Luottoraha

Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.

Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan hakemiseen tarvitaan myös sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä.

Luottoraha tarkistaa lainan hakijoiden luottotiedot ja tekee lisäksi asiakaskohtaisen luottoluokituksen. Asiakkaiden luottoluokka arvioidaan 0 – 5 tähdellä. 0 tähteä saaneille ei voida myöntää luottoa. Luottoarvioinnin tekee Instantor-palvelu lainahakemuksen yhteydessä.

Luottoluokitus vaikuttaa lainojen hinnoitteluun ja siihen, kuinka suuria nostoja Luottoraha suosittelee asiakkaalle. Tavanomainen uusi asiakas saa Luottorahan mukaan kahden tähden luottoluokituksen. Tällöin Luottoraha suosittelee, että asiakas tekee maksimissaan 400 euron noston. Noston kulut ovat 100 euroa, ja luotto kuluineen maksetaan takaisin kahdessa erässä.

Asiakkaan luottoluokitus voi muuttua asiakkuuden kuluessa. Luottojen huolellinen takaisinmaksu parantaa luokitusta, ongelmat takaisinmaksussa voivat laskea sitä. Uusien asiakkaiden luottoluokitusta nostetaan, kun ensimmäinen laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

33 000 euroa vuodessa ansaitsevalle Luottoraha antaa pääsääntöisesti kolmen tähden luottoluokituksen. Tällöin suositellaan, että asiakas nostaa lainaa maksimissaan 1000 euroa. 1000 euron lainan voi maksaa takaisin kolmessa tai neljässä erässä. Kolmessa erässä maksettuna takaisinmaksettavaa on yhteensä 1230 euroa.

Luottorahan lainapalvelusta voi oman luottorajan puitteissa tehdä useita nostoja, vaikka aiempaa lainaa ei olisi vielä maksettu kokonaan takaisin. Luottoraha kuitenkin suosittelee, että asiakas maksaa vanhan noston takaisin ennen uuden noston tekemistä. Avoimet lainat vaikuttavat uuden noston hinnoitteluun. Luotto voi siten olla kalliimpaa, jos asiakkaalla on ennestään maksamattomia lainoja.

Luottoraha-hakemuksen voi tehdä koska vain. Tehdyt nostot maksetaan tilille Luottorahan aukioloaikoina eli arkisin ja lauantaisin kello 7 – 23 ja sunnuntaisin kello 13 – 17. Asiakkaalle lähetetään tekstiviestillä vahvistus, kun rahat on siirretty tilille.

Klikkaa Tästä  Ferratum

Nostettu laina maksetaan lainasummasta riippuen takaisin 1 – 6 maksuerässä. Suurempien lainojen maksuaika on pitempi. Esimerkiksi 100 – 300 euron laina maksetaan takaisin yhdessä erässä, mutta 300 euron lainalle voi valita myös kaksi maksuerää. 1000 – 1500 euron lainoille maksueriä on puolestaan neljä.

Luottorahan omistaa C Finance Oy. Luottoraha perustettiin kesällä 2013, mutta kuluttajaluottokokemusta yrityksellä on vuodesta 2005 asti. Aiemmin yritys tarjosi pikavippejä nimellä Viestilaina.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Get CapitalGet Capital Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 - 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.
  • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
  • Vippi24Vippi24 Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan […]
  • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
  • Blue FinanceBlue Finance Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 - 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. […]
  • TrustbuddyTrustbuddy TrustBuddy on kansainvälisesti toimiva vertaislainayritys. Vuonna 2009 perustettu TrustBuddy toimii Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.Tarjolla on lainasummia 100 – 600 euron väliltä. Tarkan summan voi valita 50 euron […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 - 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae […]
  • LainatoriLainatori Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on […]
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
Klikkaa Tästä  Risicum