Ekstraluotto

Ekstraluotolta voi hakea tililuottoa kuka tahansa vähintään 21-vuotias, luottokelpoinen Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin.

Ekstraluoton tililuotolla on katetta yhteensä 2100 euroa. Asiakas voi tehdä tämän luottokaton puitteissa nostoja vapaasti ja tarpeidensa mukaan. Nostot vähennetään aina käytössä olevasta luottolimiitistä.

Ekstraluoton tililuotosta ei makseta kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, vaan lainan saaja maksaa nostoprovision, 19%, joka kerta, kun tekee nostoja. Lainaa itseään maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausittainen minimilyhennys on 10% laskutushetkellä avoimesta saldosta, mutta aina vähintään 50€. Jos jäljellä oleva saldo on pienempi kuin 50€, se tulee maksaa kokonaan.

Nostetut summat ovat korottomia aina seuraavaan eräpäivään saakka. Mikäli niitä ei maksa, kertyy erääntyneelle osamaksusaldolle 8,9% kuukausikorko. Niin kauan, kun lyhennykset maksaa ajallaan, on Ekstraluoton tarjoama laina siis poikkeuksellisen edullista.

Rahaa siirretään aina palvelun aukioloaikoina reaaliajassa, jolloin rahat ovat käytössä pankista riippuen vain muutamien minuuttien sisällä. Myös lainahakemuksen tehtyään lainapäätöksen saa muutaman minuutin sisällä.

Ekstraluotto pähkinänkuoressa

 • Lainaa 10 – 2100 euroa
 • Maksuaika valittavissa
 • Minilyhennys vain 10% pääomasta
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Luottopäätös nopeasti

Tähän liittyvät artikkelit

 • RisicumRisicum Risicum tarjoaa rahoitusratkaisuita arkipäiväisiin tarpeisiin. Valittavissa on joustolaina (2050 €) tai kertalaina (500, 750 tai 1000€). Hakeminen on nopeaa, ja lainan saa heti tilille. Kummassakin lainatyypissä maksuaikaa saa mukavasti.
 • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
 • Limiitti.fiLimiitti.fi Limiitti.fi on jo usean vuoden ajan toiminut, vakiintunut pikavippipalvelu. Limiitti.fi tarjoaa 2000-3000 euron joustavan lainalimiitin, jonka kautta voi nostaa lainaa vapaasti silloin kun tarvitsee.
 • SaldoSaldo Saldo tarjoaa kohtuullisen koron luottoja. Palvelun tarjoama lainatuote soveltuu niin pieneen kuin hieman suurempaankin rahantarpeeseen. Lainaa on tarjolla 50 - 5000 euron väliltä. Takaisinmaksun voi hoitaa maksamalla kerralla koko summan tai pienissä […]
 • RahapalveluRahapalvelu Rahapalvelu lainaa 100 – 4 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajien hankkimista. Rahapalvelulta lainatessasi, sinun ei tarvitse tietää lainaa hakiessasi paljonko lainaa lopulta tarvitset käyttöösi.
 • FerratumFerratum Pikavippejä ja kulutusluottoja myöntävä Ferratum tarjoaa myös aivan ilmaisen ensilainan. Ensilaina voi olla suuruudeltaan 50 - 300 euroa, eikä takaisin tarvitse tosiaankaan maksaa mitään muuta kuin lainattu summa. Ilmaisen lainan takaisinmaksuaika on […]
 • NordcreditNordcredit Nordcredit antaa käyttöösi joustavan 3000 euron luottolimiitin. Voit nostaa ja käyttää sen mukaan, kun lainarahalle on käyttöä. Hae luottopäätös palvelun kotisivuilta, saat sen nopeasti jonka jälkeen voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa.
 • LuottopalveluLuottopalvelu Luottopalvelun käyttöluotto on 100-4000 euron suuruinen vararahastosi, jonka lainahinnat ovat takuulla markkinoiden halvimmasta päästä. Kokeile Luottopalvelun käyttöluottoa täysin ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan!
 • Credit24Credit24 Credit24 Joustolimiitti on erilaisiin lainatarpeisiin mukautuva palvelu. Lainaa saat 50 eurosta 3000 euroon helposti ilman vakuuksia. Lainaa myönnetään 19 vuotta täyttäneille.Aloita lainaaminen tutkimalla Credit24:n etusivulta löytyvää laskuria. Voit […]
 • SuomilimiittiSuomilimiitti J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen Suomilimiittiä. Suomilimiitin avulla voi saada pikavipin tarpeeseen satasen tai muutaman sadan euron lainan, mutta tarjolla on lainasummia aina 2000 euroon asti. Voit siis tarpeidesi mukaan hakea pientä lainaa tai […]
Klikkaa Tästä  Fleksiluotto