Fleksiluotto

Joustolainan hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tilin avaaminen onnistuu netissä millä laitteella tahansa, missä ja milloin tahansa. Kun tili on kerran myönnetty, voi siltä tehdä nostoja kellon ympäri ja aina, kun tarve iskee. Samalla Fleksiluoton nettipalvelu pitää huolen siitä, että olet aina ajantasalla luottotilisi saldosta sekä tulevista maksuista, joita voit aina muokata tarpeidesi mukaan.

Fleksiluotto tarjoaa luottotilille katetta aina 2100€ saakka. Nostoja voi tehdä niin paljon kun haluaa, kunhan huomioi, että jokaisesta nostosta maksetaan 11% provisio. Lisänostoja voi tehdä koko maksukauden ajan ilman eri hakemuksia.

Lisähakemuksia ei tarvita myöskään kuukausittain maksettavien erien suuruuden muuttamiseen. Niin kauan, kun maksat kuukausittaisen minimilyhennyksen, voit päättää maksuerät itse – ja aina ilman lisäkustannuksia. 8,5% luottokorko lasketaan aina sillä hetkellä maksamattomasta summasta, joten korkojen euromäärää voi vähentää maksamalla lainan ensin pois suuremmissa osissa.

2100€ luottotilin voi saada käyttöönsä yli parikymppinen, jolla on puhdas luottohistoria. Hakemuksen tekee netissä muutamassa minuutissa, minkä jälkeen rahat saa käyttöönsä yleensä välittömästi. Pankkitunnistautumista vaaditaan.

Fleksiluotto pähkinänkuoressa

 • Luottotili 2100€ summalle
 • 3 askeleen hakemus
 • Ikävaatimus 20 vuotta
 • Vakuudeton laina
 • Ei piilokuluja!

Kaikki Fleksiluotto lainat:

LainaaMaksettavaaAikaIkärajaVuosikorko

Tähän liittyvät artikkelit

 • SaldoSaldo
  Saldo tarjoaa kohtuullisen koron luottoja. Palvelun tarjoama lainatuote soveltuu niin pieneen kuin hieman suurempaankin rahantarpeeseen. Lainaa on tarjolla 50 - 5000 euron väliltä. Takaisinmaksun voi hoitaa maksamalla kerralla koko summan tai pienissä kuukausierissä....
 • Limiitti.fiLimiitti.fi
  Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • RisicumRisicum
  Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • NordcreditNordcredit
  Nordcredit antaa käyttöösi joustavan 3000 euron luottolimiitin. Voit nostaa ja käyttää sen mukaan, kun lainarahalle on käyttöä. Hae luottopääts palvelun kotisivuilta, sat sen nopeasti jonka jälkeen voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa.
 • EverydayEveryday
  Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi summista. Everyday-luott...
 • LainastoLainasto
  Lainasto on suomalainen, tililuottoa myöntävä luottoyhtiö, joka tarjoaa lainaa 200 - 2000 euroa. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainasto tarjoaa tuttua 2000 euron luottorajaa. Pääset hakemaan oman luottorajasi nettipankkitunnuksilla. Lainahakemuksen lähettämi...
 • Pikavippihakemus tulee usein myös hylätyksi Pikavippihakemus tulee usein myös hylätyksi
  Läheskään aina pikavippihakemusta ei hyväksytä ja vipin hakija ei saa luottoa. Syitä voi olla monia, mutta ennen kuin hakee vippiä, on ainakin syytä lukea lainaehdot huolella.
 • EuroloanEuroloan
  Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • JoustoluottoJoustoluotto
  Joustoluotto on lainamuoto, jolla tarkoitetaan yleensä tililuottoa, luottotiliä tai vastaavaa jatkuvaa lainaa. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina. Joustoluoton avulla voi hankkia talouteen pientä liikkumavaraa, sillä joustoluottoa voi nostaa omalle...
 • Laina.fiLaina.fi
  Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa. Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. Käyttölaina o...