Bank Norwegian

Bank Norwegian tarjoaa suomessa yksinkertaisia, standardisoituja verkkopankki- ja rahoituspalveluita sellaisille vähintään 36 kuukautta Suomen Väestörekisterissä olleille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat täyttäneet 23 vuotta.

Lainasumma ja sen korko vaihtelee. Korko arvioidaan aina hakijakohtaisesti, ottaen huomioon esimerkiksi sen hetkinen taloudellinen tilanne. Maksimisumma on kaikille 50 000€. Mikäli aluksi lainaa on hakenut vähemmän, voi hakea sen korotusta maksimisumman rajoissa.

Bank Norwegianin kautta voi myös hakea velkarahoitusta. Näin maksatkin velkasi pois Bank Norwegianille, joka pystyy usein tarjoamaan huomattavan edullisia hintoja. Hinnat ovat edullisia siksi, että yrityksellä ei ole fyysisiä konttoreita. Toiminta on sähköistä. Näin paitsi haet lainaa netissä, myös hallinnoit sitä netissä. Samoin asiakaspalvelun tavoittaa Bank Norwegianin sivujen kautta.

Palveluihin kuuluvat myös perus verkkopankkipalvelut sekä talletustilit, joilla sijoitus kasvaa korkoa 1,25% ensimmäisestä eurosta asti.

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

 • Lainaa 1000 – 50 000€
 • Maksuaikaa runsaasti
 • Ikäraja 23 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Lainatarjous välittömästi

Tähän liittyvät artikkelit

 • Suomessa toimii jo neljäs norjalainen pankkiSuomessa toimii jo neljäs norjalainen pankki Viimeisin markkinoille tullut norjalaistoimija on Instabank, joka aloittanut myöntämään lainaa ilman vakuuksia suomen markkinoilla vuoden 2018 alussa. Muut toimiinnot suomessa on sen sijaan alkanut Instabankin toimitusjohtaja Robert Bergin mukaan jo […]
 • RahalaitosRahalaitos Rahalaitos etsii ja kilpailuttaa puoleasti kaikki lainat 500 - 40 000 euron väliltä. Täytä lainhakemus Rahalaitoksen kotisivuilla ja saat useita hyviä luottotarjouksia useiden pankkien lainavalikoiasta. Saaduista tarjouksista voit valita sopivimman käyttöösi.
 • RahoituRahoitu Rahoitu.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 25000 euroon saakka. Tarvitsit sitten uutta luottoa tai yhdistelylainaa yhdistääksesi vanhat luottosi, on Rahoitu.fi oiva palvelu lainanhakuun.
 • NopsalainaNopsalaina Helsingistä käsin vaikuttava Nopsalaina on vuonna 2011 avattu kulutusluottoja tarjoava palvelu. Nopsalainalta voit hakea 1500 - 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea myös 6000 – 15 000 euron lainaa, mutta tällöin tarvitset mukaan […]
 • OstosrahaOstosraha Ostosraha-lainapalvelu lainaa asiakkailleen minimissään 400 euroa ja maksimissaan 10000 euroa 12 - 72 kuukauden maksuajalla. Kyseessä on helppokäyttöinen ja luotettava vippipalvelu, joka lainat saat ilman vakuuksia tai takaajia.
 • HalinoHalino Halino on ruotsalaisen TF Bank AB:n omistama palvelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä Halens Yksityislaina. TF Bank palvelee yli 60,000 asiakastansa lukuisissa eri Euroopan maissa, ja Suomessa lainaa tarjotaan nimellä Halino.
 • Lainaa24Lainaa24 Lainaa24.fi on lainoja kilpailuttava palvelu. Täytä ilmainen lainahakemus 500 - 40 000 euron lainasummalle ja saat todella nopeasti valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita parhaimman käyttöösi.
 • Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Freedom Rahoitus ei varsinaisesti ole pikavippiyritys, vaan se tarjoaa asiakkailleen haettavaksi suurempia, 500 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Freedom rahoitus ei myönnä itse lainoja, vaan toimii välittäjänä. Freedomin lainaneuvoja etsii […]
 • EtuaEtua Jos tarvitset suurempaa lainaa esimerkiksi auton hankintaa tai kodin remontointia varten, vaihtoehtosi voi olla Etua. Palvelu tarjoaa lainasummia 500 eurosta 40 000 euroon asti. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet.Etua toimii lainavälittäjänä, joka […]
 • MonettiMonetti Monetti on yksi Suomen vanhimmista pikalainafirmoista. Monetti tarjoaa asiakkailleen 500 - 1500 euron suuruisia lainasummia, joille saat takaisinmaksuaikaa aina 12 kuukautta.Monetti edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 ikävuotta, moitteetonta […]
Klikkaa Tästä  Rahoitu