Credigo

Credigon tavoite on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja asiakkaille. Credigo on toiminut vuodesta 2006 asti ja tarjonnut rahoituspalveluja Suomessa. Credigon emoyhtiö Nordmill AB toimii Ruotsissa. Yhtiöllä on pohjoismaisia asiakkaita jo yli 100 000.

Read More >>

Vivus

Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 – 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.

Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa asuva henkilö. Hakija tarvitsee myös suomalaisen pankkitilin ja siihen liittyvät verkkopankkitunnukset. Vivus ei vaadi vakuuksia tai takaajia, eikä palkkatodistuksia tai muita liitteitä tarvita.

Read More >>

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi tarjoaa pieniä pikavippejä nopeaan rahantarpeeseen. Pikavippi.fi:n tarjoamat lainasummat ovat 100, 200 ja 300 euroa.

Hae pikavippiä tekstiviestillä tai netissä osoitteessa Pikavippi.fi. Kun asioit Pikavippi.fi:ssä ensimmäisen kerran, tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Read More >>