Pikalainapalvelu Everyday auttaa BB-talosta häädettyjä asukkaita

Pikalainayhtiö Everyday on sponsoroinut tosi-tv ohjelma Big Brotherin häädetyille asukkaille arkeen paluu rahaa.

Häädetyt asukkaat saavat joko 100 tai 400 euroa arkeen paluu rahaa Everydayltä. Summaan pääsevät vaikuttamaan katsojat, jotka voivat äänestää kumman summan asukas saa. Sunnuntain häätöäänestyksen jälkeen Everydayn nettisivulla avautuu äänestysmahdollisuus ja katsojat saavat äänestää maanantain suoraan Big Brother Extra –ohjelmaan saakka.

Katsojat voivat myös kommentoida antamaansa ääntä, ja miksi antaa häädetylle asukkaalle nimenomainen summa rahaa. Parhaimpia perusteluja ja kommentteja myös luetaan ääneen BB Extra –ohjelmassa. Useimmat häädetyistä asukkaista ovat saaneet 400 euroa arkeen paluu rahaa katsojien äänestämänä.

Everyday on osa OPR-vakuus konsernia. OPR-vakuus on myös aiempina vuosina toiminut Big Brother ohjelman sponsorina ja on toimittanut myös viime vuonna häädetyille asukkaille arkeen paluu rahaa. Viime vuonna toinen OPR-vakuuden pikavippiyrityksistä, Ostosraha.fi lahjoitti ohjelmassa toiseksi tulleelle kilpailijalle 5000 euroa.

Everyday on pikalainapalvelu, josta voi hakea pikavippiä kaikki täysi-ikäiset suomalaiset jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta. Everyday myöntää lainoja 50 eurosta 1000 euroon saakka. Voit tutustua Everyday pikavippipalveluun lisää tämän linkin kautta.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Big Brother -ohjelman sponsorina OPR-Vakuus OyBig Brother -ohjelman sponsorina OPR-Vakuus Oy Big Brother -ohjelman yksi pääsponsori on tänä vuonna pikavippipalveluiden takaa löytyvä yritys OPR-Vakuus Oy. Yritys markkinoi ohjelman kautta Everyday-palveluaan.
  • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
  • Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaaNyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa Viestilaina on uudistanut palveluaan ja nyt uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista 50 euron lainaa 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi suurin mahdollinen lainasumma on nyt 1000 euroa, johon saa maksuaikaa jopa 90 vuorokautta.
  • Vivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkulujaVivukselta ensimmäinen vippi ilman lisäkuluja Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Vivukselta saat lainaa kun olet vähintään 20 vuotta täyttänyt suomen kansalainen ja olet hoitanut maksuasiasi aina huolellisesti.
  • Yle: Pikavipit katoavat, tilalle korvaavia tuotteitaYle: Pikavipit katoavat, tilalle korvaavia tuotteita Pikavippien korkoja rajoittava uusi laki tulee voimaan alkukesään mennessä. Sen myötä nykymuotoiset pikavipit katoavat markkinoilta, arvioi Suomen Pienlainayhdistyksen toiminnanjohtaja.
  • LuottorahaLuottoraha Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan […]
  • Vaihtoehto pikavipille: tienaa pikkurahaa tiedoillasi ja taidoillasiVaihtoehto pikavipille: tienaa pikkurahaa tiedoillasi ja taidoillasi Jos pikavipin ottaminen ei miellytä, pikkurahaa voi tienata myös omilla tiedoilla ja taidoilla Earnrae.com -palvelun avulla. Kaikki palvelut maksavat viisi euroa ja palvelun tarjoaja tienaa jokaisesta toteutuneesta tilauksesta neljä euroa.
  • VivusVivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
  • Korkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteenKorkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteen Pienlainayhdistyksen mukaan lakiehdotus rikkoo elinkeinovapautta, sillä sen mukaan yrittäjältä viedään mahdollisuus liiketoimintaansa, mikä on aivan totta.
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 - 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae […]
Klikkaa Tästä  Joulun alla otetut pikavipit aiheuttavat huolia