Cashbuddy

CashBuddy on pikavippiä myöntävä rahoitusyritys. CashBuddy voi myöntää jopa 3000€ vakuudetonta lainaa, mikäli olet yli 22 -vuotias ja sinulla on palkka- tai muita tuloja vähintään 1200€/kk sekä luottotietosi ovat kunnossa.

Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt ja lähettänyt tarvittavien liitteiden kanssa lainahakemuksen CashBuddyn nettisivustolla. Lainahakemuksen liitteeksi tarvitaan palkkatodistukset tai todistukset muista tuloista. Lainahakemus “allekirjoitetaan” pankkitunnuksilla.

Lainasumma näkyy tililläsi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat muuttaa lainahakemusta tai perua sen, se myös onnistuu. CashBuddyn sivustolta löydät lisätietoa tästä.

Edulliset korot ja takaisinmaksu kuukausittain

CashBuddyllä lainan korot ovat alhaiset. Lainattavasta summasta ja takaisinmaksuajasta riippuen koroko voi olla jopa vain 15%. CashBuddyn internetsivustolta löydät täydellisen palveluhinnaston, josta löydät kaikki CashBuddyn lainoihin liittyvät mahdolliset maksut ja veloitukset.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa erissä. Saat myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainantakaisinmaksuohjelman sähköpostilla ja myös paperisena versiona perinteisen postin toimittamana kotiin.

Takaisinmaksuohjelmaan voi tehdä muutoksia

Mikäli haluat muutoksia takaisinmaksuohjelmaan, voit tehdä niitä vaivatta OmaBuddy -palvelussa, johon voit kirjautua CashBuddyn nettisivuilla. OmaBuddy -palvelua varten voit pyytää CashBuddyn asiakaspalvelusta tunnukset. OmaBuddy on asiakkaalle ilmainen.

Asiakaspalvelu auttaa

Asiakaspalveluun voit ottaa myös yhteyttä sähköpostilla sekä puhelimella, jos sinulla on kiireellistä asiaa. Kaikki yhteystiedot ja vaikkapa lisätietoa lainaehdoista ja muuta löydät Cash Buddyn nettisivuilta.

Tähän liittyvät artikkelit

  • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
  • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
  • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
  • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
  • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
  • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
  • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
  • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 - 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.
  • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
Klikkaa Tästä  Ostosraha