Kulutusluotto

Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 – 15 000 euron suuruisia lainoja.

Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai lomamatkan.

Moni tietää, että internetin kautta voi hakea pieniä pikavippejä, mutta myös kulutusluottoa voi hakea turvallisesti netistä. Luottopäätöksen saa yleensä samana päivänä, ja rahatkin saa tilille usein parin päivän kuluessa.

Mitä tarvitaan, jotta voi hakea kulutusluoton internetin kautta? Aivan ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa, että täytät kulutusluottopalvelun lainaehdot. Kaikki luottopalvelut edellyttävät luottokelpoisuutta, joten lainaa ei saa ilman luottotietoja. Lisäksi nuorimpia hakijoita rajoittavat ikärajat. Usein jo 18-vuotias voi hakea kulutusluottoa, mutta ikäraja voi olla jopa 25 vuotta.

Jos ei ole tuloja, ei kannata ottaa lainaa. Vaikka kulutusluottoa saa ilman vakuuksia ja takaajia, kulutusluottopalvelut haluavat jonkin varmistuksen siitä, että hakijalla on riittävästi tuloja eikä ennestään liikaa velkaa. Vähintään pyydetään yleensä palkkatodistusta, tiliotetta, eläkepäätöstä tai vastaavaa. Osa palveluista pyytää myös veroilmoituksen erittelyosan, josta käyvät ilmi velat.

Kun haluat kulutusluottoa netin kautta, tarvitset verkkopankkitunnukset. Pankkitunnuksia voidaan käyttää tunnistautumiseen, jotta lainapalvelu voi varmistua, että olet todella se henkilö, joka ilmoitat olevasi. Monet palvelut käyttävät myös sähköistä allekirjoitusta, jonka avulla lainasopimuksen voi allekirjoittaa ilman konttorissa asiointia tai sopimuspapereiden postittamista. Sähköinen allekirjoitus hoidetaan pankkitunnusten avulla. Mikäli sinulla on pankkitunnukset ainoastaan jostain harvinaisemmasta pankista, tarkista, että voit hoitaa tunnistautumisen oman pankkisi tunnuksilla.

Kulutusluotot ovat melko suuria luottoja, joten maksuaikakin on pidempi kuin pikavipillä. Usein maksuaikaa saa puolesta vuodesta ylöspäin, pisimmillään jopa 10 – 12 vuotta. Maksuajan valinnalla lainan maksun voi jakaa sopivan kokoisiin kuukausieriin. Pidempi laina-aika tulee tietysti kalliimmaksi, joten turhaan ei kannata valita pitkää laina-aikaa.

Klikkaa Tästä  Onnen.fi


Kulutusluotto

 • Kulutusluottoja voi hakea turvallisesti netin kautta
 • Kulutusluotot ovat tyypillisesti 1000 – 15 000 euroa
 • Kulutusluottoa saa ilman takaajia ja vakuuksia
 • Luoton hakemiseen tarvitaan useimmiten pankkitunnukset

Tähän liittyvät artikkelit

 • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
 • BigbankBigbank Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.
 • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja […]
 • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
 • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
 • JoustolainaJoustolaina Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
 • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
 • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
Klikkaa Tästä  Joustolaina