Bigbank

Bigbankin avulla voit toteuttaa unelmat saman tien. Voit saada rahaa lainaksi 2000 – 20 000 euroa todella pitkällä laina-ajalla. Tarjolla olevat eri lainavaihtoehdot ovat aina asiakkaalle edullisia ja kilpailukykyisiä verratessa muihin laina-alan toimijoihin.

Bigbankilta lainatessa saat reilut lainaehdot. Reilujen ehtojen lisäksi palvelu tarjoaa asiakkailleen erityisen tyytyväisyystakuun. Tyytyväisyystakuun puitteissa voit palauttaa ottamasi lainan 60 päivän kuluessa luoton myöntämisestä täysin ilman kuluja. Ellet siis ole tyytyväinen lainaa, palautat lainaamasi summan ja asia on sillä selvä. Takuu koskee kaikkia palvelun kautta saatuja luottoja summasta riippumatta. Takuu kattaa myös rinnakkaishakijan kanssa otettuja luottoja.

Täysin vakuudetonta lainaa on mahdollista saada korkeintaan 10 000 euron verran. Tätä suurempiin lainoihin tarvitaan rinnakkaishakija ja lainaa saatavana korkeintaan 20 000 euroa.

Maksuaikaa alle 10 000 euron lainoihin saa 6 – 72 kuukautta ja tätä suurempiin luottoihin 6 – 120 kuukautta. Rinnakkaishakijan voi hankkia myös pienempiin lainoihin. Rinnakkaishakijan kanssa tehty lainahakemus todennäköisesti parantaa mahdollisuuksia saada myönteinen luottopäätös ja paremmat ehdot lainalle.

Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa kannattaa kuitenkin muistaa, että molemmat hakijat vastaavat luoton velvoitteista samalla tavalla täysimääräisesti. Rinnakkaishakijan on oltava avio- tai avopuoliso ja asuttava samassa osoitteessa. Viimeisen neljän kuukauden yhteenlasketut nettotulot on oltava vähintään 1600 euroa kuukaudessa.

Lainan hakeminen on nopea Bigbankilta. Hakemukset täytetään palvelun nettisivuilla jonka jälkeen saat luottopäätöksen varsin nopeasti. Luottosopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti netissä, joka nopeuttaa rahan siirtymistä käyttöösi huomattavasti. Sähköisen allekirjoituksen voi tehdä verkkopankkitunnusten avulla.

Kun hakemus on lähetetty, menee se Bigbankin laina-asiantuntijan käsiteltäväksi. Hakemus käydään läpi ja samalla tehdään luottotietojen tarkistus. Jos kaikki on kunnossa hakemuksen ja luottotietojen osalta, voit odottaa yhteydenottoa Bigbankilta lainan lopullisten luottoehtojen sopimisesta. Hakemukseen kannattaa liittää jo ensi vaiheessa mukaan palkkatodistuksen muutaman viimeisen kuukauden ajalta. Liitteeksi käy esimerkiksi palkkakuitit tai tililotteet.

Klikkaa Tästä  Bank Norwegian

Onko sinulla tällä hetkellä käytössä vanhoja ja kalliita pikavippejä useasta eri laina-alan yrityksestä? Nämä kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä onnistuu Bigbankin tarjoamilla lainatuotteilla varsin mainiosti. Pikavippien yhdistäminen on aina taloudellisesti kannattavaa, sillä useat pikavipit kerryttävät aina korkokuluja enemmän kuin yksi järkevän kokoinen ja sopivalla maksuaikataululla oleva laina.

Saat vakuudetonta lainaa aina 10 000 euroon saakka, joten tällä summalla voi yhdistää jo hieman suurempiakin luottoja ja vippejä. Yhdistämällä kalliit luotot ja vipit jää sinulle kuukaudessa enemmän rahaa muuhun normaaliin elämiseen.

Bigbankin lainaa voit hakea jos olet täyttänyt vähintään 22 vuotta. Luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa. Sinulla on oltava Suomen kansalaisuus tai vähintään pysyvä asuinpaikka ja oleskelulupa.

Tähän liittyvät artikkelit

  • KulutusluottoKulutusluotto Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä keskikokoisia, noin 1000 - 15 000 euron suuruisia lainoja.Tyypillisesti niitä käytetään isompien ostosten ja hankintojen tekemiseen. Kulutusluotolla voi rahoittaa vaikkapa remontin, auton korjauksen tai […]
  • LendoLendo Oletko aiemmin ottanut pikavippejä ja kyllästynyt niiden korkeisiin kuluihin ja lyhyeen maksuaikaan? Tarve olisi kuitenkin hieman suuremmalle summalle ja maksuaikaakin olisi hyvä olla runsaasti tarjolla. Netistä löytyy runsaasti erilaista lainavalikoimaa ja […]
  • Rahoituslaitos.fiRahoituslaitos.fi Rahoituslaitos.fi on lainapalvelu, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman luottoratkaisun useiden lainantarjoajien joukosta. Voit hakea sekä nopeita, pieniä luottoja että isoja kulutusluottoja jopa 15 000 euroon asti. Pienin summa, jonka voit […]
  • EuroloanEuroloan Euroloan on jo vuosia Suomessa toiminut pikalainapalvelu, joka edustaa ehdotonta alansa huippua. Euroloan on osa Euroloan Groupia, joka toimii kymmenissä eri maissa ympäri Eurooppaa. Yritys on siis varmasti riittävän kokemuksen omaava, ja ennen kaikkea luotettava.
  • LainaamoLainaamo Tarvitsetko lainaa? Lainaamon kautta saat kulutusluottoa 500 eurosta 20 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaamon palvelu on helppokäyttöinen, ja lainapäätös annetaan heti.
  • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
  • OstosrahaOstosraha Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
  • AasaAasa Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, josta voit hakea apua tilapäisiin rahahuoliin helposti ja nopeasti. Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja, eli palvelun lainatarjonta on suunnattu kohtuullisen suurta lainaa ilman vakuuksia tarvitseville […]
  • ZmartaZmarta Zmarta on Freedom Rahoituksen omistama nopeita lainoja tarjoava palvelu joka tarjoaa asiakkailleen apua rahantarpeeseen. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla lainaksi tarvitsemasi rahamäärän useiden lainaa myöntävien palveluiden kesken. […]
Klikkaa Tästä  Lendo