OK Money

OK Money on perinteikäs pikalainoja tarjoava yritys joka on tarjonnut lainoja yli kymmenen vuoden ajan. Menestyksen takana on selkeä ja edullinen hinnoittelu.

OK Money muutti tarjoamansa lainatuotteen vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä vuonna 2015. Nykyisin tarjolla oleva lainatuote on OK Limiitti joka korvaa vanhat pikavipit ja –lainat. OK Limiitti on luottokortin tavoin toimiva jatkuva luottotili.

OK Limiitti myönnetään aina 2100 euron summalle. Tästä summasta jokainen asiakas voi nostaa rahaa sen verran kuin tarvitsee. Koko summaa ei siis tarvitse nostaa käyttöön, vaan nostoja voi tehdä sen mukaan kun rahaa tarvitsee. Aivan kuten luottokorttikin toimii.

Nostettu luotto maksetaan kuukausittain pienissä erissä. OK Moneyllä lyhennyssumma on aina kiinteä 130 euroa kuukaudessa lainasummasta riippumatta. Tämä helpottaa asiakkaiden omaa taloudenpitoa huomattavasti. Eräpäivän voi valita kuukauden puoliväliin tai loppuun. Eräpäivä kannattaa valita tilipäivän lähelle, niin takaisinmaksussa ei tule ongelmia.

Lainan hakeminen on ilmaista, eikä luotosta peritä mitään maksuja ellet luottoa koskaan käytä. Täytä hakulomake OK Moneyn kotisivuilla ja saat luottopäätöksen todella nopeasti. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voit nostaa rahaa käyttöösi kätevästi tekstiviestillä. Rahat siirtyvät palvelun aukioloaikoina asiakkaalle käytännössä välittömästi.

Luottoa voivat hakea vähintään 20-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt joilla on riittävä tulotaso. Tulotaso on varmistettava. Tulotason voi varmistaa Instantor-palvelun avulla lainahakemuksen yhteydessä. Instantor tekee tulotason tarkistuksen puolestasi ja luottopäätöksen saa 15 minuutissa. Mikäli haluat käyttää perinteisempää tapaa, voit lähettää kopiot tiliotteesta ja palkkakuitista. Tällöin luottopäätöksen antamisessa kestää hieman pitempään.

OK Money pähkinänkuoressa

 • Lainaa 50 – 2100 euroa
 • Luotonmaksu 130€ tasaerissä
 • Nosta rahaa tarpeen mukaan
 • Et tarvitse vakuuksia
 • Nopeasti rahaa käyttöön

Tähän liittyvät artikkelit

 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelu lainaa 100 – 4 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajien hankkimista. Rahapalvelulta lainatessasi, sinun ei tarvitse tietää lainaa hakiessasi paljonko lainaa lopulta tarvitset käyttöösi.
 • SaldoSaldo Saldo tarjoaa kohtuullisen koron luottoja. Palvelun tarjoama lainatuote soveltuu niin pieneen kuin hieman suurempaankin rahantarpeeseen. Lainaa on tarjolla 50 - 5000 euron väliltä. Takaisinmaksun voi hoitaa maksamalla kerralla koko summan tai pienissä […]
 • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
 • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
 • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
 • EurolimiittiEurolimiitti Hae 3000 euron luottolimiitti käyttöösi Eurolimiitiltä. Uudet ensilainaa hakevat asiakkaat saavat ensinoston 500 euroon saakka täysin ilman kuluja kun maksu hoidetaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Hae nyt luottopäätös, saat rahaa nopeasti käyttöösi.
 • LainastoLainasto Lainasto on suomalainen, tililuottoa myöntävä luottoyhtiö, joka tarjoaa lainaa 200 - 2000 euroa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.Lainasto tarjoaa tuttua 2000 euron luottorajaa. Pääset hakemaan oman luottorajasi nettipankkitunnuksilla. Lainahakemuksen […]
 • FleksiluottoFleksiluotto Fleksiluotto tarjoaa rahaa lainaksi luottotilin muodossa 2100 euron verran. Lainaa maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä ja kuluja maksetaan vain käyttöön nostamastasi rahamäärästä. Hae nopea luottopäätös suoraan netistä ja nosta rahaa käyttöösi.
Klikkaa Tästä  Risicum