Big Brother -ohjelman sponsorina OPR-Vakuus Oy

Big Brother -ohjelman yksi pääsponsori on tänä vuonna pikavippipalveluiden takaa löytyvä yritys OPR-Vakuus Oy. Yritys markkinoi ohjelman kautta Everyday-palveluaan.

Muita ohjelman pääsponsoreita ovat talon rakentanut Finndomo Koti, aiemminkin ohjelman sisällön tuottamisessa mukana ollut Sony Playstation ja nettivaatekauppa Bubbleroom.fi. Playstationia on nähty ohjelman tehtävissä.

OPR-Vakuus Oy:n palveluita ovat Everydayn lisäksi perinteisiä pikavippejä tarjoava PikaVippi.fi, kuluttajaluottoja myöntävä Ostosraha.fi, tapahtumarahoitusta hoitava Luottolippu.fi, verkkomaksuissa käytettävä Everyday-verkkomaksu ja uudenlainen sijoitustuote Tuottoa.fi.

Savon Sanomien
mukaan Big Brother ohjelman suosio laski hieman viime kaudella, mutta tuottajat uskovat menestyksen jatkumiseen. Mainostajien kiinnostus on ollut yhtä innokasta kuin aiemminkin.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Mistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelutMistä lainaa? pikavippinyt.fi listasi lainapalvelut
  Pikavippii.fi kokosi listan lainayrityksistä, jotka tarjoavat edelleen pieniä, alle 1000 euron lainoja. Suurin osa vanhosta pikavippiyrityksistä on edelleen toiminnassa, mutta moni on uudistanut palvelunsa esimerkiksi tililuotoksi.
 • Verovapaata tuottoa sijoittamalla Tuottoa.fi -palveluunVerovapaata tuottoa sijoittamalla Tuottoa.fi -palveluun
  Tuottoa.fi tarjoaa jopa 8% verovapaan tuoton, kun sijoitat palveluun vähintään 1000 euroa. Hyvien kokemusten pohjalta tuottoprosenttia nostettiin 3-5 prosentista 4-8 prosenttiin. Verovapaa 8% tuotto vastaa 11,11% veronalaista tuottoa.
 • HS: Pikavippifirmalle tiukka rangaistus – jopa 100 000 euroaHS: Pikavippifirmalle tiukka rangaistus – jopa 100 000 euroa
  Pikavippifirmalle rangaistus puuttellisesta markkinoinnista. Kuluttaja-asiamies vaatii lainsäädännön tiukentamista ja asiaan puuttumista. Sakkoja jopa 100 000 euroa.
 • EverydayEveryday
  Everyday on kännykällä tai netin kautta nostettava joustoluotto. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä kuukausimaksuja peritä. Lainakuluja maksat ainoastaan omalle pankkitilillesi nostamistasi summista. Everyday-luott...
 • OstosrahaOstosraha
  Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Pikalainapalvelu Everyday auttaa BB-talosta häädettyjä asukkaitaPikalainapalvelu Everyday auttaa BB-talosta häädettyjä asukkaita
  Häädetyt asukkaat saavat joko 100 tai 400 euroa arkeen paluu rahaa Everydayltä. Summaan pääsevät vaikuttamaan katsojat, jotka voivat äänestää kumman summan asukas saa.
 • TalSa: Pikavippifirmoja kadonnut joTalSa: Pikavippifirmoja kadonnut jo
  Pikavippii.fi kertoi maanantaina, että Ylen mukaan uusi laki ei vielä ole saanut pikavippifirmoja lopettamaan lainatoimintojaan. Aivan päinvastaisella linjalla on kuitenkin Taloussanomat.
 • Pikavippiyritykset tienaavat perintäkuluilla ja muita harhaluuloja pikavipeistäPikavippiyritykset tienaavat perintäkuluilla ja muita harhaluuloja pikavipeistä
  Pikavippeihin yhdistetään monelaisia väittämiä, joista suuri on harhaluuloja ja väärinkäsityksiä korkoihin, asiakkaisiin ja velkaantumsieen liittyen.
 • Pikavippivelat työllistävät käräjäoikeuksiaPikavippivelat työllistävät käräjäoikeuksia
  Pikavipit uhkaavat aiheuttaa käräjäoikeuksiin ruuhkia myös muualla kuin Satakunnassa. Ylen mukaan pikavipeistä johtuvat velka-asiat ovat lisääntyneet huomattavasti monessa käräjäoikeudessa.
 • Pikavippien ja muiden rahoituspalveluiden nettimyynti kasvoiPikavippien ja muiden rahoituspalveluiden nettimyynti kasvoi
  Palveluiden ostaminen verkosta kasvoi viime vuonna kuusi prosenttia edellisvuodesta, ja erityisesti lisääntyivät rahoituspalveluiden ostot.