Nopsalaina

Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 – 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan yhteishakijan tai takaajan. Pienin mahdollinen lisälainasumma on 500 euroa.

Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 22-vuotias.

Nopsalaina tarjoaa lainallesi takaisinmaksuaikaa puolesta vuodesta (6kk) jopa kuuteen vuoteen (72kk) saakka niin, että kaikki mahdolliset maksuajat ovat käytettävissä kaikissa lainasummissa. Voit siis saada esimerkiksi 1000 euron lainallesi kuusi vuotta maksuaikaa. Lainoille voi myös saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Lainasta peritään korkoa. Muita huomioon otettavia kuluja ovat sopimuspalkkio sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Sopimuspalkkio alle 2500 euron lainoille on 95 euroa, 2501 – 4000 euron lainoille 145 euroa ja yli 4000 euron lainoille 195 euroa. Tilinhoitomaksu taas on kahdeksan euroa kuukaudessa lainasummasta riippumatta. Lisäkuluja voi kertyä myös esimerkiksi lainan eräpäivän muuttamisesta. Kaikki mahdolliset lisäkulut löydät Nopsalainan palveluhinnastosta.

Lainaa hakeaksesi sinun tulee olla vähintään 22-vuotias, luottokelpoinen Suomen kansalainen. Mikäli et ole Suomen kansalainen, tulee sinulla olla vakituinen asuinpaikka sekä oleskelulupa Suomessa. Nettotulosi tulee myös olla lainanhakua edeltävinä kuukausina vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Mitä tahansa lainasummaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on usein avopuoliso tai aviopuoliso. Kun lainaa haetaan rinnakkaishakijan kanssa, kumpikin hakija on vastuussa lainan takaisinmaksusta. Jos hakijoita on kaksi, tulee perheen yhteenlaskettujen nettotulojen olla vähintään 1600 euroa kuukaudessa.

Lainaa haettaessa Nopsalainalle tulee toimittaa palkkakuitti tai tiliote, josta selviävät hakijan viimeisen kolmen kuukauden tulot. Palkkakuitin voi liittää hakemukseen mukaan samalla, kun täyttää hakemusta netissä. Kun laina on myönnetty, asiakas voi allekirjoittaa lainasopimuksen joko sähköisesti tai pyytää Nopsalainaa lähettämään sen postitse tavanomaista allekirjoittamista varten.

Klikkaa Tästä  Uusille asiakkaille myös suuria pikavippejä

Saat lainan käyttöösi nopeammin, jos allekirjoitat sopimuksen sähköisesti. Voit tehdä sen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palveluun kelpaavat Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, S-Pankin, Pohjola Pankin, Aktian, POP Pankin, Säästöpankin ja Handelsbankenin pankkitunnukset.

Nopsalainan asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin arkisin kello 8 – 18. Yhteydenotto onnistuu puhelimitse, sähköpostilla, faksilla ja Skypellä.

Tähän liittyvät artikkelit

  • LHVLHV LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.Voit hakea LHV:n 1000 […]
  • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
  • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
  • JoustolainaJoustolaina Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
  • MonettiMonetti Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 - 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta […]
  • KulutusluottoKulutusluotto Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 - 15 000 euron suuruisia lainoja.Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai […]
  • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
Klikkaa Tästä  Reissuluotto