Euroloan mukaan uuteen rahoitusjärjestelyyn

Euroloan mukaan uuteen rahoitusjärjestelyyn – vaikutuksia myös asiakkaille

Lainayhtiö Euroloan on tehnyt historiansa suurimman rahoitusjärjestelyn, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Rahoitusjärjestely on tehty kansainvälisen sijoitusyhtiön kanssa, ja sen ansiosta Euroloan voi myydä sijoitusyhtiölle 300 miljoonan euron saatavansa.

Järjestely vapauttaa Euroloanille käyttöpääomaa. Yhtiön tavoitteena on kasvu, ja samalla lainojen hinnan arvioidaan laskevan. Yhtiö tähtää myös kansainvälisille vesille, ja suunnittelee parhaillaan pankkitoimiluvan hakemista Suomen ulkopuolelta.

Euroloanin asiakkaita muutos koskettaa siten, että laskut maksetaan jatkossa eri tilinumeroon kuin aikaisemmin. Useille asiakkaille onkin lähetetty jo viesti asiasta. Muuten tilanne ei asiakkaan kannalta muutu, vaan lainojen ehdot säilyvät samana, ja lainoja voi tilata kuten aikaisemminkin. Mahdollisista hintamuutoksista Euroloan tiedottaa myöhemmin.

Euroloan on lainayhtiö, jonka kaikki luotonhaku tapahtuu netissä. Netin kautta voi hakea sekä jatkuvaa tililuottoa että kertaluontoista pikavippiä. Tililuoton luottoraja voi olla enintään 5000 euroa ja pikavipin maksimisumma on 500 euroa.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailujaPikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, […]
  • Pikavipin voi saada ilmaiseksiPikavipin voi saada ilmaiseksi Kilpailu pikavippimarkkinoilla on nyt niin kovaa, että osa palveluista houkuttelee asiakkaita jopa ilmaisilla pikavipeillä. Mikäs sen mukavampaa! Keräsimme lukijoidemme iloksi parhaat tarjoukset.
  • Pikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieniPikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieni Pikavippien osuus suomalaisten ylivelkaantumisessa on pieni. Viime vuonna rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnöistä alle 5 prosenttia johtui pikavipeistä.
  • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
  • Suunniteltu korkokatto lopettaisi pienlainatoiminnan pienten vippien osaltaSuunniteltu korkokatto lopettaisi pienlainatoiminnan pienten vippien osalta Oikeusministeriön ehdotuksen mukaan pikavippibisnestä oltaisiin rajoittamassa rajaamalla pikavipeistä perittävät kulut niin alhaiseksi, että pienten pikavippien tarjoaminen muuttuisi käytännössä kannattamattomaksi.
  • TalSa: Pikavippifirmoja kadonnut joTalSa: Pikavippifirmoja kadonnut jo Pikavippii.fi kertoi maanantaina, että Ylen mukaan uusi laki ei vielä ole saanut pikavippifirmoja lopettamaan lainatoimintojaan. Aivan päinvastaisella linjalla on kuitenkin Taloussanomat.
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
  • Kerro tarpeesi ja voita rahat sen täyttämiseenKerro tarpeesi ja voita rahat sen täyttämiseen NRJ:n ja Pikavippi.fi:n kilpailusta voi voittaa rahat pientä tarvetta varten.
Klikkaa Tästä  Pikavippikilpailussa rahoitetaan pieniä rahoituksentarpeita