Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislaina – kätevä tapa rahoittaa pienet menoerät! Voit saada Ellos Yksityislainaa 100 eurosta jopa 2500 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Ellos Yksityislainan saanti edellyttää vähintään 25 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä kuukausituloja, joten lainan ehdot ovat hieman tiukemmat kuin useimpien pikavippien. Kovin suuria kuukausituloja et kuitenkaan tarvitse, jo 800 euron kuukausittaiset työ- tai eläketulot riittävät.

Vaikka luoton ehdot ovat melko tiukat, saat Ellos Yksityislainan varsin edulliseen hintaan. Esimerkiksi 100 euron laina tuottaa kokonaiskuluja vain 120 euroa, kun maksuaika on yksi vuosi. Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä, joten maksat siis takaisin 10 euroa kuukaudessa. Jos otat lainaa 300 euroa vuoden maksuajalla, maksat takaisin 348 euroa. Avaus- tai tilinhoitomaksuja ei luotosta peritä.

Lainalaskurin avulla voit tutkia haluamasi lainan kustannuksia ja selvittää, millaisella maksuajalla kuukausierät muodostuvat talouteesi sopiviksi. Lainojen todellinen vuosikorko on 31,37%.

Ellos Yksityislainan maksuaika on 1 – 5 vuotta. Vaikka minimimaksuaika on yksi vuosi, sinulla on oikeus maksaa laina takaisin jo aikaisemmin ilman lisäkuluja. Voit milloin tahansa maksaa takaisin koko jäljellä olevan velkasumman tai osan siitä.

Maksuaika joustaa muutenkin, sillä maksettuasi sopimuksen mukaisesti neljä peräkkäistä lyhennyserää sinulla on mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen. Maksuvapaita kuukausia voit saada vuodessa kaksi kappaletta.

Mikäli tarvitset laina-aikasi aikana lisää luottoa, voit hakea Ellos Yksityislainaasi korotusta. Lisälainaa voit saada korkeintaan 2500 euroa, kun olet maksanut lainaehtojen mukaisesti 10 % lainastasi ja vähintään kuusi lainanlyhennystä ajallaan. Korotuksen jälkeen vanhan ja uuden lainan maksuaikataulu on sama.

Ellos Yksityislainaa et saa tilillesi aivan minuuteissa, mutta useimmiten saat rahat muutaman pankkipäivän kuluessa. Nopein tapa on hakea lainaa netin kautta. Täytä verkkohakemus vaivattomasti Ellos Yksityislainan sivuilla, ja saat saman tien näytöllesi tiedon luottopäätöksestä.

Klikkaa Tästä  Vippi24

Jos saat myönteisen lainapäätöksen, saat lainan käyttöösi nopeimmin, jos allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti. Sähköinen allekirjoitus tehdään verkkopankkitunnistautumisen avulla, ja se on helppo, nopea ja turvallinen tapa allekirjoittaa. Halutessasi voit myös tilata lainapaperit kotiin allekirjoitettavaksi.

Lainakysymyksiisi vastaa Ellos Yksityislainan asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8 – 18, ja voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai verkkolomakkeella.

Tähän liittyvät artikkelit

  • JoustolainaJoustolaina Joustolaina on ruotsalaistaustainen luottoyritys, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa. Joustolaina soveltuu siis erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin rahoitustarpeisiin. Laina voi olla avuksi esimerkiksi auton hankinnassa tai pienessä remontissa.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
  • SinunlainaSinunlaina Sinunlaina.fi on tuore lainapalvelu, jonka valikoimassa on kulutusluottoja 1000 eurosta 3000 euroon. Maksat lainastasi vain korkoa, et lainkaan avaus- tai tilinhoitomaksuja.Luoton korko on 1 kuukauden Euribor-korko + 24,8 prosentin korkomarginaali. […]
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • Bonusta tilille lainaa hakemallaBonusta tilille lainaa hakemalla Kauppojen bonuskortit ovat jo monille tuttu tapa saada rahaa takaisin ostoksista. Uuden palvelun avulla voit saada rahaa takaisin jopa ottamastasi pikavipistä tai kulutusluotosta.
  • ReissuluottoReissuluotto Pikalainapalvelu Reissuluotto tarjoaa pikavippiä 100 - 1000 euroa. Reissuluoton vipit ovat erittäin halpoja, mutta kannattaa huomioida, että kaikki Reissuluoton lainat ovat vakuudellisia lainoja.Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta. Luottokelpoisuutta […]
  • BondoraBondora Hanki pienlaina tai kulutusluotto Bondoran kautta. Kyseessä on vertaislainayhtiö, jonka kautta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainalle saa takaisinmaksuaikaa yhdestä viiteen vuotta.Bondoran laina-asiakkaaksi on mahdollista päästä, […]
  • Pikalaina Osuuspankin tilillePikalaina Osuuspankin tilille Hae pikavippi helposti Osuuspankin asiakkaana. Pikavippi on helppo saada nopeasti tilille.Voit hakea esimerkiksi 100 euron pikavippiä, 500 euron vippiä tai 1000 euron pikalainaa erittäin helposti, jos sinulla on Osuuspankin pankkitili ja […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
  • LHVLHV LHV Pankki on rahoitusyhtiö, joka perustettiin Virossa vuonna 1999. Toiminta laajentui Suomeen vuonna 2010, ja Suomen ja Viron lisäksi toimintaa on Latviassa ja Liettuassa. LHV:lla on toimintamaissaan yhteensä yli 140 000 asiakasta.Voit hakea LHV:n 1000 […]
Klikkaa Tästä  Etua