Credigo

Credigon tavoite on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja asiakkaille. Credigo on toiminut vuodesta 2006 asti ja tarjonnut rahoituspalveluja Suomessa. Credigon emoyhtiö Nordmill AB toimii Ruotsissa. Yhtiöllä on pohjoismaisia asiakkaita jo yli 100 000.

Credigo tarjoaa pikavippiä, joissa asiakas maksaa vain korot eikä muita kuluja. Lainan hakuun, lainanmaksuun tai muihin vaiheisiin ei liity piilotettuja maksuja. Credigo tarjoaa luottoa aina 2500€ asti ja lainan takaisinmaksuaika on maksimissaan viisi vuotta. Laina voi hakea 20-vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomessa asuva henkilö.

Näin haet Credigon lainaa

Lainanhakuprosessi on myös selkeä. Lainaa haettaessa tunnistaudutaan TUPAS-verkkopankkitunnistautumista käyttäen. Credigo käyttää myös mobiilivarmennetta. Alustavan lainpäätöksen saat heti hakemuksen jätettyäsi. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilille 15 minuutin kuluessa silloin, kun Credigon asiakaspalvelu on auki tai heti asiakaspalvelun avauduttua.

Lainalaskuri näyttää todelliset lainakulut heti

Ennen lainahakemusta voit laskea Credigon sivulta löytyvällä lainalaskurilla kuukausittaiset takaisinmaksuerät ja koron, kun määrittelet lainasumman sekä takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksu sujuu jouhevasti

Credigo lähettää kuukausittain laskun asiakkaan osoitteeseen hyvissä ajoin ennen eräpäivää, joka on aina kuukauden 28. päivä. Saat myös sähköpostilla varmistuksen heti, kun maksusuoritus näkyy Credigon tilillä. Mikäli et voi maksaa kuukausittaista maksuerää, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja neuvotella takaisinmaksuaikataulusta tms.

Credigon nettisivuilta löydät myös lisätietoa lainaehdoista ja asiakaspalvelun yhteystiedot. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin. Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä Credigoon sähköpostilla, puhelimitse, chatin kautta, Facebookissa tai jättämällä yhteydenottopyynnön nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Kuluttajariitalautakunta laski pikavipin korkojaKuluttajariitalautakunta laski pikavipin korkoja
  Kuluttajariitalautakunnassa selvitettiin tapausta, jossa asiakas koki, että pikavippiyritys peri liikaa korkoa vipistä. Asiakas ja vippiyhtiö olivat sopineet 300 euron suuruisesta vipistä 28 vuorokauden laina-ajalla.
 • AinalainaAinalaina
  Ainalaina on Avainlippu-merkinnän saanut pikavippipalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006 asti. Ainalainan taustalla on Oy Netford Capital Ltd. Voit saada Ainalainan pikavippiä, mikäli olet täyttänyt vähintään 21 vuotta ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Maksukyky...
 • VivusVivus
  Pikavippipalvelu Vivus myöntää lainaa jopa 2010 euroa. Uudet asiakkaat voivat lainata ilmaiseksi 10 - 400 euroa, ja vanhat asiakkaat saavat lainaa pariin tonniin asti. Vivuksen kautta voi lainata, jos on vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen Suomessa asuva henki...
 • Ok Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussaOk Money arpoo matkalahjakortteja Matkajokeri-kilpailussa
  Monet pikavippejä tarjoavat palvelut järjestävät erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa muun muassa lahjakortteja tai rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.
 • Pikavippejä koskeva lakialoite sai lausunnon perustuslakivaliokunnaltaPikavippejä koskeva lakialoite sai lausunnon perustuslakivaliokunnalta
  Pikavippejä koskeva lakiehdotus on saanut viimein perustuslakivaliokunnalta lausunnon. Lakiehdotuksessa halutaan muuttaa kuluttajasuojalain 7 luvun, eräiden luotonantajien rekisteröinnistä annetun lain sekä korkolain 2 §.
 • Uusi laki kohtuullistaa perintäkulujaUusi laki kohtuullistaa perintäkuluja
  Tasavallan presidentti vahvistaa tänään lakimuutoksen, joka parantaa monin tavoin velallisen asemaa. Etenkin pienistä veloista vaaditut perintäkulut laskevat.
 • NopsalainaNopsalaina
  Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan yhteishakijan ta...
 • Laina.comLaina.com
  Nosta lainaa 50 - 2000 euroa Laina.comin tililuoton avulla. Saat vipit pikaisesti tilille joka päivä kello 7 - 23. Tililuotto tarkoittaa, että nostat lainaa tarpeesi mukaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista aina luottorajaan asti. Luottoraja on 2000 euroa...
 • Pikavippien uusi lakiehdotus herättää keskusteluaPikavippien uusi lakiehdotus herättää keskustelua
  Yrittäjä Samuel Hovi julkaisi omassa puheenvuorossaan ajatuksiaan eduskunnan pikavippilakia koskien. Hovi kirjoitti puheenvuorossaan muun muassa siitä, kuinka paljon harhaluuloja pikavippejä kohtaan on.
 • Pikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailujaPikavippiyrityksillä jälleen Facebook-kilpailuja
  Käy tykkäämässä sivuista Facebookissa tai kerro, milloin pikainen laina olisi tullut tarpeeseen. Voit voittaa palkintoja pikavippiyritysten kilpailuissa.