NRJ:llä menossa pikavippikilpailu

Radiokanava NRJ:llä on menossa kilpailu yhteistyössä pikavippi.fi:n kanssa. NRJ ja pikavippi.fi etsii hyviä rahoitustarpeita ja joka perjantai NRJ:n aamupojat valitsevat parhaimman tarinan ja palkitsevat sen.

Kilpailu on ollut käynnissä jo vuoden alusta saakka ja on saanut runsaasti osanottajia. NRJ ja pikavippi.fi ovat jo palkinneet kymmeniä onnekkaita voittajia auttamalla heitä heidän rahantarpeessa. Joka perjantaiaamu aamupojat soittavat parhaimman tarinan kertojalle.

Erilaisia tarinoita on ollut paljon. NRJ:n aamupojat ovat valinneet rahoitettavaksi muun muassa perheloman, kotisiivouksen ja niin edelleen. Rahoitettavat summat ovat olleet aina 50 eurosta ylöspäin.

Kaikki täysi-ikäiset henkilöt voivat osallistua kisaan. Kilpailuun osallistuminen ei sido hakijaa millään tavalla pikkavippi.fi palveluun. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee asua Suomessa. Lisäksi voittajalle ei tule mitään kustannuksia, sillä pikavippi.fi huolehtii kaikista mahdollisista veroseuraamuksista.

Tarvitko sinä siis johonkin kivaan juttuun ylimääräistä rahaa jota on hankala saada? Haluaisitko ostaa lahjan, lähteä reissuun, yllättää ystävän tai ostaa itselle jotain pientä kivaa? Kannattaa osallistua kilpailuun, sillä koskaan ei voi tietää vaikka voittaisi. Aikaa on vielä vuoden loppuun asti osallistua kilpailuun.

Osallistumaan pääset joko NRJ:n kilpailut välilehden kautta tai suotaan pikavippi.fi sivuilla.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Ok Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussaOk Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussa Monet pikavippejä tarjoavat palvelut järjestävät erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa muun muassa lahjakortteja tai rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.
  • Euroloan lopettaa pikavippien tarjoamisen, tilalle kulutusluototEuroloan lopettaa pikavippien tarjoamisen, tilalle kulutusluotot Euroloan Consumer Finance kertoo tiedotteessaan, että se lopettaa pienlainojen tarjoamisen Suomessa ja siirtyy sen sijaan tarjoamaan isompia ja pitkäaikaisempia kulutusluottoja.
  • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailujaPikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.
  • Nordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistäNordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistä Rehtivipin sivuille on ilmestynyt tiedote, jossa kerrotaan, että palvelu jatkaa pikavippien myöntämistä sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Katkon syytä Rehtivippi ei edelleenkään kerro.
  • Euroloan korvasi pikavipit luottotililläEuroloan korvasi pikavipit luottotilillä Pikalainayhtiönä tunnettu Euroloan on tuonut markkinoille luottotilin, jonka kautta asiakkaat voivat hakea luottoa aina 5000 euroon asti.
  • Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoonPikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon Jo useampi lainapalvelu on varautunut kesäkuun alun lakimuutoksiin vaihtamalla pikavipit tililuottoihin. Tuotteitaan ovat uudistaneet ainakin Euroloan ja Laina.fi, ja myös Viestilaina ja Ferratum kertovat verkkosivuillaan, että uudistuksia on luvassa.
  • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
  • 100 e pikavippi – moninkertainen lasku100 e pikavippi – moninkertainen lasku Taloussanomat uutisoi maksamatta jääneistä pikavipeistä. Lehden mukaan, ja mikä on totta, jo esimerkiksi 50 tai 100 euron pikavippi voi johtaa todella isoon laskuun, mikäli takaisinmaksuvelvoitteen jättää hoitamatta.
  • Suomessa toimii jo neljäs norjalainen pankkiSuomessa toimii jo neljäs norjalainen pankki Viimeisin markkinoille tullut norjalaistoimija on Instabank, joka aloittanut myöntämään lainaa ilman vakuuksia suomen markkinoilla vuoden 2018 alussa. Muut toimiinnot suomessa on sen sijaan alkanut Instabankin toimitusjohtaja Robert Bergin mukaan jo […]
  • Pikavippiyhtiöiden mainonta syynissäPikavippiyhtiöiden mainonta syynissä Egen mainoskampanja on saanut ainakin Taloussanomien toimituksen mielenkiinnon heräämään. Taloussanomat olivat olleet yhteydessä mainoksen johdosta kuluttajavirastoon.
Klikkaa Tästä  Pikavippien loppuminen lisää mahdollisesti rikollista toimintaa