Lainaamo

Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.

Kulutusluotot on tarkoitettu tilapäisten menojen hoitamiseen. Lainaamon mukaan asiakkaiden tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat muun muassa lomamatkat, auton osto ja kodin remontointi ja sisustus.

Pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Pienemmille muutaman satasen kulutusluotoille myönnetään maksuaikaa hieman vähemmän kuin suurissa useiden tuhansien luotoissa. Suuremmissa lainasummissa on enemmän valinnanvaraa ja luotot voi maksaa 1 – 10 vuodessa.

Lainakustannuksina peritään avausmaksu, tilinhoitomaksu ja vuosikorko. Avausmaksun määrä on 25 – 350 euroa (lainasummasta riippuen). Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 12 euroa ja vuosikorko 9 – 18 prosenttia.

Lainaamon tavoitteena on auttaa suomalaisia kotitalouksia arjen rahantarpeissa. Lainaamon luottopalveluita voivat käyttää kaikki suomalaiset, jotka täyttävät luottoehdot. Hakijan on oltava vähintään 26-vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. On tärkeää, että hakijalla on puhtaat luottotiedot. Luottoa voidaan myöntää, jos hakijalla on säännöllisiä palkka- tai yritystuloja tai hän saa eläkettä. Lainaamo myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainahakemuksessa hakijan on henkilötietojensa lisäksi kerrottava tulo- ja menotietojaan: muun muassa kuukausitulot ennen veroja ja verojen jälkeen, lasten määrä, elinkustannukset, asumismuoto ja asumiskulut sekä mahdolliset kulutusluotot, autolainat ja muut luotot. Lainaamo haluaa myös tietää, onko käytettävissäsi luottokortteja. Luottopäätös annetaan alustavasti heti, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Lainaamon kautta voi hakea luottoa myös yhdessä puolison kanssa. Tässä tapauksessa toinen hakijoista merkitään päähakijaksi ja toinen rinnakkaishakijaksi. Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa käy hyvin tilanteisiin, joissa haetaan lainaa perheen yhteisiä menoja varten. Luotonantajan luottoriski pienenee, jos hakijoita on kaksi, joten yhdessä hakemalla lainan saaminen on todennäköisempää.

Klikkaa Tästä  Risicum

Lainahakemuksiin liittyviä asioita voi tiedustella Lainaamosta jokaisena arkipäivänä kello 9 – 17. Myös sähköpostilla voi ottaa yhteyttä.

Lainaamo on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013. Se kuuluu Taaleritehdas-konserniin. Lainapalveluiden lisäksi konserni tarjoaa muun muassa Takaamo-vuokratakuupalvelua. Yhtiön toimisto sijaitsee Helsingissä.

Tähän liittyvät artikkelit

  • LHVLHV LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.Voit hakea LHV:n 1000 […]
  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
  • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja […]
  • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
  • JoustolainaJoustolaina Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • KulutusluottoKulutusluotto Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 - 15 000 euron suuruisia lainoja.Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai […]
  • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
  • MonettiMonetti Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 - 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta […]
  • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
Klikkaa Tästä  Blue Finance