Laina.fi

Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit – ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.

Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. Käyttölaina on vararahastosi yllättävien tilanteiden varalle, ja voit nostaa haluamiasi summia silloin kun taloutesi kaipaa kohennusta. Sinun ei tarvitse käyttää koko luottorajaasi kerralla, sillä voit tehdä kuukaudessa useita nostoja. Maksat vain nostetusta lainasta, joten kuluja ei tule, jos sinulla ei ole avointa luottoa.

Kertalaina puolestaan on kerralla nostettava 1500, 2000 tai 2500 euron kulutusluotto, jonka maksuaika on 12 kuukautta.

Laina.fi myöntää Käyttölainaa vakituisesti Suomessa asuville 20–75-vuotiaille henkilöille, jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Hakijan tulee olla kykenevä maksamaan nostamansa luotto takaisin. Siksi Laina.fi voi pyytää, että toimitat todistuksen palkka- tai eläketuloistasi.

Käyttölainaa ja Kertalainaa haetaan netin kautta aivan kuten pikavippejäkin. Lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta, ja voit lähettää hakemuksen milloin vain.

Aloita tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Laina.fi tarkistaa luottotietosi ja kysyy perustietoja taloustilanteestasi. Saat luottopäätöksen välittömästi. Jos päätös on myönteinen, saat saman tien lainatarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, voit tehdä ensimmäisen noston. Noston yhteydessä Laina.fi voi pyytää sinua toimittamaan kopion palkkakuitista tai eläketodistuksesta.

Laina.fi maksaa nostoja tilille päivittäin asiakaspalvelunsa aukioloaikoina kello 7–23. Muina aikoina tehdyt nostot maksetaan tilille aamulla. Useimpien pankkien asiakkaat saavat rahat tililleen reaaliaikaisesti, mutta S-Pankkiin tilisiirto kestää 1–2 pankkipäivää.

Kun Käyttölainasopimus on tehty, voit tehdä nostot tekstiviestillä. Tekstiviesteistä ei peritä maksua, mutta Laina.fi perii jokaisesta nostosta nostopalkkiona 13,5 prosenttia nostetusta summasta. Lisäksi lainasta on maksettava 19,8 prosentin vuotuista korkoa. Korkoa maksetaan niiltä päiviltä, joina lainasumma on käytettävissäsi.

Klikkaa Tästä  Everyday

Avointa lainaa on lyhennettävä joka kuukausi. Lyhentämistä varten Laina.fi lähettää sinulle laskun. Lyhentäminen on kuitenkin joustavaa, sillä voit valita itse, maksatko takaisin pelkän minimilyhennyksen, suuremman summan tai koko avoinna olevan lainasumman. Minimilyhennys on 20 prosenttia lainapääomasta. Laskun eräpäiväksi voit valita kuukauden 15. tai viimeisen päivän.

Luoton kulut selviävät jo Laina.fi:n etusivulta. Jos nostat 200 euron luoton 14. toukokuuta ja valitset eräpäiväksi kuukauden 15. päivän, ensimmäinen eräpäivä on 15. kesäkuuta. Tällöin voit siis maksaa takaisin joko minimilyhennyksen (100 euroa) tai koko noston kuluineen (231 euroa).

Laina.fi:n omistaa monenlaisia rahoituspalveluita tarjoava DFC Nordic Oyj.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoonPikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon Jo useampi lainapalvelu on varautunut kesäkuun alun lakimuutoksiin vaihtamalla pikavipit tililuottoihin. Tuotteitaan ovat uudistaneet ainakin Euroloan ja Laina.fi, ja myös Viestilaina ja Ferratum kertovat verkkosivuillaan, että uudistuksia on luvassa.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
  • EverydayEveryday Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi […]
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
  • LuottorahaLuottoraha Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan […]
  • VivusVivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
  • LainatoriLainatori Lainatori on joustavaa luottoa tarjoava lainasivusto. Lainatorin kautta voi hakea käyttöönsä 2000 euron luottorajan, josta voi nostaa vippiä tekstiviestillä.Lainatorin tililuotto haetaan internetin kautta. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakkaan on […]
  • Get CapitalGet Capital Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 - 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.
  • Suomen TililuottoSuomen Tililuotto Suomen Tililuotto myöntää asiakkailleen tililuottoa 2000 euroa. Asiakkaaksi pääset, jos asut Suomessa pysyvästi, olet 21 - 75 -vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.Voit aloittaa tililuoton käytön heti, kun olet solminut tililuottosopimuksen. Hae […]
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
Klikkaa Tästä  OK Money