Credigo

Credigon tavoite on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja asiakkaille. Credigo on toiminut vuodesta 2006 asti ja tarjonnut rahoituspalveluja Suomessa. Credigon emoyhtiö Nordmill AB toimii Ruotsissa. Yhtiöllä on pohjoismaisia asiakkaita jo yli 100 000.

Credigo tarjoaa pikavippiä, joissa asiakas maksaa vain korot eikä muita kuluja. Lainan hakuun, lainanmaksuun tai muihin vaiheisiin ei liity piilotettuja maksuja. Credigo tarjoaa luottoa aina 2500€ asti ja lainan takaisinmaksuaika on maksimissaan viisi vuotta. Laina voi hakea 20-vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomessa asuva henkilö.

Näin haet Credigon lainaa

Lainanhakuprosessi on myös selkeä. Lainaa haettaessa tunnistaudutaan TUPAS-verkkopankkitunnistautumista käyttäen. Credigo käyttää myös mobiilivarmennetta. Alustavan lainpäätöksen saat heti hakemuksen jätettyäsi. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilille 15 minuutin kuluessa silloin, kun Credigon asiakaspalvelu on auki tai heti asiakaspalvelun avauduttua.

Lainalaskuri näyttää todelliset lainakulut heti

Ennen lainahakemusta voit laskea Credigon sivulta löytyvällä lainalaskurilla kuukausittaiset takaisinmaksuerät ja koron, kun määrittelet lainasumman sekä takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksu sujuu jouhevasti

Credigo lähettää kuukausittain laskun asiakkaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen eräpäivää, joka on aina kuukauden 28. päivä. Saat myös sähköpostilla varmistuksen heti, kun maksusuoritus näkyy Credigon tilillä. Mikäli et voi maksaa kuukausittaista maksuerää, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja neuvotella takaisinmaksuaikataulusta tms.

Credigon nettisivuilta löydät myös lisätietoa lainaehdoista ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin. Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä Credigoon sähköpostilla, puhelimitse, chatin kautta, Facebookissa tai jättämällä yhteydenottopyynnön nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Kuluttajariitalautakunta laski pikavipin korkojaKuluttajariitalautakunta laski pikavipin korkoja Kuluttajariitalautakunnassa selvitettiin tapausta, jossa asiakas koki, että pikavippiyritys peri liikaa korkoa vipistä. Asiakas ja vippiyhtiö olivat sopineet 300 euron suuruisesta vipistä 28 vuorokauden laina-ajalla.
  • VivusVivus Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti.Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa […]
  • Ok Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussaOk Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussa Monet pikavippejä tarjoavat palvelut järjestävät erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa muun muassa lahjakortteja tai rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.
  • AinalainaAinalaina Ainalaina on Avainlippu-merkinnän saanut pikavippipalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006 asti. Ainalainan taustalla on Oy Netford Capital Ltd.Voit saada Ainalainan pikavippiä, mikäli olet täyttänyt vähintään 21 vuotta ja sinulla on säännöllisiä tuloja. […]
  • Uusi laki kohtuullistaa perintäkulujaUusi laki kohtuullistaa perintäkuluja Tasavallan presidentti vahvistaa tänään lakimuutoksen, joka parantaa monin tavoin velallisen asemaa. Etenkin pienistä veloista vaaditut perintäkulut laskevat.
  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pikavippi.fi tarjoaa pieniä pikavippejä nopeaan rahantarpeeseen. Pikavippi.fi:n tarjoamat lainasummat ovat 100, 200 ja 300 euroa.Hae pikavippiä tekstiviestillä tai netissä osoitteessa Pikavippi.fi. Kun asioit Pikavippi.fi:ssä ensimmäisen kerran, […]
  • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
  • Laina.comLaina.com Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23.Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on […]
  • Kuluttajavirasto: Neljä pikavippiyhtiötä laskuttanut epäasiallisestiKuluttajavirasto: Neljä pikavippiyhtiötä laskuttanut epäasiallisesti Neljä pikavippiyritystä, Aeris, Tromvelt, M Aurora ja EC Finland, ovat tarjonneet epäasiallisia tai laittomia luottoja ja laskuttaneet epäselvästi.
  • Pikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumistaPikavippiä ei tarvitse pelätä, mutta varo silti ylivelkaantumista Pikavipin ottaminen ei johda automaattisesti ylivelkaantumiseen, mutta laina kannattaa silti aina ottaa harkiten ja vastuullisesti.
Klikkaa Tästä  Perusvippi.fi vippipaikka