Pikalainayhtiö Ferratum sai pankkitoimiluvan Maltalta

Kotimainen pikaluottoja tarjoava Ferratum on hakenut Maltalta pankkilupaa, jossa se on sille myönnetty. Ferratum ja toinen suomalainen pikavippi-yhtiö Risicum hakivat pankkitoimilupaa Suomesta Finanssivalvonnalta jo aikaisemmin, ilman että yrityksille lupaa myönnettiin.

Maltalta saadulla pankkitoimiluvalla Ferratum saa luvan toimia pankkina koko EU-alueella. Ferratum toimii tälläkin hetkellä jo 20 eri maassa. Ferratumin toimitusjohtaja Jouko Jokelan mukaan yhtön pääkonttori tulee pysymään kaikesta huolimatta vielä edelleen Suomessa.

– Maltan valitsimme, koska siellä on erittäin kansainvälinen pankkiympäristö. Maltalla toimii jo tälläkin hetkellä 26 kansainvälistä pankkia, toteaa Jokela.

Jokela kertoo Ferratumin hakevan pankkilupaa, koska yritys haluaa päästä kiinni suurempiin markkinoihin Saksaa, Italiaan ja Ranskaan. Näissä maissa luotonantajalla on oltava pankin asema myöntääkseen lainoja.

Ferratum alkaa toimimaan pankkina nimellä Ferratum Bank. Jokela kuitenkin valaisee, että Suomessa ei ainakaan lähitulevaisuudessa Ferratum Bank tule toimimaan.

Jokela uskoo, että pankkitoimilupa tuulee antamaan myös uusia mahdollisuuksia yritykselle. Pankkitoimintalupa oikeuttaa Ferratum Bankin talletustoimintaan joka taas antaa yritykselle mahdollisuuden jälleenrahoituksiin.

Suomen Finanssivalvonnasta ei haluta paljastaa mihin pikavippiyhtiöiden pankkitoimilupahakemukset jäivät junnaamaan. Finanssivalvonnan johtava neuvonantaja Erkki Kontkanen kuitenkin kertoo, että ei ole väliä mistä EU maasta pankkitoimilupa haetaan, sillä samat vaatimukset kaikissa maissa on.

Aiheesta uutisoi pikalainat.co

Tähän liittyvät artikkelit

  • Pikavippihakemus tulee usein myös hylätyksi Pikavippihakemus tulee usein myös hylätyksi Läheskään aina pikavippihakemusta ei hyväksytä ja vipin hakija ei saa luottoa. Syitä voi olla monia, mutta ennen kuin hakee vippiä, on ainakin syytä lukea lainaehdot huolella.
  • Pikalaina Osuuspankin tilillePikalaina Osuuspankin tilille Hae pikavippi helposti Osuuspankin asiakkaana. Pikavippi on helppo saada nopeasti tilille.Voit hakea esimerkiksi 100 euron pikavippiä, 500 euron vippiä tai 1000 euron pikalainaa erittäin helposti, jos sinulla on Osuuspankin pankkitili ja […]
  • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumistaPikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
  • Kemissä kiellettiin pikavippien mainontaKemissä kiellettiin pikavippien mainonta Kemin kaupungin tekninen lautakunta päätti, että pikavippimainokset kielletään kaupungin mainospaikoilla.
  • EU varoittaa vippaajiaEU varoittaa vippaajia EU-komissio on tehnyt tehotarkastuksen eri puolilla Eurooppaa toimivien vippipalveluiden sivustoille. Noin 50 prosentissa tarkastuksen kohteeksi joutuneista sivustoista löydettiin jotakin huomautettavaa.
  • Kuluttajavirasto varoittaa neljästä pikavippiyhtiöstäKuluttajavirasto varoittaa neljästä pikavippiyhtiöstä Kuluttajavirastolle on tullut useita yhteydenottoja neljästä eri pikavippiyhtiöstä. Yrityksillä on ollut erityisen kalliita eräpäivänsiirtopalveluita, sekä heidän perintä on ollut asiatonta.
  • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
  • Jyväskylä ei halua pikavippimainoksia kaupungin mainospaikoilleJyväskylä ei halua pikavippimainoksia kaupungin mainospaikoille Jyväskylässä on tehty aloite jonka mukaan pikavippimainokset halutaan kieltää kaupungin omistamilta mainospaikoilta. Pikavippimainokset ovat kielletty kaupungin omistamilta mainospaikoilta jo Tampereella ja Kouvolassa.
  • BondoraBondora Hanki pienlaina tai kulutusluotto Bondoran kautta. Kyseessä on vertaislainayhtiö, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainalle saa takaisinmaksuaikaa yhdestä viiteen vuotta.Bondoran laina-asiakkaaksi on mahdollista päästä, […]
  • FleksiluottoFleksiluotto Fleksiluotto tarjoaa rahaa lainaksi luottotilin muodossa 2100 euron verran. Lainaa maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä ja kuluja maksetaan vain käyttöön nostamastasi rahamäärästä. Hae nopea luottopäätös suoraan netistä ja nosta rahaa käyttöösi.
Klikkaa Tästä  Nuorten osuus pikalaina-asiakkaista yllättävän pieni