euron pikavipin 7 vuorokauden maksuajalla voivat saada palvelun uudet asiakkaat. Ensimmäinen laina haetaan Viestilainan nettisivujen kautta, eikä hakemuksesta tule lisäkustannuksia. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

AB Orkian pikavippipalvelut Orkia, Glee, Ottoraha ja Siljalaina tarjoavat ilmaisia pikaluottoja 7 vuorokauden maksuajalla. Lainasumma on maksimissaan 50 euroa; Orkiasta ja Ottorahasta voit lisäksi valita 30 euron lainavaihtoehdon ja Gleestä ja Siljalainasta 20 euron vaihtoehdon. Ikäraja on 18 vuotta. Lainan hakemisesta tulee kuitenkin hieman hakemuskustannuksia, sillä laina tulee aina vahvistaa maksullisella tekstiviestillä. Hakemuksen voi tehdä myös kokonaan tekstiviestillä, jolloin hakumaksuja tulee 4 euroa.

Credit24:n edullisimmat vipit eivät ole aivan ilmaisia, mutta kuitenkin niin halpoja, että sisällytimme ne listaukseemme. 50 – 300 euron vipeistä maksetaan nimittäin korkokuluja vain yhden euron verran, jos laina-aika on viikko. Lainahakemus on ilmainen, ja ikäraja on 19 vuotta.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Vivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkulujaVivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkuluja
  Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Vivukselta saat lainaa kun olet vähintään 20 vuotta täyttänyt suomen kansalainen ja olet hoitanut maksuasiasi aina huolellisesti.
 • Pikavippien uusi lakiehdotus herättää keskusteluaPikavippien uusi lakiehdotus herättää keskustelua
  Yrittäjä Samuel Hovi julkaisi omassa puheenvuorossaan ajatuksiaan eduskunnan pikavippilakia koskien. Hovi kirjoitti puheenvuorossaan muun muassa siitä, kuinka paljon harhaluuloja pikavippejä kohtaan on.
 • VivusVivus
  Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti. Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa asuva henki...
 • Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!
  Tarvitseko pikavippiä lyhyeksi aikaa? Tartu nyt erinomaiseen tarjoukseen!
 • Pikalainayhtiö Ferratum sai pankkitoimiluvan MaltaltaPikalainayhtiö Ferratum sai pankkitoimiluvan Maltalta
  Kotimainen pikaluottoja tarjoava Ferratum on hakenut Maltalta pankkilupaa, jossa se on sille myönnetty. Ferratum ja toinen suomalainen pikavippi-yhtiö Risicum hakivat pankkitoimilupaa Suomesta Finanssivalvonnalta jo aikaisemmin tuloksetta.
 • Valtaosa Euroopan luottosivustoista täyttää vaatimuksetValtaosa Euroopan luottosivustoista täyttää vaatimukset
  EU:n kuluttajadirektiivi edellyttää, että luottoa tarjoavat sivustot tarjoavat riittävästi tietoja, joiden perusteella kuluttajat pystyvät arvioimaan palvelun kuluja.
 • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumistaPikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista
  Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
 • LainatoriLainatori
  Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä. Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on nostettava vä...
 • Laina.comLaina.com
  Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23. Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on 2000 euroa...
 • RisicumRisicum
  Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.