Nordic Rahoitus jatkaa pikalainojen myöntämistä

Nordit Rahoitus Oy:n omistama Rehtivippi jatkaa pienen palvelukatkon jälkeen pikavippien myöntämistä jälleen sekä uusille, että vanhoille asiakkaille.

Kerroimme maaliskuun puolivälissä Nordic Rahoitus Oy:n omistaman pienlainapalvelu Rehtivipin ilmoittaneen, ettei se myönnä lainkaan uusia lainoja. Rehtivippi ilmoitti palvelukatkostaan 12.3. tiedotteella, jossa ei kerrottu katkon syytä tai kestoa.

Nyt Rehtivipin sivuille on ilmestynyt tiedote, jossa kerrotaan, että palvelu jatkaa pikavippien myöntämistä sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Katkon syytä Rehtivippi ei edelleenkään kerro ja vanha tiedote palvelukatkosta on poistettu palvelun sivuilta kokonaan.

Palvelun ehtoihin tai lainasummiin ei näytä ilmestyneen muutoksia. Lainoja myönnetään edelleen jokaisena viikonpäivänä kello 7-23 ja verkkohakemus on pysynyt täysin maksuttomana. Tekstiviestihakemuksen hinta on edelleen 1,90 euroa jokaiselta lähetetyltä viestiltä.

Palvelun korkeahkoon ikärajaankaan ei ole tullut muutoksia, vaan Rehtivipistä saa edelleen lainaa vain 21 vuotta täyttäneet suomalaiset. Ensilaina on 50 euroa, mutta kanta-asiakkaat, eli jo kerran ensilainan ajallaan takaisin maksaneet asiakkaat voivat saada Rehtivipiltä korkeintaan 200 euron luoton.

Rehtivippi mainostaa olevansa Suomen rehellisin pikaluottoyritys ja sivujen perusteella toiminta vaikuttaa hyvin vastuulliselta. Korkea ikäraja ja tiukat vaatimukset luottokelpoisuudesta kertovat vastuullisesta toiminnasta. Lisäksi palvelu kertoo sivuillaan hyvin selkeästi kaikki tarjoamiensa pikavippien kulut, kustannukset ja vippien takaisinmaksusummat kokonaisuudessaan. Hintansa palvelu pyrkii pitämään kohtuullisina. Esimerkiksi 50 euron pikavipistä 14 päivän maksuajalla maksetaan kuluineen takaisin 69 euroa.

Useat muut väliaikaisesti toimintansa keskeyttäneet pikalainapalvelut ovat lopulta lakkauttaneet pikalainapalvelunsa kokonaan. Näin on käynyt muun muassa palvelulle lainaamulle.fi, jonka toiminta on ollut suljettuna jo lähes vuoden ajan.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Rehtivippi ei toistaiseksi myönnä uusia vippejäRehtivippi ei toistaiseksi myönnä uusia vippejä Suomen rehellisimmäksi pikavippipalveluksi itseään kutsuva Rehtivippi on ilmoittanut lopettavansa uusien pikavippien myöntämisen toistaiseksi.
  • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, […]
  • Korkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteenKorkorajoitus puuttuu elinkeinovapauteen Pienlainayhdistyksen mukaan lakiehdotus rikkoo elinkeinovapautta, sillä sen mukaan yrittäjältä viedään mahdollisuus liiketoimintaansa, mikä on aivan totta.
  • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.
  • Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja?Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja? Perinteisten pikavippien myynti päättyy ensi viikon perjantaina. Pienten lainojen myynti ei kuitenkaan Suomesta lopu. Tilalle tulee ainakin tililuottoja.
  • Pikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosenttejaPikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosentteja Mediassa on kerrottu virheellisesti pikavippien viivästyskoron kasvavan jopa tuhansiin prosentteihin. Todellisuudessa viivästyskorko on 8,5 prosenttia.
  • LuottopalveluLuottopalvelu Luottopalvelun käyttöluotto on 100-4000 euron suuruinen vararahastosi, jonka lainahinnat ovat takuulla markkinoiden halvimmasta päästä. Kokeile Luottopalvelun käyttöluottoa täysin ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan!
  • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
  • Euroloan lopettaa pikavippien tarjoamisen, tilalle kulutusluototEuroloan lopettaa pikavippien tarjoamisen, tilalle kulutusluotot Euroloan Consumer Finance kertoo tiedotteessaan, että se lopettaa pienlainojen tarjoamisen Suomessa ja siirtyy sen sijaan tarjoamaan isompia ja pitkäaikaisempia kulutusluottoja.
  • Pikavipit loppuvat, miten toimin?Pikavipit loppuvat, miten toimin? Maksa vanhat vipit pois normaalisti ja tutustu uusiin lainapalveluihin, neuvoo pikavippiyhtiö Risicum.
Klikkaa Tästä  Uskaltaako kaverilta vipata?