Euroloan mukaan uuteen rahoitusjärjestelyyn

Euroloan mukaan uuteen rahoitusjärjestelyyn – vaikutuksia myös asiakkaille

Lainayhtiö Euroloan on tehnyt historiansa suurimman rahoitusjärjestelyn, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Rahoitusjärjestely on tehty kansainvälisen sijoitusyhtiön kanssa, ja sen ansiosta Euroloan voi myydä sijoitusyhtiölle 300 miljoonan euron saatavansa.

Järjestely vapauttaa Euroloanille käyttöpääomaa. Yhtiön tavoitteena on kasvu, ja samalla lainojen hinnan arvioidaan laskevan. Yhtiö tähtää myös kansainvälisille vesille, ja suunnittelee parhaillaan pankkitoimiluvan hakemista Suomen ulkopuolelta.

Euroloanin asiakkaita muutos koskettaa siten, että laskut maksetaan jatkossa eri tilinumeroon kuin aikaisemmin. Useille asiakkaille onkin lähetetty jo viesti asiasta. Muuten tilanne ei asiakkaan kannalta muutu, vaan lainojen ehdot säilyvät samana, ja lainoja voi tilata kuten aikaisemminkin. Mahdollisista hintamuutoksista Euroloan tiedottaa myöhemmin.

Euroloan on lainayhtiö, jonka kaikki luotonhaku tapahtuu netissä. Netin kautta voi hakea sekä jatkuvaa tililuottoa että kertaluontoista pikavippiä. Tililuoton luottoraja voi olla enintään 5000 euroa ja pikavipin maksimisumma on 500 euroa.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailujaPikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja
  Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.
 • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti
  Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, 700 euroa,...
 • EuroloanEuroloan
  Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • Pikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieniPikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieni
  Pikavippien osuus suomalaisten ylivelkaantumisessa on pieni. Viime vuonna rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnöistä alle 5 prosenttia johtui pikavipeistä.
 • TalSa: Pikavippifirmoja kadonnut joTalSa: Pikavippifirmoja kadonnut jo
  Pikavippii.fi kertoi maanantaina, että Ylen mukaan uusi laki ei vielä ole saanut pikavippifirmoja lopettamaan lainatoimintojaan. Aivan päinvastaisella linjalla on kuitenkin Taloussanomat.
 • Suunniteltu korkokatto lopettaisi pienlainatoiminnan pienten vippien osaltaSuunniteltu korkokatto lopettaisi pienlainatoiminnan pienten vippien osalta
  Oikeusministeriön ehdotuksen mukaan pikavippibisnestä oltaisiin rajoittamassa rajaamalla pikavipeistä perittävät kulut niin alhaiseksi, että pienten pikavippien tarjoaminen muuttuisi käytännössä kannattamattomaksi.
 • RahoituRahoitu
  Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
 • Ylivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkojaYlivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkoja
  Takuu-Säätiössä on nähty, että velalliselle voi kertyä useita kymmeniä velkoja, koska heillä on mahdollisuus saada velkaa velan päälle. Tilanne voi johtaa hallitsemattomaan velkakierteeseen.
 • Taloustietämyksen puute ei selitä ylivelkaantumistaTaloustietämyksen puute ei selitä ylivelkaantumista
  Taloustietämyksen määrällä ei ole yhteyttä ylivelkaantumiseen. Vuonna 2014 toteutetun Taloudellinen lukutaito Suomessa -tutkimuksen mukaan suomalaisten talousosaaminen on hyvällä tasolla kansainvälisestikin vertailtuna.
 • Brittijärjestö pelkää laittomien lainaajien nousuaBrittijärjestö pelkää laittomien lainaajien nousua
  Pikavippialaan kohdistuvien rajoitusten myötä monen kuluttajan riskinä on ajautua lainaamaan laittomilta lainanantajilta, väittää brittiläinen Consumer Finance Association (CFA)