Blue Finance

Blue Finance on vippipalvelu, joka tarjoaa lainaa 100 – 700 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja vippien hinta erittäin edullinen, mutta kannattaa huomioida, että lainoihin tarvitaan takaus.

Blue Finance myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Blue Finance edellyttää, että hakija asuu vakituisesti Suomessa. Luonnollisesti lainaa hakevan on oltava oikeustoimi- ja luottokelpoinen (ei maksuhäiriöitä). Lainan vastaanottamista varten tarvitaan suomalainen pankkitili. Voit hakea lainaa prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla.

Jotta luottohakemuksen lähettäminen onnistuu, asiakas tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Tunnistautuminen on mahdollista Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian ja Paikallisosuuspankin pankkitunnuksilla. Pikavipin hakeminen ei tällä hetkellä ole mahdollista muiden pankkien tunnuksilla.

Blue Financen kaikkien pikavippien todellinen vuosikorko on alle 50% eli uuden pikavippilain mukainen. Esimerkiksi 100 euron pikavippi irtoaa kahdeksi viikoksi vain 1,40 euron kuluilla ja 700 euron laina kuukaudeksi 22,40 euron kuluilla. Ensilainaksi eli uuden asiakkaan ensimmäiseksi lainaksi Blue Finance voi myöntää enintään 300 euron pikavipin.

Pikalainan maksuaika on Blue Financella kaksi viikkoa tai yksi kuukausi. Maksuajoissa ei ole valinnanvaraa, sillä pienimmät lainasummat maksetaan aina lyhyemmällä maksuajalla ja suuremmat pidemmällä. 100, 200 tai 300 euron pikavippi maksetaan siis aina 14 vuorokauden maksuajalla ja 400 – 700 euron pikavippi aina kuukauden maksuajalla.

Pikaluotolle voi hankkia takaajan itse tai käyttää Blue Financen yhteistyökumppanin tarjoamaa maksullista takauspalvelua. Blue Financen edullinen vippihinnasto koskee ainoastaan lainoja, joihin hakija hankkii itse henkilötakaajan. Takaajan on oltava Blue Financen hyväksymä. Takaajaksi ei kelpaa esimerkiksi henkilö, jolla on oma avoin laina samaan konserniin kuuluvalta yhtiöltä.

Normaalitapauksessa asiakkaan ei tarvitse toimittaa Blue Financelle mitään asiakirjoja saadakseen lainaa. Tietyissä erikoistapauksissa Blue Finance saattaa kuitenkin pyytää joitakin dokumentteja lainapäätöksen tueksi. Kuten useimmat pikavippiyhtiöt, myös Blue Finance myöntää asiakkaalle kerrallaan vain yhden lainan. Uutta lainaa voi hakea, kun vanha on maksettu pois. Maksun kirjautumisesta Blue Finance ilmoittaa tekstiviestillä.
Blue Finance on suomalaisessa omistuksessa oleva pikavippipalvelu. Epäselvissä tilanteissa tai ongelmia kohdatessasi voit tiedustella apua Blue Financen asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelua voi lähestyä sähköpostilla tai verkkolomakkeella. Ainakaan toistaiseksi Blue Financen asiakaspalveluun ei voi soittaa.

Klikkaa Tästä  Bondora

Tähän liittyvät artikkelit

  • Vippi24Vippi24 Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta.Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan […]
  • TrustbuddyTrustbuddy TrustBuddy on kansainvälisesti toimiva vertaislainayritys. Vuonna 2009 perustettu TrustBuddy toimii Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.Tarjolla on lainasummia 100 – 600 euron väliltä. Tarkan summan voi valita 50 euron […]
  • AinalainaAinalaina Ainalaina on Avainlippu-merkinnän saanut pikavippipalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006 asti. Ainalainan taustalla on Oy Netford Capital Ltd.Voit saada Ainalainan pikavippiä, mikäli olet täyttänyt vähintään 21 vuotta ja sinulla on säännöllisiä tuloja. […]
  • LuottorahaLuottoraha Luottorahalta voit saada 2000 euron luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa, ja voit nostaa lainaa 100 – 2000 euroa.Luottorahan lainaa voivat saada täysi-ikäiset henkilöt, joilla on moitteettomat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lainan […]
  • Pikavippi.fiPikavippi.fi Pikavippi.fi tarjoaa pieniä pikavippejä nopeaan rahantarpeeseen. Pikavippi.fi:n tarjoamat lainasummat ovat 100, 200 ja 300 euroa.Hae pikavippiä tekstiviestillä tai netissä osoitteessa Pikavippi.fi. Kun asioit Pikavippi.fi:ssä ensimmäisen kerran, […]
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • Get CapitalGet Capital Get Capital on suomalainen lainayritys, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Joustoluottoa voivat hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat 21 - 69 -vuotiaita ja luottotiedoiltaan moitteettomia.
  • Pikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon astiPikavippi.fi tarjoaa nyt lainoja 1000 euroon asti Pikavippi.fi tarjoaa lainoja nyt aina 1000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille voi saada 14 vuorokaudesta kuuteen kuukauteen. Aiemmin Pikavippi.fi on tarjonnut lainoja 50 eurosta 300 euroon asti. Uudet lainasummat ovat siis 400 euroa, 500 euroa, 600 euroa, […]
  • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
  • ReissuluottoReissuluotto Pikalainapalvelu Reissuluotto tarjoaa pikavippiä 100 - 1000 euroa. Reissuluoton vipit ovat erittäin halpoja, mutta kannattaa huomioida, että kaikki Reissuluoton lainat ovat vakuudellisia lainoja.Reissuluoton ikäraja on 25 vuotta. Luottokelpoisuutta […]
Klikkaa Tästä  Reissuluotto