KL: Pikalainoista globaalia bisnestä

Ferratum-yritysryhmän perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Jorma Jokela pyrkii levittämään pikalainayritystä maailmalle. Suomesta pankkitoimilupaa ei irronnut, joten sitä haetaan toisesta EU-maasta, mikä mahdollistaisi pankkitoiminnan koko EU:n alueella. Esimerkiksi Italiassa ja Saksassa lainojen myöntäminen on mahdollista ainoastaan pankeille. Osa yhdistyksen toiminnoista siirtyy tulevaisuudessa siihen maahan, mistä pankkitoimilupa myönnetään.

Ferratumin laajentuminen globaaleille markkinoille on jo hyvässä vauhdissa, sillä Ferratum toimii tällä hetkellä 15 Euroopan maassa. Lähivuosina on tarkoitus laajentua myös muihin Euroopan mihin sekä Euroopan ulkopuolelle. Pienlainat ovat uusi suomalainen vientituote.

Ferratum aloitti pikavippien tarjoamisen Suomessa ensimmäisenä kuusi vuotta sitten. Liiketoiminta on kasvanut kovaa vauhtia ja kasvun odotetaan jatkuvan ennestään. Vaikka Suomen markkinat ovatkin Jokelan mukaan täynnä, kasvuvaraa löytyy uusien innovaatioiden ja uusien tuotteiden myötä. Ferratumilla onkin tulossa uudenlaisia lainatuotteita, muun muassa EasyBills, jossa Ferratum ostaa asiakkaan laskun ja maksaa sen ajallaan. Asiakas taas maksaa laskun summan ja kulut Ferratumille. Palvelu on tarkoitus laajentaa koko Eurooppaan.

Lähde: Kauppalehti

Tähän liittyvät artikkelit

Klikkaa Tästä  Vaihtoehto pikavipille: tienaa pikkurahaa tiedoillasi ja taidoillasi