Rahoitu

Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.

Read More >>

Rahalaitos

Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 – 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.

Read More >>

Lainaa24

Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 – 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.

Read More >>

Bank Norwegian

Bank Norwegian on edullista lainaa tarjoava rahoitusalan yritys. Myönnettävät luotot ovat 1000 – 50 000 euron väliltä, joten palvelu voi rahoittaa hieman suuremmatkin rahantarpeet. Tee hakemus heti ja saat luottopäätöksen nopeasti.

Read More >>

Cashbuddy

CashBuddy on pikavippiä myöntävä rahoitusyritys. CashBuddy voi myöntää jopa 3000€ vakuudetonta lainaa, mikäli olet yli 22 -vuotias ja sinulla on palkka- tai muita tuloja vähintään 1200€/kk sekä luottotietosi ovat kunnossa.

Read More >>

Bigbank

Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.

Read More >>

Zmarta

Zmarta on Freedom Rahoituksen omistama nopeita lainoja tarjoava palvelu joka tarjoaa asiakkailleen apua rahantarpeeseen. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla lainaksi tarvitsemasi rahamäärän useiden lainaa myöntävien palveluiden kesken. Zmartan kautta saat aina edullisimman ja parhaan vastineen rahoillesi.

Read More >>

Lendo

Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja sopivan lainan etsiminen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi.

Read More >>

Rahoituslaitos.fi

Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit Rahoituslaitoksen kautta hakea, on 100€.

Read More >>

Nopsalaina

Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 – 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan yhteishakijan tai takaajan. Pienin mahdollinen lisälainasumma on 500 euroa.

Lainaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 22-vuotias.

Read More >>

Etua

Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.

Etua toimii lainavälittäjänä, joka kilpailuttaa useiden luotontarjoajien luotot ja tarjoaa sinulle parasta vaihtoehtoa. Palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista.

Read More >>

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan lainaratkaisun.

Read More >>

Aasa

Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville henkilöille.

Read More >>

Halino

Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.

Read More >>

Ostosraha

Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 – 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.

Read More >>