Monetti

Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 – 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.

Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta luottohistoriaa, vakituista osoitetta Suomessa, toiminnassa olevaa sähköpostiosoitetta, omaa matkapuhelinliittymää sekä omaa pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia.

Jos asiakas ei ole aikaisemmin lainannut Monetilta, voi ensilainaa saada maksimissaan 1000 euroa. Kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin moitteettomasti, voi hakea lainaa 1500 euroon asti. Myönnettävän lainasumman suuruus riippuu myös siitä, kuinka huolellisesti asiakas on hoitanut laskujensa maksun. Luotettavuutensa osoittaneet, luottokelpoiset asiakkaat voivat saada jopa 1500 euron lainan.

Jotta voisit hyödyntää Monetin tarjoamia lainoja, tulee tilisi olla jossakin seuraavista pankeista: Handelsbanken, Nordea, OP-Pohjola, Sampopankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Paikallisosuuspankki sekä Ålandsbanken. Voit hakea Monetin lainaa ilmaiseksi verkkohakemuksella.

Monetin lainapalvelu on avoinna arkisin, eli maanantaista perjantaihin, klo 9-21 ja viikonloppuisin, eli lauantaisin ja sunnuntaisin, klo 13 – 18. Näin aikoina pikavippi maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen tilillesi muutamissa minuuteissa. Voit kuitenkin hakea lainoja muinakin aikoina, ja hakemuksesi käsitellään heti palvelun aukioloaikana. Jos asiakkaan tili on S-Pankissa tai Ålandsbankenissa, rahat siirretään tilille seuraavana pankkipäivänä.

Jos lainan hakemisessa ilmenee ongelmia tai sinulla on kysyttävää pikalaina-asioista, voit lähestyä Monetin asiakaspalvelua puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 9 – 17.

Monetin lainojen hintoja ei tarvitse arvailla, sillä minkä tahansa lainasumman kulut voi tarkista heti Monetin etusivulta. Kun laina-aikakin on aina 12 kuukautta, luoton hinta on helppo hahmottaa. Esimerkiksi 500 euron lainan kokonaiskustannukset ovat 611 euroa, ja kuukausittain maksetaan 51 euroa. 1000 euron laina puolestaan kustantaa yhteensä 1222 euroa, ja kuukausittainen maksuerä on 102 euroa.

Klikkaa Tästä  Etua

Tähän liittyvät artikkelit

  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
  • Vippi24Vippi24 Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan […]
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
  • Ferratumilta entistä laajempi lainavalikoimaFerratumilta entistä laajempi lainavalikoima Ferratum on kasvannut lainavalikoimaansa ja tarjoaa nyt entistäkin suurempia, jopa 1500 euron lainavaihtoehtoja. Maksuaikavaihtoehtojakin on tullut lisää ja pisin mahdollinen maksuaika onkin nyt jopa 15 kuukautta!
  • LHVLHV LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.Voit hakea LHV:n 1000 […]
  • Blue FinanceBlue Finance Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 - 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. […]
  • ReissuluottoReissuluotto Pikalainapalvelu Reissuluotto tarjoaa pikavippiä 100 - 1000 euroa. Reissuluoton vipit ovat erittäin halpoja, mutta kannattaa huomioida, että kaikki Reissuluoton lainat ovat vakuudellisia lainoja.Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta. Luottokelpoisuutta […]
  • Get CapitalGet Capital Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 - 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.
Klikkaa Tästä  Aasa