Bonusta tilille lainaa hakemalla

Kauppojen bonuskortit ovat jo monille tuttu tapa saada rahaa takaisin ostoksista. Uuden palvelun avulla voit saada rahaa takaisin jopa ottamastasi pikavipistä tai kulutusluotosta. Bonuksen saamiseksi et tarvitse minkäänlaista korttia – riittää, että rekisteröidyt ilmaiseksi ostohyvitystä tarjoavaan Bonari.fi-palveluun.

Löydät Lainanyt.fi-sivustolta listan lainapalveluista, joiden lainasta saat rahaa takaisin. Valikoimassa on useita tunnettuja ja suosittuja vippi- ja kulutusluottopalveluita, kuten Laina.fi, Ferratum ja Ellos Yksityislaina.

Bonusluotosta näet heti, paljonko saat bonusta lainastasi. Esimerkiksi Laina.fi:stä haetun lainan bonus on 15 euroa lainaa kohden. Bonus voi olla myös prosenttimääräinen, jolloin saat nostamastasi lainasta esimerkiksi 1,2 prosenttia takaisin bonuksena. Klikkaamalla oranssilla merkittyä bonussummaa pääset hakemaan lainaa Bonarin kautta. Muista rekisteröityä Bonarin käyttäjäksi tai kirjautua sisään, jos sinulla on jo tunnukset.

Kun olet hakenut lainaa ja hakemuksesi on hyväksytty, saat bonussumman Bonari-tilillesi. Sieltä voit nostaa rahat omalle pankkitilillesi. Itse lainaan liittyvät asiat ja takaisinmaksun hoidat normaalisti valitsemasi lainapalvelun kanssa.

Tähän liittyvät artikkelit

  • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
  • Pikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoonPikavippipalvelu Laina.fi siirtyi tililuottoon Jo useampi lainapalvelu on varautunut kesäkuun alun lakimuutoksiin vaihtamalla pikavipit tililuottoihin. Tuotteitaan ovat uudistaneet ainakin Euroloan ja Laina.fi, ja myös Viestilaina ja Ferratum kertovat verkkosivuillaan, että uudistuksia on luvassa.
  • Ellos YksityislainaEllos Yksityislaina Ellos Yksityislaina – kätevä tapa rahoittaa pienet menoerät! Voit saada Ellos Yksityislainaa 100 eurosta jopa 2500 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.Ellos Yksityislainan saanti edellyttää vähintään 25 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja […]
  • Laina.fiLaina.fi Laina.fi vaihtoi pikavippinsä Käyttölainaksi ja Kertalainaksi. Uusi palvelu on yhtä helppo ja nopea kuin pikavipit - ja voit saada lainaa jopa 2500 euroa.Käyttölaina on joustava, jatkuva luotto. Kun haet lainaa, sinulle myönnetään 2500 euron luotto. […]
  • Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja?Uusi pikavippilainsäädäntö voimaan viikon kuluttua – tilalle tililuottoja? Perinteisten pikavippien myynti päättyy ensi viikon perjantaina. Pienten lainojen myynti ei kuitenkaan Suomesta lopu. Tilalle tulee ainakin tililuottoja.
  • Pikavipit loppuvat, miten toimin?Pikavipit loppuvat, miten toimin? Maksa vanhat vipit pois normaalisti ja tutustu uusiin lainapalveluihin, neuvoo pikavippiyhtiö Risicum.
  • KL: Pikalainoista globaalia bisnestäKL: Pikalainoista globaalia bisnestä Ferratum-yritysryhmän perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Jorma Jokela pyrkii levittämään pikalainayritystä maailmalle. Suomesta pankkitoimilupaa ei irronnut, joten sitä haetaan toisesta EU-maasta, mikä mahdollistaisi pankkitoiminnan koko EU:n […]
  • FerratumFerratum Pikavippejä ja kulutusluottoja myöntävä Ferratum tarjoaa myös aivan ilmaisen ensilainan. Ensilaina voi olla suuruudeltaan 50 - 300 euroa, eikä takaisin tarvitse tosiaankaan maksaa mitään muuta kuin lainattu summa. Ilmaisen lainan takaisinmaksuaika on […]
  • Pikavippiyhtiö Ferratum oikaisee väitteitä pikavipeistäPikavippiyhtiö Ferratum oikaisee väitteitä pikavipeistä Pikavippiyhtiö Ferratum oikaisee tiedotteessaan julkisuudessa esitettyjä perättömiä väitteitä pikavipeistä, lainojen koroista ja pienluottoalasta.
  • Elinkeinoelämän Keskusliiton puheenjohtajan pikavippibisneksiä moitittiinElinkeinoelämän Keskusliiton puheenjohtajan pikavippibisneksiä moitittiin Elinkeinoelämän Keskusliiton puheenjohtaja Ilpo Kokkila on mukana pikavippiliiketoimissa, kertoi sanomalehti Kaleva viime lauantaina.
Klikkaa Tästä  Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti