Euroloan

Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.

Euroloanin vanhat pikalainatuotteet on korvannut uusi, kätevä luottotili. Luottotilin avulla tilaat käyttöösi luottorajan, joka voi olla 50 – 5000 euroa. Luottolimiitin puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi silloin kun itse haluat. Euroloan ei koskaan kysele, mihin tarkoitukseen tarvitset lainaa.

Luottotili ei eroa kovin paljon perinteisestä pikavipistä tai kulutusluotosta. Voit edelleen saada Euroloanin luoton tilillesi erittäin nopeasti, ja voit nostaa sellaisia luottosummia kuin tarvitset. Luoton hakeminen on helppoa, etkä edelleenkään tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa.

Jos et ole aikaisemmin asioinut Euroloanilla, sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, jotta voit hakea lainaa. Tunnistautumisen jälkeen voit luoda itsellesi käyttäjätunnukset. Vanhat asiakkaat hakevat lainaa omilla tunnuksillaan. Euroloanin käyttäjäksi pääsevät kaikki 18 – 70 -vuotiaat suomalaiset, jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia.

Luottorajasi voi olla jopa 5000 euroa. Euroloan suosittelee, että valitset luottorajan siten, että se vastaa noin kahden kuukauden käyttötarvettasi. Jos luottorajasi on 1500 euroa, voit nostaa tilillesi 50 euroa tänään ja 100 euroa ensi viikolla – nostosummia ja nostojen määriä ei ole rajoitettu. Luottorajaasi et tietenkään voi ylittää, mutta joissakin tapauksissa luottorajaan voi hakea korotusta.

Voit nostaa luottotilin kautta rahaa omalle tilillesi vaikka keskellä yötä. Ensimmäinen nosto tulee kuitenkin tehdä kello 7 – 23 välisenä aikana.

Rahan nostaminen onnistuu helposti my.euroloan-nettipalvelussa tai tekstiviestillä. Euroloan ei peri tekstiviesteistä lisämaksuja.

Euroloanin luottotili on hyvä valinta, jos rahan tarve on kiireellinen. Saat luottopäätöksen nopeasti, ja luotto on käytettävissäsi heti, kun Euroloan on antanut positiivisen luottopäätöksen. Luoton hakeminen on ilmaista.

Klikkaa Tästä  Everyday

Luottotilin korko on 7,0 – 28,9 prosenttia. Tarkka korko määräytyy käyttäjäkohtaisesti, ja lisäksi Euroloan voi periä nostokuluja ja muita maksuja. Euroloanin luottojen kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 9,9 – 51,0 prosenttia, ja esimerkiksi tyypillisen 1500 euron todellinen vuosikorko on 14,9 prosenttia.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Euroloanin asiakaspalveluun, joka palvelee ilman lisämaksuja puhelimitse ja sähköpostilla.

Hakiessasi lainaa Euroloanilta teet samalla myös ympäristöystävällisen teon. Euroloan nimittäin lahjoittaa jokaisesta myönnetystä lainasta Carbonfund.org -säätiölle niin paljon rahaa, että sillä saadaan vähennettyä kymmenen kilogrammaa hiilidioksidipäästöjä. Vaihtoehtoisesti jokaista kymmentä myönnettyä lainaa kohden istutetaan yksi puu.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Blue FinanceBlue Finance Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 - 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
  • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
  • LuottorahaLuottoraha Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan […]
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • Euroloan korvasi pikavipit luottotililläEuroloan korvasi pikavipit luottotilillä Pikalainayhtiönä tunnettu Euroloan on tuonut markkinoille luottotilin, jonka kautta asiakkaat voivat hakea luottoa aina 5000 euroon asti.
  • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
  • Vippi24Vippi24 Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan […]
  • LHVLHV LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.Voit hakea LHV:n 1000 […]
  • Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoonPikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon Jo useampi lainapalvelu on varautunut kesäkuun alun lakimuutoksiin vaihtamalla pikavipit tililuottoihin. Tuotteitaan ovat uudistaneet ainakin Euroloan ja Laina.fi, ja myös Viestilaina ja Ferratum kertovat verkkosivuillaan, että uudistuksia on luvassa.
Klikkaa Tästä  Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua - tilalle tililuottoja?