Ferratum listautui Frankfurtin pörssiin

Ferratum suunnittelee myös mobiilipankkia.

Pikavippiä ja tililuottoja tarjoava lainapalvelu Ferratum listautui helmikuussa Frankfurtin pörssiin. Taustalla on suunnitelma laajentaa toimia uusiin maihin.

Ferratum aikoo julkaista kesällä mobiilipankin, joka toimii Euroopan laajuisesti. Mobiilipankkitilin avulla henkilö voi käyttää samaa mobiilipankkitiliä muuttaessaan maasta toiseen, eikä hänen tarvitse avata erillistä pankkitiliä uudessa maassa. Toisin kuin perinteiset pankkipalvelut, mobiilipankki toimii reaaliaikaisesti.

Mobiilipankin perustamisen taustalla on muun muassa arvio siitä, että mobiilimaksut tulevat vuonna 2015 lisääntymään yli 60 prosentilla.

Ferratum tarjoaa tällä hetkellä lainapalveluitaan 19 maassa. Mobiilipankin myötä yhtiö aikoo laajentaa toimintansa lopulta 30 maahan.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Ylivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkojaYlivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkoja Takuu-Säätiössä on nähty, että velalliselle voi kertyä useita kymmeniä velkoja, koska heillä on mahdollisuus saada velkaa velan päälle. Tilanne voi johtaa hallitsemattomaan velkakierteeseen.
  • Vippi24Vippi24 Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan […]
  • Maksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanutMaksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanut Maksuhäiriömerkintöjä oli viime vuoden lopulla lähes yhtä paljon kuin 1990-luvun laman pahimpina vuosina,. Vähintään yksi maksuhäiriömerkintä on nyt 367 000 henkilöllä.
  • Yhteisvastuukeräyksen varoilla ehkäistään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejäYhteisvastuukeräyksen varoilla ehkäistään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejä Yhteisvastuukeräyksen varoilla on tarkoitus käynnistää pienluottohanke, joka pyrkii ehkäisemään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejä.
  • 100 e pikavippi – moninkertainen lasku100 e pikavippi – moninkertainen lasku Taloussanomat uutisoi maksamatta jääneistä pikavipeistä. Lehden mukaan, ja mikä on totta, jo esimerkiksi 50 tai 100 euron pikavippi voi johtaa todella isoon laskuun, mikäli takaisinmaksuvelvoitteen jättää hoitamatta.
  • Pikavippien suosio kasvussaPikavippien suosio kasvussa Tämän vuoden toisen neljänneksien, eli 1.4-30.6 välisen ajan Luottokanta-tilasto on julkaistu syyskuun puolessa välissä. Tilastokeskuksen ylläpitämän ja julkaiseman tilaston mukaan pienlainat ovat edelleen suosittuja.
  • OK MoneyOK Money OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen luottolimiittilaina. Tee lainahakemus netissä, luottopäätöksen saat 15 minuutissa. Luottopäätöksen jälkeen voit nostaa ja käyttää rahaa oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahalle on tarvetta.
  • Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan!Vippi.fi tarjoaa nyt ilmaiseksi 7 päivän lainan! Tarvitseko pikavippiä lyhyeksi aikaa? Tartu nyt erinomaiseen tarjoukseen!
  • EkstraluottoEkstraluotto Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.
  • Nuorten ylivelkaantumisen syy ei pelkästään pikalainoissaNuorten ylivelkaantumisen syy ei pelkästään pikalainoissa Nuorten aikuisten, eli alle 30-vuotiaiden taloudellista tilannetta selvittänyt Mun talous – hanke, on saatu päätökseen. Hanke toteutettiin vuosien 2013 – 2017 välillä. Selvityksen perusteella nuorten talous saattaa luisua velkakierteeseen, mikäli tämä joutuu […]
Klikkaa Tästä  Sosiaalista luottoa saanut jo lähes 800 hakijaa