Ilmainen pikavippi

Monia pikavippipalveluita voi testata tilaamalla ilmaisen pikavipin. Ainakin Vivus, Suomilimiitti ja Ferratum tarjoavat täysin kuluttomia vippejä. Katso koko lista tämän artikkelin lopusta.

Yleensä ilmaista pikavippiä tarjotaan ainoastaan ensilainaksi eli lainapalvelua ensimmäistä kertaa käyttäville asiakkaille. Poikkeuksen tästä tekee Suomilimiitti, joka mainostaa ilmaisia lainoja kaikille uusille asiakkaille, jotka maksavat luoton takaisin heti seuraavalla laskulla. Suomilimiitiltä voi lainata ilmaiseksi maksimissaan 1000 euroa. Jos asiakas ei maksa 45 vuorokauden kuluessa vaan haluaa pidemmän maksuajan, lainaan lisätään korko- ja käsittelykuluja.

Ilmaislainoissa on muitakin rajoituksia. Isoimpia lainasummia ei ilmaiseksi lainaksi tietenkään saa, vaan lainasummat ovat yleensä korkeintaan muutamia satoja euroja. Vivus lainaa ilmaiseksi korkeintaan 400 euroa ja Ferratum korkeintaan 300 euroa.

Kovin pitkää takaisinmaksuaikaakaan ei ilmaiselle pikalainalle saa. Ilmaisia vippejä tarjoavissa palveluissa maksuaika ensilainalle on korkeintaan 45 vuorokautta. Vivuksella maksuajan voi ensilainallekin valita vapaasti 3 ja 30 vuorokauden väliltä. Ferratumin ilmaislainojen maksuaika riippuu lainasummasta. Maksuaikaa saa lyhimmillään 7 ja korkeimmillaan 30 vuorokautta.

Vippipalvelut tarjoavat ilmaisia pikavippejä, koska ne haluavat houkutella uusia asiakkaita. Asiakkaille tarjouksesta on tietysti etua, sillä he saavat lainaa täysin kuluitta. Samalla voi testata, kuinka hyvin lainapalvelu toimii ja tuleeko vippi nopeasti tilille.

Vaikka läheskään kaikki vippipalvelut eivät tarjoa ilmaisia lainoja, lainan hakeminen on nykyään kaikissa palveluissa maksutonta. Kesällä 2013 voimaantulleiden lakimuutosten myötä ylimääräisiä tekstiviestikuluja ei enää saa periä, mikäli lainapalvelu tarjoaa tekstiviestihakemusta. Aikaisemmin hakemuskulut saattoivat joissakin palveluissa olla jopa viisi euroa viestiltä. Nykyisin pikavippejä voi siis hakea ilmaiseksi sekä netistä että tekstiviestillä.

Muista, että ilmaistakaan pikavippiä ei kannata ottaa, ellet ole varma, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Ilmaisestakin vipistä tulee kuluja, jos maksu myöhästyy, ja myös ilmaisen vipin kanssa voi joutua maksuvaikeuksiin. Ilmainen pikavippi on kuitenkin halvin mahdollinen laina, ja voit ottaa sen varsin turvallisin mielin, jos tiedät, että pystyt maksamaan vipin takaisin.

Ilmaiset pikavipit

 • Ilmaisesta vipistä ei peritä korkoa, käsittelykuluja tai muitakaan kuluja
 • Ilmaista lainaa tarjotaan tyypillisesti vain uusille asiakkaille
 • Ilmaiseksi voi yleensä lainata maksimissaan muutamia satoja euroja 7 – 45 vuorokauden maksuajalla
 • Tällä hetkellä ilmaisia pikavippejä tarjoavat ainakin Ferratum, Vivus ja Suomilimiitti
Klikkaa Tästä  Onnen.fi

Alla olevasta listasta näet kaikki tämän hetken kuluttomat ja korottomat pikavipit

LainapalveluLainaaMaksuaikaaIkärajaHae Lainaa
Kuluitta
4000 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
19 v  
Kuluitta
1000 €
Maksuaikaa
n. 45vrk.
Ikäraja
21 v  
Kuluitta
500 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
21 v
Kuluitta
300 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
20 v
Kuluitta
400 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
20 v
Kuluitta
300 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
20 v
Kuluitta
4000 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
19 v  
Kuluitta
300 €
Maksuaikaa
1 kk
Ikäraja
20 v

Tähän liittyvät artikkelit

 • FerratumFerratum Pikavippejä ja kulutusluottoja myöntävä Ferratum tarjoaa myös aivan ilmaisen ensilainan. Ensilaina voi olla suuruudeltaan 50 - 300 euroa, eikä takaisin tarvitse tosiaankaan maksaa mitään muuta kuin lainattu summa. Ilmaisen lainan takaisinmaksuaika on […]
 • VivusVivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
 • TrustbuddyTrustbuddy TrustBuddy on kansainvälisesti toimiva vertaislainayritys. Vuonna 2009 perustettu TrustBuddy toimii Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.Tarjolla on lainasummia 100 – 600 euron väliltä. Tarkan summan voi valita 50 euron […]
 • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
 • Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaaNyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa Viestilaina on uudistanut palveluaan ja nyt uusille asiakkaille tarjotaan ilmaista 50 euron lainaa 7 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lisäksi suurin mahdollinen lainasumma on nyt 1000 euroa, johon saa maksuaikaa jopa 90 vuorokautta.
 • Pikavippiyrityksiä syytetään kiskonnastaPikavippiyrityksiä syytetään kiskonnasta Muun muassa Helsingin Sanomat ja Turun Sanomat kertovat, että Helsingin kihlakunnansyyttäjä Kari Penttinen on nostanut kiskontasyytteen kolmea pikavippiyhtiötä pyörittänyttä miestä kohtaan.
 • Kuluttajavirasto: Luottojen markkinoinnissa puutteitaKuluttajavirasto: Luottojen markkinoinnissa puutteita Vivus, Santander ja Bigbank AS saivat kuluttaja-asiamieheltä huomautuksen, koska yhtiöiden mainoksissa ei kerrottu kaikkia lain vaatimia tietoja.
 • Onnen.fiOnnen.fi Onnen.fi tarjoaa lainoja ja kulutusluottoja 2000 eurosta jopa 3000 euroon. Lainavalikoima on siis melko kapea, mutta tältä väliltä asiakas pystyy valitsemaan oman lainasummansa 50 euron tarkkuudella. Esimerkiksi 2450 euron laina on siis mahdollinen, ja […]
 • Ferratumilta entistä laajempi lainavalikoimaFerratumilta entistä laajempi lainavalikoima Ferratum on kasvannut lainavalikoimaansa ja tarjoaa nyt entistäkin suurempia, jopa 1500 euron lainavaihtoehtoja. Maksuaikavaihtoehtojakin on tullut lisää ja pisin mahdollinen maksuaika onkin nyt jopa 15 kuukautta!
 • KL: Pikalainoista globaalia bisnestäKL: Pikalainoista globaalia bisnestä Ferratum-yritysryhmän perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Jorma Jokela pyrkii levittämään pikalainayritystä maailmalle. Suomesta pankkitoimilupaa ei irronnut, joten sitä haetaan toisesta EU-maasta, mikä mahdollistaisi pankkitoiminnan koko EU:n […]
Klikkaa Tästä  Nyt myös Viestilainalta ilmaista lainaa