Pikalainayritys Euroloan tuo markkinoille virtuaalisen luottokortin

Pikavipeistä ja kulutusluotoista tunnettu Euroloan Consumer Finance aikoo lanseerata uuden virtuaalisen luottokortin, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Tuote on tulossa markkinoille kevään 2013 aikana.

Virtuaalinen luottokortti yhdistetään Euroloanin luottotili-palveluun.

– Laajennamme rahoitustuotteiden valikoimaamme ottamalla käyttöön virtuaaliseen luottokortin osana kansainvälistymisstrategiaamme, kertoo Euroloanin toimitusjohtaja Tommi Lindfors.

Virtuaalisen luottokortin yksityiskohtia Euroloan ei vielä kerro, mutta luottokorttia tarjotaan aluksi neljässä eri hintaryhmässä. Hintaryhmien todelliset vuosikorot ovat 9,9%, 14,9%, 39,9% ja 51%. Euroloanin Suomen maajohtaja Samuli Korpisen mukaan hintaryhmät mahdollistavat luottoriskin tehokkaan hallitsemisen ja kannattavan liiketoiminnan rakentamisen suuremmalle asiakaskunnalle.

Jokainen asiakas saa henkilökohtaisen, tarkkaan analyysiin perustuvan lainatarjouksen. Hyvin asiansa hoitaneille kanta-asiakkaille Korpinen lupaa entistä edullisempaa luottoa.

– Uskomme vahvasti siihen, että luottoriskin hallitseminen on vakuudettomassa kuluttajarahoituksessa kaiken perusta, Korpinen sanoo.

Lindfors näkee luottokorttibisneksessä paljon mahdollisuuksia, sillä pankeista riippumattomille rahoitusyhtiöille on kiristyvän pankkilainsäädännön vuoksi avautunut uusia tilaisuuksia, ja luottokorttien kautta kulkevan myynnin arvo on suuri.

– Onkin luontevaa ajatella, että virtuaalisen luottokorttipalvelun luonnollinen jatkumo on tulevaisuudessa myös fyysinen luottokortti, Lindfors kertoo.

Kesäkuun alussa voimaantulevalla pikavippien korkosääntelyllä on ollut osuutta uusien lainatuotteiden kehittelyyn.

– Perinteinen pienlainatoiminta tulee tuolloin tiensä päähän, mutta emme usko lainatarpeen katoavan markkinoilta minnekään. Valtaosa pienlainoja käyttävistä ihmisistä huolehtii maksuistaan sovitusti ja ovat näin ollen toivottavia asiakkaita myös meille, kertoo Korpinen.

Euroloan Consumer Finance toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Puolassa ja Tanskassa. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja?Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja? Perinteisten pikavippien myynti päättyy ensi viikon perjantaina. Pienten lainojen myynti ei kuitenkaan Suomesta lopu. Tilalle tulee ainakin tililuottoja.
  • Euroloan korvasi pikavipit luottotililläEuroloan korvasi pikavipit luottotilillä Pikalainayhtiönä tunnettu Euroloan on tuonut markkinoille luottotilin, jonka kautta asiakkaat voivat hakea luottoa aina 5000 euroon asti.
  • Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoonPikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon Jo useampi lainapalvelu on varautunut kesäkuun alun lakimuutoksiin vaihtamalla pikavipit tililuottoihin. Tuotteitaan ovat uudistaneet ainakin Euroloan ja Laina.fi, ja myös Viestilaina ja Ferratum kertovat verkkosivuillaan, että uudistuksia on luvassa.
  • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • Suomen Pienlainayhdistys lopettaaSuomen Pienlainayhdistys lopettaa Suomen Pienlainayhdistys on päättänyt lopettaa toimintansa. Syynä on kesäkuussa voimaantuleva kuluttajansuojalain muutos, joka tekee pikavippien tarjoamisen kannattamattomaksi.
  • Pikavipit loppuvat, miten toimin?Pikavipit loppuvat, miten toimin? Maksa vanhat vipit pois normaalisti ja tutustu uusiin lainapalveluihin, neuvoo pikavippiyhtiö Risicum.
  • Rekisteröitymättömät pikalainayrityksetRekisteröitymättömät pikalainayritykset Kaikkien pikalainoja tarjoavien yritysten tulisi lain mukaan olla rekisteröitynyt Etelä-Suomen Lääninhallituksen ylläpitämään luotonantajarekisteriin 1.6.2011 alkaen. Näin ei kuitenkaan ole. Täältä näet lista rekisteröitymättömistä yrityksistä.
  • Aamulehti: Viekö pikavippien loppuminen ojasta allikkoon?Aamulehti: Viekö pikavippien loppuminen ojasta allikkoon? Maksuhäiriömerkintöjen määrä voi kasvaa, kun pikavippien tarjonta kesäkuussa vähenee, kertoo Aamulehti.
  • Asiantuntijat: Viranomaisten varauduttava pikavippilain seurauksiinAsiantuntijat: Viranomaisten varauduttava pikavippilain seurauksiin Takuu-Säätiön toiminnanjohtaja Juha Pantzar ja Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimusjohtaja Kati Rantala kirjoittavat Helsingin Sanomien Vieraskynä-palstalla, että pikavippejä rajoittavasta laista voi koitua kielteisiä seurauksia, jos muutokseen ei […]
Klikkaa Tästä  Vertaislainat pikavippien kilpailijaksi