Lainasto

Lainasto on suomalainen, tililuottoa myöntävä luottoyhtiö, joka tarjoaa lainaa 200 – 2000 euroa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Lainasto tarjoaa tuttua 2000 euron luottorajaa. Pääset hakemaan oman luottorajasi nettipankkitunnuksilla. Lainahakemuksen lähettäminen on helppoa ja nopeaa. Jotta voit lähettää hakemuksen, tarvitset pankkitunnukset Osuuspankista, Nordeasta, Danske Bankista, Tapiolasta, S-Pankista tai Aktiasta. Hieman harvinaisempienkin pankkien pankkitunnuksilla voi siis hakea lainaa. Lähetä lainahakemus osoitteessa Lainasto.fi.

Lainasto käsittelee aukioloaikoinaan saapuneet luottohakemukset välittömästi. Jo luottosopimuksen solmineet asiakkaat nostavat pikalainaa pankkitililleen tekstiviestin avulla. Tekstiviesti on maksuton. Lainasto maksaa vipit tileille aukioloaikoinaan heti.

Lainan takaisinmaksu hoituu osamaksulla tai yhdessä erässä kuten useissa muissakin tililuottoa tarjoavissa lainapalveluissa. Joustavan maksuaikataulun ansiosta voit hankkia lainallesi tarvittaessa edullisesti lisää maksuaikaa, jos et pystykään eräpäivänä maksamaan koko lainasummaa, mutta toisaalta voit helposti maksaa takaisin vaikka koko luoton, kun rahatilanne on sopiva. Lainasto-luottosopimus edellyttää, että asiakas lyhentää lainaa eräpäivänä vähintään 20 prosentilla avoimesta lainasaldosta. Lyhennyssumman tulee kuitenkin olla vähintään 50 euroa.

Lainasto veloittaa jokaisesta nostetusta pikalainasta nostoprovisiota 15 prosenttia. 100 euron laina maksaa siis 15 euroa ja 200 euron laina 30 euroa. Lisäksi peritään 9,9 prosentin kuukausikorko, jos asiakas maksaa lainan takaisin osamaksulla. Lainastolta nostettu luotto erääntyy keskimäärin 30 päivän kuluttua siitä, kun laina on nostettu. Korotonta maksuaikaa on siis keskimäärin 30 vuorokautta, ja vasta sen jälkeen jäljellä olevasta luotto-osuudesta aletaan periä kuukausikorkoa.

Lainasto ei veloita vuosimaksua, kuukausimaksua tai muutakaan kiinteää kulua. Asiakas maksaa ainoastaan nostamastaan lainasta.

Mitkä ovat luoton myöntämisen edellytykset? Lainasto vaatii asiakkailtaan vähintään 21 vuoden ikää, joten ihan vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneet eivät vielä pääse asiakkaaksi. Asiakkaan tulee olla Suomessa vakituisesti asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainasto tilittää luottoja ainoastaan suomalaisille pankkitileille. Lainasto tarkistaa hakijoiden luottotiedot ja arvioi, pystyvätkö nämä maksamaan luottonsa takaisin. Mikäli hakijan maksukyky ei arvion mukaan ole riittävä, ei lainaa voida myöntää.

Klikkaa Tästä  Risicum

Lainasto myöntää kuukaudessa tuhansia pienluottoja. Palvelun omistaa suomalainen Lainasto Oy, joka toimii Turussa. Lainaston etusivun kautta voi tililuoton ohella hakea myös nopeasti saatavaa 100 – 1000 euron pikavippiä Reissuvippi-palvelun kautta.

Tähän liittyvät artikkelit

  • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
  • LainatoriLainatori Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on […]
  • Laina.comLaina.com Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23.Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on […]
  • Credit24Credit24 Credit24 Joustolimiitti on erilaisiin lainatarpeisiin mukautuva palvelu. Lainaa saat 50 eurosta 3000 euroon helposti ilman vakuuksia. Lainaa myönnetään 19 vuotta täyttäneille.Aloita lainaaminen tutkimalla Credit24:n etusivulta löytyvää laskuria. Voit […]
  • Get CapitalGet Capital Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 - 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
  • TililuottoTililuotto Tililuotto on jatkuva luotto, jonka käyttäjä voi valita nostamansa lainasumman vapaasti luottorajansa puitteissa. Tunnetuin tililuoton muoto on luottokortti, mutta yhä useammin on tarjolla kortittomia tililuottoja, joita voi hakea internetin kautta samaan […]
  • JoustoluottoJoustoluotto Joustoluotto on lainamuoto, jolla tarkoitetaan yleensä tililuottoa, luottotiliä tai vastaavaa jatkuvaa lainaa.Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina. Joustoluoton avulla voi hankkia talouteen pientä liikkumavaraa, sillä joustoluottoa voi nostaa […]
Klikkaa Tästä  Laina.fi