Nopeasti rahaa ilman pikavippiä

Nopea rahantarve voi yllättää kenet tahansa, jolloin pikavippi tarjoaa yleensä hyvän puskurin taloudenhallintaan. Kaikille pikavippi ei ole mieluisin vaihtoehto, eikä pienluottojen korkojen maksaminen houkuta, jolloin mietitään ensin muita mahdollisia keinoja rahoittaa nopeasti yllättävät menot.

Keräsimme listan keinoja, joilla voi saada rahaa nopeasti pienen tai suuremmankin summan verran. Pikavippi on helppo ja nopea keino saada nopeasti rahaa lainaan, mutta myös muita keinoja on olemassa. Lisäksi nykyään ensimmäisen pikalainan voi saada jopa ilmaiseksi, jolloin säästyy maksamasta vippien kuluja ja korkoja.

1. Myy kultaesineesi

Markkinoille on ilmestynyt paljon palveluita, jotka ostavat kaikenlaisia kultaesineitä romukultana. Kullasta maksetaan painon mukaan ja myynti on helppoa, sillä palveluista voi tilata turvapussin, johon kultaesineet pakataan ja lähetetään ostajalle. Kullasta maksettavat rahat maksetaan suoraan myyjän tilille.

Kullan myynti kannattaa, sillä romukultana otetaan vastaan kultaesineitä, jotka eivät välttämättä kelpaisi muualle. Rikkinäiset, likaiset ja vaurioituneet korut, ketjut, sormukset ja rannekorut kelpaavat. Myös korujen palaset ja ketjujen pätkät ostetaan romukullaksi. Ehjistä ja hyväkuntoisista kultakoruista voi kuitenkin saada romukullasta maksettavaa summaa suuremmankin korvauksen, joten kannattaa harkita niiden arvioittamista.

Kullasta rahat maksetaan keskimäärin viikon sisään kultapussin lähettämisestä, joten se ei ole yhtä nopea keino rahansaantiin kuin pikavippi. Pienlainojen etuna on, että ne maksetaan tilille jopa minuuttien kuluessa hakemuksen jättämisestä. Mikäli rahaa pystyy odottelemaan joitakin päiviä, voi kullan myynti olla hyvä vaihtoehto pikavipille.

2. Pyydä panttirahat takaisin

Mieti, oletko ottanut esimerkiksi lainatavaroita rahapanttia vastaan. Useat yhdistykset ja muut tahot pyytävät lainatavaroistaan pienen rahallisen pantin, jonka saa takaisin, kun palauttaa tavaran lainaajalle. Mikäli lainassa on useampia pantillisia tavaroita, niiden palauttamisesta saa helposti rahaa pienen pikavipin verran.

Klikkaa Tästä  Pikalainapalvelu Everyday auttaa BB-talosta häädettyjä asukkaita

Oletko S-ryhmän asiakasomistaja? Osuusmaksun summa on 100 euroa, minkä saa takaisin asiakasomistajuudesta erotessa. Tämä kannattaa muistaa nopeassa rahantarpeessa, sillä 100 euroa voi pelastaa monenlaisesta pulasta, ilman että on tarvetta turvautua pikavippiin.

Voit saada rahapanttia myös itse omia tavaroitasi vastaan paikallisesta panttilainaamosta. Tällöin kyseessä on laina, sillä joudut maksamaan pantin korkoineen takaisin, mikäli haluat lunastaa tavarasi laina-ajan jälkeen. Tällöin kannattaa vertailla hintoja, sillä laina-ajasta ja summasta riippuen pikavippi voi olla helpompi ja edullisempi lainamuoto.

3. Ota ilmainen pikavippi

Kuluton pikavippi ei ole huijausta, sillä muutamat vippipalvelut todellakin tarjoavat pikavippiä ilmaiseksi, eli ilman kuluja tai korkoja. Tällöin pikavipistä maksetaan takaisin ainoastaan lainattu summa, eikä yhtään enempää. Tarjous koskee yleensä ensimmäistä kyseisestä palvelusta otettua lainaa.

Ilmaisen pikalainan voi saada muun muassa Vivus.fi -palvelusta, jossa ensilaina on korkeintaan 400 euroa. Lainan saa ilmaiseksi jopa 30 päivän maksuajalla, täysin kuluitta. Ilmaisen ensilainan tarjoavat myös monet muut vippipalvelut, ilmaisia vippejä tarjoavia pienlainapalveluita kannattaa bongailla vippivertailusta.

Ilmaisen pikavipin avulla lainan saa käyttöön nopeasti ja helposti, kuten pikavipeissä yleensäkin, mutta täysin kuluitta!

Tähän liittyvät artikkelit

Klikkaa Tästä  Verovapaata tuottoa sijoittamalla Tuottoa.fi -palveluun